T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 15 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Wenice Kids ile çocuklar cıvıl cıvıl

Wenice Kids'in cıvıl cıvıl ve rengarenk 2006 yaz koleksiyonu ile çocukların tatil sevinci ikiye katlanacak. Turuncu, yeşil ve pembe tonlarının hakim olduğu koleksiyonda minik bayanlar için tasarlanmış fırfırlı etekler ve kapri pantolonlar, minik beyler için tasarlanmış birbirinden şık pantolonlar ve t-shirtler ile minikler bu yazı da hem şık hem de çok rahat geçirecek. Wenice Kids, miniklere karne hediyesi almak isteyenler için şimdi de Beylikdüzü Outlet mağazasıyla hizmet verecek.


CMT'den yüzde 100 doğal ürünler

CMT Tekstil, Pink White markasıyla, yüzde 100 doğal organik tekstil ürünlerini tüketici ile buluşturdu. Çoraptan battaniyeye, ayakkabıdan bornoza kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan CMT'nin soya, ipek, kaşmir karışımından ürettiği bu ürünlerin en büyük özelliği anti-bakteriyel olması. Pink White ürünleri anti-mantar, koku giderici ve kan dolaşımını kolaylaştırıcı özellikleriyle de dikkati çekiyor.


Türkiye'nin ilk TSE garantili yumurtası

Doğal yumurta üretiminde "Türkiye'nin ilk TSE garantili yumurtası" olan Eggy, tüketici güvenliğini arttırmak için hologramlı olarak ambalajlanıyor. Baranoklar şirketi tarafından Avrupa standartlarında üretilip piyasaya sunulan Eggy markası, doğal besi ile üretilmiş tavuk yumurtası pazarında ambalajı ile bir ilke imza attı. 2004 yılında Baranoklar bünyesine giren Eggy şirketi bugün 145 bin metrekare açık alan üzerine kurulu ve toplamda 9 bin metrekarelik 6 kapalı kümeste günde 225 bin adet doğal besi yumurtası üretimini sürdürüyor.


KOZMETİK
BEAUTY EURASIA TÜYAP'TA AÇILDI

Beauty (Güzellik) Eurasia 2006 Fuarı Türkiye'den ve dünyadan 20 bini aşkın profesyonel ziyaretçiyi 15-18 Haziran'da İstanbul'da buluşturuyor. Alman Kozmetikçiler Derneği'nin (IKW) desteklediği dünyanın en büyük 7 fuarı içinde yer alan fuar TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenleniyor.


OTOMOTİV
HONDA, 561 BİN ARACI SERVİSE ÇAĞIRIYOR

Japon otomotiv üreticisi Honda, üretim hatası yüzünden üç ayrı modelden 561 bin 594 aracı servise çağırıyor. Şirket ateşleme sistemindeki zaafın giderilmesi için 218 bin adet Odyssey modeli minivan, 141 bin adet CR-V modeli spor otomobil ve 123 bin adet Step Wagon modeli minivanın servise alınacağı bildirildi.


İHALE
TEKFEN-TML ORTAKLIĞI LİBYA'DA İHALE KAZANDI

Tekfen-TML Ortak Girişimi, Libya'da Al Kufra-Tazerbo Su İletim Sistemi Projesi'ni kazandı. Tekfen'den yapılan açıklamada, bu projenin, bugüne kadar Libya'da Türk firmalarının kazandığı en büyük ihale olduğu ifade edildi. 5 yıl sürecek projede bin 600 Türk personel çalışacak.


BİLİŞİM
ICQ, TÜRKİYE'DE MYNET'İ SEÇTİ

İlk Türkçe içerikli internet portalı Mynet, anında mesajlaşma servisi ICQ ile işbirliğine gitti. Mynet'ten yapılan açıklamada, ICQ ile yapılan işbirliği sonucunda, ICQ'nun Mynet ICQ adıyla günlük iletişimin bir parçası haline getirileceği belirtildi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


   İş'in Sırrı

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi