T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 15 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranda pişer bize de düşer

Star yarışmalarına yeni bir rakip daha geliyor. Profesyonel Mutfak Yöneticileri Derneği yetkilileri en iyi aşçıyı seçecekleri Star Chef için kolları sıvadı.

Televizyon kanallarında yayınlanan star yarışmaların ardı arkası kesilmiyor. Pop Star, Star Avı, Benimle Dans Eder misin? gibi yarışmalardan sonra, Profesyonel Mutfak Yöneticileri Derneği (PMYD) yetkilileri aşçıların starını seçmek için harekete geçiyor. Değişik kanallarda yayınlanan yarışmaların halkın ilgisini çektiğini belirten PMYD Başkanı Ali Rıza Dölkeleş, "Neden bir Star Chef yarışması olmasın diye düşündük ve dernek olarak böyle bir yarışmanın yapılması için kolları sıvadık" diyor.

EV HANIMLARI DA VAR

Dölkeleş, Türkiye genelinde bölgesel olarak yapılması düşünülen Star Chef yarışmasının bir televizyon kanalında yayınlanması için görüşmelerinin devam ettiğini belirtiyor. Görüşmelerin olumlu geçtiğini dile getiren Dölkeleş, yarışmanın büyük ilgi toplayacağından emin olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Yarışmaya sadece şefler değil, ev hanımları da katılabilecek. Her bölge kendi içinde en iyilerini belirledikten sonra, dereceye girenler 15 Kasım 2006 tarihinde düzenlenecek olan VI. Türkiye Gastronomi Yarışması'na da katılacak."

  • ANTALYA (İHA)


    Kim, nasıl eğleniyor

    Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk, haber kanallarındaki programlarına devam ediyor. Beyazıt Öztürk ve Kadir Çöpdemir'in sunduğu Biri Bana Anlatsın'da eğlence konusu ele alınırken, Okan Bayülgen ve Saba Tümer'in sunduğu Haber Makinası'nda turistlerin eğlencesi konuşuluyor. Deşifre programı sunucusu Mehmet Ali Önel'le yabancı turistlerin eğlencelerinin masaya yatırıldığı Haber Makinası'nda ayrıca Doğa Derneği'nin Hedef: Sıfır Yok Oluş kampanyası konuşuluyor.
    Cnn Türk / 22.00 Biri Bana Anlatsın'da ise Eğlenmeyi biliyor muyuz?, Eğlenirken, başkalarına ve çevreye saygılı davranıyor muyuz? gibi sorulara eğlence sektörünü yöneten isimlerle birlikte cevap aranıyor.
    NTV / 21.00


    Para hırsı neler yaptırır

    Çelik Berksoy'un yönetmenliğini üstlendiği Büyük Buluşma'da Haşim'in hasta eşi Gülümser, kendisine bakması için köyden akrabası Şerife'yi çağırıyor. Rahat bir hayat sürmeyi kafasına koyan Şerife, Haşim'in mallarını ele geçirmek için Gülümser'in ölümüne sebep oluyor. Hazım'ın oğlu Kenan ise, bu sürede Şerife'nin kızı Nazlı'ya tutuluyor. Ancak Şerife, Haşim'i kızı yaşındaki Nazlı ile evlenmeye ikna ediyor.
    SAMANYOLU / 19.55


    Havaalanı ile değişen iller

    Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı 32. Gün, ulaştırma atılımlarının ele alındığı sezon finaliyle ekrana geliyor. Programda, atıl durumdaki havaalanlarının açılmasıyla hareketlenen ulaştırma faaliyetleri masaya yatırılıyor. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bürokratlar, özel sektör temsilcileri, çeşitli illerdeki Ticaret Odası başkanları ve Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu'nun katıldığı programda, Havaalanı bir ilin kaderini değiştirebilir mi? Bilet fiyatları artacak mı? Hangi illerde havaalanı açılacak gibi sorulara cevap aranıyor.
    KANAL D / 00.30


    Bu cezadan kaçan var mı

    Kadir Çelik'in sunumuyla ekrana gelen Objektif ekibi, Türkiye'de kaçmanın serbest (!) olduğu cezaevine giriyor. Programda mahkumların rahatça kaçabilecekken kaçmaya teşebbüs etmedikleri cezaevinden ilginç görüntüler ekrana getiriliyor. Programda ayrıca şarkı sözlerindeki müstehcen ifadeler konusu da ele alınıyor. Özellikle Ankaralı şarkıcıların, şarkılarında bolca bulunan bu sözlerin perde arkası araştırılıyor.
    STAR / 23.50


    ŞÖHRET
    Evlenmeye karar veren Gülşen'e bir sürpriz var

    Başrollerini Ahu Türkpençe ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı dizide Mert'le evlenme kararı alan Gülşen'i, bir sürpriz bekliyor. Tuğra, Gülşen'den uzaklaşabilmek için Amerika'ya gitme kararı alıyor. Mert, Lale'nin hamile olduğunu öğrenince Bartu'dan yardım istiyor. Ferdi, Gülşen'e şantaj yapıyor.
    ATV / 20.30


    HACI
    İlahi Adalet Örgütü çökertilecek mi

    Tuncel Kurtiz ve Fikret Kuşkan'ın rol aldığı dizide Cüneyt vuruluyor. İlahi Adalet Örgütü'nü çökertme faaliyetleri sürüyor. Kayseri'ye gelen Deniz, Hacı'yla karşılaşıyor. Zeynep, Savunma Bakanı ile röportaj yapıyor. Suikast timi, son hazırlıklarını yapıp evden çıkıyor.
    SHOW / 22.00


    MEMLEKET HİKAYELERİ
    Kavuşamayanların hüzünlü öyküsü

    Serkan Kuru ve Deniz Baytaş'ın rol aldığı 'İki Keklik Bir Kayada Ötüyor' isimli TV filminde Mahir sevgilisi Hediye ile evlilik hayalleri yapıyor. Köy ağasının oğlu İsmet de Hediye'ye seviyor ve Hediye'yi almak için Mahir'i sırtından vuruyor. Mahir hastanedeyken Hediye İsmet'le evlendiriliyor. Mahir sevdiğinden vazgeçmiyor.
    KANAL7 / 21.45


    Şangaylı Kovboy
    Çin İmparatoru Prenses Pei Pei'nin Amerika'ya kaçırılması üzerine, güvendiği üç muhafızını görevlendirir. Chon Wan muhafızlardan biri olmasa da gruba katılır. Yolda bir çete gruba saldırır. Wan, çetenin saldırısını önler ancak çölde kaybolur.
    Orijinal Adı: Shanghai Noon, Yönetmen: Tom Dey Oyuncular: Jackie Chan, Lucy Liu, Owen Wilson, Brandon Merrill, Roger Yuan
    TGRT / 21.15

    Günden Kalanlar
    İngiliz malikânesinde uşak olan Stevens tüm benliğini efendisine sunacak şekilde kendisini programlamıştır. Eve yeni gelen kat görevlisi Bayan Kenton, samimi tavırları, sıcak kişiliğiyle onu yumuşatmaya çalışacak ve Stevens'ın hayatında yeni bir kapı açacaktır.
    Orj Adı: Remains Of The Day Yön: James Ivory Oyn: Anthony Hopkins, Emma Thompson, John Haycraft, Christopher Reeve
    Cnbc-e / 22.00

    Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
    Natalie, Dylan Sanders, Alex Munday ve yardımcıları Bosey isimli güzel dedektifler, yüzünü göstermeyen patronları Charlie' den görevlerini öğrenirler. FBI'nın tanık koruma programına alınmış 5 kişi öldürülürülünce katilleri bulma görevi meleklere verilir.
    Orj. adı: Charlie's Angels : Full Throttle Yön: Joseph McGinty Nichol Oyn: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu
    KANAL D/ 22.00

    Geçmişten Gelen Yabancı
    Dul kalan Katherine, iki çocuğunu alarak Elm Creek kasabasına taşınır. Bu kasabada Beldon isminde ilginç biri Katherine'ya evlenme teklifi eder. Katherine başına geleceklerden habersiz Beldon'un evlenme teklifini kabul eder.
    Orijinal Adı: Stranger In Town Yönetmen: Stuart Margolin Oyn: Harry Hamlin, Rebecca Johnston, Shaun Johnston, Dixie Seatle
    TV8 / 23.00


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi