T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 16 HAZİRAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

AB maratonunda Türkiye

AB üyeliği sürecinde yaşanan son gelişmelerin değerlendirildiği İskele Sancak'ta, politikacılar ve konunun uzmanları 'Avrupa Rüyası'nın dünü, bugünü ve yarınını konuşuyor.

Fiili müzakerelerin başlaması ile yeni bir boyut kazanan Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliği İskele Sancak'ta masaya yatırılıyor. Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta uzmanlar ve politikacılar, Ankara Antlaşması ile başlayan 50 yıllık 'Avrupa Rüyası'nın dünü, bugünü ve yarınını konuşuyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, AK Parti Milletvekili Egemen Bağış, İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Davut Ökütçü, Avrupa Birliği konusunda çalışmalarıyla tanınan akademisyen Dr. Cengiz Aktar'ın katlıdığı programda, adaylığın kabul edilişinin ardından, kamuoyunun gündeminden düşen bu önemli konu, son dönemdeki gelişmeler ışığında yeniden tartışmaya açılıyor. Kutuplaşan dünyada Avrupa Birliği'nin geleceği, Türkiye'nin Avrupa birliği müzakerelerine hazır olup olmadığı, Katılım Ortaklığı Belgesi'ne 'ulusal program' ile verilen cevap ve Kürt sorununun tüm boyutlarıyla tartışılacağı programda, müzakerelerin başladığı 3 Ekim'den bu yana neler yapıldı, bundan sonra ne olacak? Rumların vetosu Türkiye'nin önünü kesebilir mi? Almanya, Avusturya ve Hollanda'nın tavrı ne olacak? Hükümet Avrupa Birliği çalışmalarını askıya mı aldı? Müzakereler bundan sonra nasıl seyredecek? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.40


Afet öğretmenin vedası

Yaklaşık iki buçuk yıldır devam eden Hayat Bilgisi ekranlara veda ederken, pek çok dizi de yaz tatiline çıkıyor. Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı ve Altan Gördüm'ün başrollerini üstlendiği dizinin bu son bölümüne Afet Hoca'nın gidişi damgasını vuruyor. Final bölümünün konusu kısaca şöyle: Afet öğretmen ve Amil Bey arasında, okul bahçesine gömülen zehirli variller nedeniyle çıkan tartışma büyür. Ortega, Arif ve Kopil'in makyaj malzemeleriyle ilgili çuvallamalarını beklerken ummadığı bir şey olur. Amil'in Afet hakkında Milli Eğitim'e yazdığı şikayet dilekçesi sonucu okula müfettiş gelir. Ve okullar kapanırken gelen bir haber tüm okulu üzüntüye boğar.
SHOW / 20.00


AŞK OYUNU

Kerem Cem ile Yasemin Ergene'nin başrollerini üstlendiği Aşk Oyunu da bu akşam sezon finaliyle ekrana geliyor. Dizinin 44. bölümü kısaca şöyle: Ekin'in ameliyata girmesiyle birlikte endişeli bir bekleyiş başlar. Yelda da İsviçre'den çıkıp gelir. Bu heyecanlı bekleyişte herkes geçmişe Ekin'le ilgili bilinmeyen güzel anılarını hatırlar.
ATV / 20.30


ŞUBAT SOĞUĞU

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı Şubat Soğuğu da önümüzdeki haftalarda ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Tahir Hoca, kararını açıklıyor. Mehmet Aziz Tarman iyice köşeye sıkışıyor. Tahir Hocanın küçük dostu

Esad'ın bineceği servis otobüsüne haince bir tuzak hazırlanıyor.
SAMANYOLU / 22.00


Filiz ile Yılmaz evlilik hazırlığında

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Ihlamurlar Altında adlı dizi iki hafta sonra tatile çıkıyor. Dizinin bu haftaki bölümü şöyle: Filiz'le Yılmaz arasında buzlar erirken, Filiz evlilikle ilgili fikir değiştiriyor ve bir an önce evlenmek istiyor.Meral Kemal'in güvendiği bir adamını tehdit ederek içeriden bilgi sızdırmayı başarıyor.
KANAL D / 22.00


Bu show devam etmeli mi

Feridun ve Arzu Erdoğral'ın sunumu ile ekrana gelen Basında Bugün adlı program gazete haberlerinin izleyiciye aktarılmasıyla başlıyor. Ardından günün önemli gazete manşetleri deneyimli gazeteciler tarafından yorumlandığı program, stüdyo konukları, telefon bağlantıları ve halk röportajları ile renkleniyor. Programın özel haber bölümünde, show programlarının toplum üzerindeki etkileri ele alınıyor. Show programlarının yetişkinleri, gençleri ve çocukları nasıl etkilediğinin tartışıldığı programda, bu yapımların neden bu kadar çok izlendiği de masaya yatırııyor. HİLAL TV / 08.00


Anne hasretiyle yollara düşünce

Kanal 7'de TV Filmi kuşağında bu hafta Bırakma Beni Anne adlı film, televizyonda ilk kez ekrana getiriliyor. Bir çocuğun kendisini terk eden annesini ararken başına gelenlerin anlatıldığı filmde, Oğulcan Gezgin ve Fatma Belgen başrolü üstleniyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Annesi tarafından esirgeme kurumuna bırakılan Murat, her fırsatta yurttan kaçarak annesini arar. Bu kaçışları sırasında sokak çocukları ile dost olur ve onlarla yaşamaya başlar. Muzo yanlarında kalması için Murat'a hırsızlık yapması şartı koşunca Murat hırsızlık yapmaya başlar. Bir gün annesini bulur ancak annesi onu reddedecektir. Hatice isimli bir kadınla tanışınca ise tüm hayatı değişir.
KANAL 7 / 19.45


NAR- I BEYZA
Sudan'daki kabile alışkanlıkları ekranda

Beyza Güdücü'nün sunumuyla ekrana gelen Nar-ı Beyza'da bu hafta başkent Hartum ile Omdurman ve Suve şehirlerinden Sudan kültürünün izleri yansıtılıyor. Programda, Sudan yemekleri, bal sabunları, kabile alışkanlıkları ve Suveli kadınların kına eğlencesi ekrana geliyor.
TRT 1 / 22.15


YAZLIK SİYASET
Siyasilerle sıcak sohbetler yapılıyor

NTV'de Nilgün Balkaç'ın sunumuyla ekrana gelen ve siyasilerle hayata dair sohbetlerin gerçekleştirileceği Yazlık Siyaset adlı yeni bir program başlıyor. TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın konuk olduğu ilk bölümde, Arınç, mecliste yapmak istediği projeleri, isteyip de yapamadıkları ve keşkelerini anlatıyor.
NTV / 20.30


EĞRİSİ DOĞRUSU
Şiddet çocuklarının dertleri neler

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu'na Psikiyatrist Tarık Yılmaz konuk oluyor. Prof. Dr. Yılmaz okullardaki şiddet konusunu ele alıyor ve uyumsuz, hiperaktif, özgüvensiz, hırçın, çekingen çocuklar hakkında bilgi veriyor.
Cnn Türk / 23.10


Kurşun Geçirmez
Mistik bir Zen Keşişi, koruyuculuğunu üstlendiği belgeyle tüm dünyayı gezmektedir. Amacı bu görevi devredebileceği yeni bir koruyucu bulmaktır. Yolu New York'a düşer ve orada tüm zamanını sokaklarda geçiren Kar ile karşılaşır, Kar ona yardım eder.
Orijinal Adı: Bulletproof Monk, Yönetmen: Paul Hunter, Oyn :Yun-Fat Chow, Seann William Scott , Jamie King, Victoria Smurfit
STAR / 20.00

Ucuz Plan
Polisiye komedi türünde olan filmde, Toussaints, büyük bir sergi salonundan çok değerli sekiz tabloyu çalmaları için bir grupla anlaşır. Diğer taraftan kendisi de, Rus iş adamıyla yaptığı anlaşma miktarındaki parayı gece bankaya girerek çalmaya çalışır fakat kiraladığı grupla karşılaşır.
Orijinal Adı: Nos Amis, Les Flics Yön: Bob Swain Oyn: Frederic Diefenthal, Armelle Deutsech
TRT 1 / 20.20

Armageddon
NASA, dünyaya hızla yaklaşmakta olan büyük bir meteor tespit eder. Meteoru zararsız hale getirmek için nükleer patlayıcı yerleştirilecektir. İşin başına konunun uzmanı Harry Stamper getirilir. Plan başarılı olursa meteor zarar vermeden geçip uzaklaşacaktır.
Orijinal Adı: Armageddon Yönetmen: Michael Bay Oyuncular: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, Keith David
TGRT / 21.15

Üç Kişilik Aşk
Mutsuz bir evliliği olan Cem, bir trafik kazası geçirir. Kazada yolda arabasına binen adam feci şekilde yanarak ölür. Ailesi ölen kişinin Cem olduğunu düşünür. Kazada hafızasını kaybeden Cem ise kendisini tedavi eden Doktor Rüya'ya aşık olur.
Senaryo: Özlem Saraç, Görüntü Yönetmeni: Alper Derli, Oyuncular:Yetkin Dikinciler, Yeşim Büber, Gökçe Yanardağ, Binnur Işık
ATV / 22.30

Alışveriş Merkezinde Terör
Dr. Sheri, şerif kocasına sürpriz yapmak için bir alışverişi merkezine gider. Sağanak şeklinde yağan yağmur bölgedeki barajı yıkar ve genç kadın 6 kişiyle birlikte burada mahsur kalır. İçlerinden biri de acımasız ve soğukkanlı bir katildir.
Orj Adı: Terror in The Mall, Yön: Norberto Barba, Oyn: Rob Estes, Shannon Sturges, Kai Wiesinger, Angelina Ball
TV 8 / 23.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi