T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 27 HAZİRAN 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Jennifer Lopez'den daha iyiyim

Jennifer Lopez'in oynadığı Aşk Masalı'nın yerli versiyonu Sahte Prenses başlıyor. Dizinin başrolü Deniz Uğur Sunat, "Lopez'in oyunculuğunu asla örnek almam. Eğitimim ondan çok daha iyidir. Dizinin konusu ise birebir aynı değil. Sadece esinlenmeler var." diyor

  AYSEL YAŞA
Show Tv ekranlarında Deniz Uğur Sunat ve Haluk Piyes'in başrollerini üstlendiği Sahte Prenses adlı dizi bu hafta başlıyor. Jennifer Lopez'in rol aldığı Aşk Masalı filminin yerli versiyonu olan dizide, bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan Ceylan ile otel müşterilerinden Kerem'in aşkı anlatılıyor. Dizide temizlikçi Ceylan'ı canlandıran Deniz Uğur Sunat; "Jennifer Lopez'in oyunculuğundan asla örnek almam. Çünkü benim akademik eğitimim ondan çok daha iyidir. Dizinin konusu ise birebir aynı değil sadece esinlenmeler olabilir. Zaten 90 dakikalık bir film, malzeme olarak da bizi doyurmazdı"diyor.

TAMAMEN ZITBİR KARAKTER

Sunat, zengin erkek-fakir kız arasındaki aşkı anlatan dizinin Keremcem'in başrolünü üstlendiği Aşk Oyunu'na benzetilmesine ise "Aksi giden bir talihsizlik olmazsa Aşk Oyunu'ndan daha fazla izleneceğimizi düşünüyoruz çünkü oyuncularımız oradaki kadrodan daha sağlam" şeklinde konuşuyor. Daha önce Yağmur Zamanı'nda karamsar aşık Aslı karakterini canlandıran Sunat, "O rolün hemen arkasından böyle zıt bir rolü bilerek kabul ettim. Çünkü o karakterin üstüme yapışmasını istemiyordum" diye konuşuyor. Dizide çok iyi bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Sunat, çekimlerin de sesli yapıldığını belirtiyor. "Sahte Prenses'i düşük bütçeli bir yaz dizisi olarak görmedim" diyen Sunat, kendisine ve dizisine oldukça güvendiğini söyleyerek, "Zaten ben 13 bölümlük bir diziye başlamam." diyor.

14 TEKLİFTEN SONRA BURADA

Almanya'da yaşayan Haluk Piyes, daha önce 14 dizi teklifi almasına rağmen, bu teklifleri değerlendirmediğini Sahte Prenses'in ise ekibini ve hikayesini beğendiği için bu role evet dediğini belirtiyor. Dizide beyaz atlı prensi canlandıran Piyes "Ekiptekilerin isimlerini söyledikleri zaman çok mutlu oldum." diyor. Türkiye'nin oyuncu haznesinin yeterli ölçüde kullanılmadığını düşünen Haluk Piyes "Böyle güzel projelerle oyuncular da değerlendirilecek" şeklinde konuşuyor. Sabah kalkarken 'Ne güzel bugün de Deniz Hanım'la kamera karşısında olacağım" diyen Piyes'e Sunat da "İyi ki geldin Haluk" diye cevap veriyor.

Asi gencin sinema serüveni

Almanya'da işçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Haluk Piyes Türkiye'de henüz pek tanınımıyor. Bir sponsor bularak Amerika'ya giden ve orada senaryo - yönetmenlik eğitimi alan Piyes, Almanya'da birkaç kısa film çektikten sonra Kanak Attack filminde rol alıyor. Filmin önce Berlin Film Festivali'ne kabul edildiğini ancak daha sonra tehlikeli bir filmdir diye çıkarıldığını söyleyen Piyes, işçi kesiminin zorluklarını sinemayla duyurmaya çalıştığını belirtiyor ve ekliyor; "Buna asi gencin sinemayla direnişi diyebiliriz"


Anadolu'dan gelenlerin müziği

Sümer Ezgü ile Anadolu'dan Geldik adlı müzik programında, geçmişten günümüze ve geleceğe taşınan Anadolu türküleri ve muhteşem hikayeleri ekrana getiriliyor. Anadolu halk dansları, sazın virtüözleri, birbirinden renkli konuklar ve müzikli oyunlarının yayınlandığı programın bu haftaki konukları pop müziğin başarılı isimlerinden Sinan Erkoç ve ünlü müzisyenler Halil - Adnan Karaduman oluyor.
TV 8 / 21.05


Van Damme yeni filmini anlatıyor

Aksiyon filmlerinin ünlü ismi Jean-Claude Van Damme ile yapılan özel söyleşi bugün ekrana getiriliyor. Böcek Yapım ve Fida Film ortak yapımı olan "Sınav" filminde rol almak için Türkiye'ye gelen Van Damme, Merva Ulusoy'un sorularını yanıtlıyor. İlk kez komedi-aksiyon türünde bir gençlik filminde oynayacak olan Van Damme, Merva Ulusoy'a sinema dünyasına girişini, sporla içiçe geçen yaşantısını anlatıyor.
Cnn Türk /15.05


İyilik yapanların kazandığı ödüller

Sunuculuğunu Reha Yeprem'in yaptığı Sırlar Dünyası'nda bu akşam "Beybaba" ve "Değirmen" isimli iki yeni hikâyeye yer veriliyor. Beybaba'da vakıf başkanlığını yaptığı yurdun ayakta kalabilmesi için varını yoğunu harcayan Hasan Bey'in iyiliklerinin karşılığını ne şekilde aldığı anlatılıyor. İkinci öyküde ise köylünün güvenmediği Okan kendisini değişmiş gibi göstererk Hasan Emmi'nin kızına talip oluyor.
SAMANYOLU / 19.55


SEV KARDEŞİM
Yüksel'in tayini çıktığını duyan Uğur ne yapacak

Başrollerinde Hande Ataizi, Davut Güloğlu'nun rol aldığı dizide Yüksel'in tayininin çıktığı ve Kamil ile Feraye'nin evlendiği haberleri ortalığı karıştırıyor. Fatoş, Uğur'a Yüksel'in tayinini söylüyor. Nebahat ise Uğur'a gerçekleri anlatıyor. Müfit, Tahir'in istediklerini alabilmek için Seda Sayan'ın programını arıyor.
KANAL D / 20.30


RÜYALARDA BULUŞURUZ
Sinem'i unutmaya kararlı olan Arda şehri terkediyor

Özlem Conker ve Cenk Ertan'ın rol aldığı dizide Arda Sinem'i unutmaya karar veriyor. Zeynep Arda'dan hamile olduğunu öğreniyor. Veysi gece klubü işletmeye başlıyor. Cüneyt, Sinem'in hala Arda'yı sevdiğini anlıyor. Arda şehri terkediyor. Cüneyt ve Sinem düğün tarihini öne alıyorlar.
SHOW / 22.40


ZEYNEP
Cem'in sünnetinde sürprizler ard arda

Gözde Akyıldız ve Funda Postacı'nın rol aldığı dizinin son bölümünde Cem'in sünnet düğününe yurtdışından gelen annesi de katılıyor. Zeynep'in kötü niyetli akrabaları velayet için çalışmalarını sürdürüyor. Emel ve Süheyla hamile olduklarını öğreniyorlar.
KANAL 7 / 19.45


Bizimkiler
Ünsal babasının gazinosuna assolist bulma arayışındadır. Bu sırada Ankara'da kaldığı bir otelde Deniz'e aşık olur. Geçirdikleri güzel günlerin ardından İstanbul'a döner. Deniz onu bırakan Ünsal'dan intikam almaya karar verir.
Yön: Temel Gürsu, Oyn: Perran Kutman, Müjdat Gezen, Deniz Uğur, Ünsal Emre, İlhan Döner Yapım yılı: 1984
KANAL7 / 14.15

Mumya Firarda
Cahit'in bir takım cinsel problemleri vardır. Mumyaların ortaçağda afrodizyak olarak kullanıldığını öğrenince, Mısır'dan mumya getirtmeye karar verir. Mısır'dan beklediği tabutun içinden afrodizyak mumya yerine bir ceset çıkar.
Yön: Erdal Murat Aktaş Oyn: Teoman, Nurseli İdiz, Tarık Pabuçcuoğlu, Nurgül Yeşilçay, Selami Şahin, Tuba Ünsal
SHOW / 20.40

Peki Ya Bob?
Çeşitli fobilerinin hayatını tam bir kabusa çevirdiği Bob Wiley kendisinden bıkan psikoloğu tarafından Dr. Leo Marvin'e gönderilmiştir. Tatile çıkmaya hazırlanan Marvin yeni hastasının onu her yerde izleyeceğinden habersizdir.
Orijinal Adı: What About Bob? Yön: Frank Oz Oyn: Bill Murray, Richard Dreyfuss, Julie Hagerty, Charlie Korsmo
Cnbc-e / 22.00

Doktor T. ve Kadınları
Sullivan Travis başarılı bir doktordur. İşi ve aile hayatında herşey yolundaymış gibi görünürken bir anda hepsi tepetaklak oluverir. Karısı Kate yavaş yavaş akıl sağlığını yitirir ve olayların seyri değişir.
Orijinal Adı: Dr. T and his Women Yön: Robert Altman Oyn: Richard Gere, Helen Hunt, Kate Hudson, Farah Fawcett
TV 8 / 23.00

Kurşun Geçirmez
Dedektif Keats, mafya patronu Frank Colton'u yakalamak için örgüte girer. Colton'un güvendiği adamlarından olan Archie ile Keats teslimatın yapılacağı yere giderler. Ancak polis baskını olunca Colton çete içinde bir hain olduğundan şüphelenir.
Orj Adı: Bulletproof Yön: Ernest R. Dickerson Oyn: Adam Sandler, James Caan
TRT 1 / 23.45


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi