T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 3 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fatih oynamıyor

Sakatlığı ciddiyetini koruyan milli futbolcu Sivas maçından sonra V. Manisa maçında da forma giyemeyecek. Fatih'in G.Saray maçı düşünülerek riske edilmediği öğrenildi.

Altay maçında ayağına aldığı darbe sonucu sol bileğinde sinir sıkışması sebebiyle Sivasspor maçında forma giymeyen Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke, Vestel Manisaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Manisa maçı öncesi bordo-mavili takımla idmanlara başlayan ve teknik direktör Vahid Halilhodziç'in özel olarak ilgilendiği milli futbolcunun sakatlığının tamamen geçmediği bildirildi. Fatih Tekke'nin, gelecek hafta ki G.Saray maçı öncesinde risk edilmediği de belirtildi. Tecrübeli futbolcu dünkü idmanda da yer aldı. Halilhodziç, idman sonrası golcü futbolcu ile ilgili olarak kulüp doktoru Ahmet Çağlar'dan bilgi aldı.

Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Köksal Güney, milli futbolcunun son yapılan kontrolden sonra oynamasının doğru olmayacağı kanısına varıldığını belirterek, "Asıl sorun idman eksikliği. Futbolcumuzun fiziksel durumu da önemliydi" dedi. Fatih Tekke, Vestel Manisaspor maçında takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğini ancak sakatlığının henüz geçmediğini söyledi. Milli futbolcu, sorunun kendisinden kaynaklanmadığını ifade ederek, "İki gün idman yaptım. Dripling yaparken acı hissetmedim. Ancak yürüyüş sırasında ayağımı peşime çekmek zorunda kalıyorum. Doktor kontrolünden sonra oynamamam için karar verildi" diye konuştu.

  • Kamil ANAHAR

    Milliler İzmir'de idman yapacak

    Trabzonspor'un milli oyuncuları İzmir'de biraraya geldi. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Lee ise Trabzonspor kafilesine İstanbul'da katılacak. Milli oyuncular, Stepanov, Szymkowiak'ın yanı sıra, Fatih Akyel, Hüseyin, Tolga, Tayfun, Ferhat, Adem, ve Ufukhan, bugün İzmir'de antrenör Turgut Kural nezaretinde bir çalışma yapacak.

    Halilhodziç'e Fransa ilgisi

    Trabzonspor, Vestel Manisaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürdü. Fransa'nın TFI televizyonundan 2 gazeteci bordo-mavili takımın idmanını takip etti ve teknik direktör Vahid Halilhodziç ile röportaj yaptı. Trabzonspor V.Manisa maçı için bugün Manisa'ya gidiyor.

    Siyah kuşaklı karateci golcü

    Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna dahil ettiği Ömer Rıza, ilk olarak karate sporuna başlamış. İngiltere'de 4 yaşında spora karate ile başlayan ve 12 yaşına kadar bu sporu yapan Ömer Rıza, siyah kuşak sahibi olmuş ve o dönemde kategorisinde İngiltere şampiyonluğunu elde etmiş. Bordo-mavili futbolcu, 9 yaşında da Arsenal'in alt yapısında antrenmanlara başlayarak futbol oynamaya başlamış. Trabzon'da istediği kapasiteye gelmediğini belirten genç futbolcu, "Daha gerçek Ömer Rıza'yı görmediniz'' dedi. Trabzonspor'da gol atamadığı için üzerinde baskı olmadığını söyleyen genç futbolcu, "Biliyorum goller atacağım, asistler yapacağım. Başarılı olacağım" diye konuştu.

    'Mücadelemizi sürdüreceğiz'

    Trabzonspor Başkan Yardımcısı Cemal Sağlam, Sivasspor maçının telafisini Vestel Manisaspor maçını kazanarak gidereceklerini söyledi. Sağlam, "Hedefimiz ligi 3. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmak. Bunun için Manisa maçını mutlak kazanmalıyız. Mücadelemizi lig sonuna kadar sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi