T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 3 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekonomik tabloya bakış

Devlet Bakanı Ali Babacan'ın konuk olacağı İskele Sancak'ta ekonomi yönetimi ve AB süreci konuşuluyor. Programda çeşitli basın kuruluşlarından gazeteciler de, Bakan'a sorular yöneltiyor.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'a bu hafta, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başmüzarekeci Ali Babacan konuk oluyor. Mehmet Altan, Taner Berksoy, Eser Karakaş ve Fehmi Koru'nun katılacağı programda, Babacan, stüdyo konuklarının ve vatandaşların sorularını cevaplandırıyor. Ekonomi ve AB üzerine soruların ele alınacağı programda, 'Ekonomideki olumlu göstergeler, halka hangi dönemde ve nasıl yansıyacak? 10 bin dolar mili gelire yaklaşıyor muyuz? İşsizlik ne zaman bitecek? Türkiye ekonomisi artık yeni krizlere karşı dayanıklı mı? Sıcak para ve cari açık tehlikesi sürüyor mu? Faizler neden enflasyon seviyesine düşürülmüyor? Üretkenlik ve rant dengesi değişti mi? Rantiye sınıfı hâlâ kazanıyor mu? Türkiye, IMF ile anlaşmalarını azaltacak mı? Memur ve işçi ücretleri Avrupa standartlarına ne zaman yükselecek? Ekonomi yönetiminde değişiklik olacak mı? Merkez Bankası Başkanı kim olacak? AB ile ilk müzakere dosyası ne zaman açılacak? Avrupa Birliği performansımız düşüyor mu? Tam üyelik hayal mi? Avrupa Türkiye'yle arasına mesafe mi koyuyor?' gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL7/23.30

IRAK'TA İÇ SAVAŞ TEHLİKESİ

Gazeteci Taha Akyol'un hazırlayıp sunduğu Eğrisi Doğrusu'na İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya konuk oluyor. Irak'ta yaşanan gelişmelerin ele alınacağı programda, Gökhan Çetinsaya, Irak'taki iç savaş tehlikesini ve bölgede yaşananların Türkiye'yi ne şekilde etkileyebileceğini değerlendiriyor.
Cnn Türk / 22.00


Gerilim gecesi

Ekranda bugün üç gerilim filmi var. Üçü de birbirinden başarılı yapımlar, türün takipçilerini bekliyor

Başarılı bir gerilim filmi olan Kızları Öp'te, dedektif ve adli psikolog Dr. Alex Cross yeğeninin birden ortadan kaybolması üzerine araştırmayı üstlenir. Tepkilere aldırmadan kendi yöntemleriyle araştırmaya başlayan Cross tek kurbanın olmadığını, altında aynı imzayı taşıyan 7 kaybolma olayının daha yaşandığını ortaya çıkartır. Bu takipte ona şüpheliyle karşılaşmış olan genç doktor Kate McTiernan yardımcı olacaktır.

4 KİŞİLİK SIR

CNBC-e'de yayınlanan Hayalet Hikayesi, saygın bir grup olan Chowder Society üyesi dört adamın geçmişe dönüşünü anlatan bir geri-lim. 50 yıl önce yaşanan korkunç bir olayın sırrını yıllar boyunca saklayan dört eski dost, bir hayaletin varlığını birbirlerine itiraf ederler.
Hayalet Hikayesi (Ghost Story)
Yön: John Irvin Oyn: Fred Astaire, Melvyn Douglas, Douglas Fairbanks Jr., John Houseman
Cnbc-e / 22.00

SERİ KATİLİN İZİNDE

Gecenin başarılı gerilimlerinden biri olan Düğüm'de, New Orleans'lı polis dedektifi Wes Block bir süredir, kurbanlarına tecavüz edip öldüren bir seri katilin peşindedir. Bir süre sonra, katil kurbanlarını Block'un tanıdığı kadınlar arasından seçmeye başlayınca, görevi iyice kişiselleşir.

Düğüm-(Tightrope)
Yön: Richard Tuggle Oyn: Clint Eastwood, Genevieve Bujold, Dan Hedaya, Allison Eastwood (1984)
TV8 / 20.30


Rıza yeminini tutabilecek mi?

Anne Öyküleri'nde bu hafta ekrana gelecek Yemin'de, kendisini ziyarete gelen annesini karşılamayı unutan Rıza'nın yaşadığı vicdan azabı anlatılıyor. Rıza, karakoldan gelen haberle yıkılıyor. Zor şartlarda annesinin destekleriyle okuyan Rıza, büyük adam olunca annesine bakacağına dair ettiği yemini hatırlıyor. Pişmanlık duyan Rıza için karakoldan gelen ikinci telefon yeni bir ümit oluyor.
KANAL 7 / 19.45


Ayça estetik diyarında

Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu Ayça Şen Harikalar Diyarında adlı programda, estetik konusu ele alınıyor. Ayça Şen'in mizahi bakış açısıyla kültürel ve sosyal olayları izleyiciye aktardığı programda bu hafta, 'İnsanlar neden estetik yaptırma ihtiyacı duyar? Kimler estetik yaptırmak ister?' gibi sorulara cevap aranıyor.
NTV / 23.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Ömer tutuklanıyor Elif bebek bekliyor

Bülent İnal, Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizide, Tarık'ın ölümcül bir darbe almasına neden olan Ömer tutuklanıyor. Elif, hamile olduğunu öğreniyor. Ömer çocukluğundaki travmanın sebebi olan adamla yüzleşiyor. Ömer'e hiç beklemediği biri yardım elini uzatıyor. Yılmaz, Filiz'e destek olmak istiyor.
KANAL D / 21.45


BÜYÜK YALAN
Emirhan Sibel ile aynı arabada

Emrah ve Halil Ergün'ün başrollerini üstlendiği dizide, Ziynet nikah işlemleri için nüfus cüzdanını Erhan'a veriyor. Emirhan yola arabasına aldığı Sibel'le kaza geçiriyor. Sibel'i öğrenen Reyhan hastaneyi terk ediyor. Reyhan bu sırada babasının notunu buluyor.
ATV / 20.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Tahir, Aziz'e nasıl cevap verecek?

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Asaf Asya'yı öldürme hazırlığı yapıyor. Aziz Tarman, okulun açılma kararını uzatma tehdidiyle Tahir Mutlu'nun karşısına çıkıyor. Suzan, Başar Bey'den destek alıyor. Başar Bey'le Aziz Tarman'ın yolları kesişiyor.
SAMANYOLU /22.00


Kor
Keyes, Illionis Üniversitesi'nde dünyanın merkezindeki çekirdeğin durduğunu fark eder. Yeryüzünün yok olamaması için Binbaşı Rebecca Chids ve Albay Robert Iverson'un da yer aldığı bir astronot ekibi, dünyanın merkezine doğru yola çıkar.
Orj Adı: Core, The Yön: Jon Amiel Oyn: Hilary Swank, Bruce Greenwood, Stanley Tucci, Delroy Lindo, Tcheky Karyo
TRT 1 / 20.20

Bıçağın İki Yüzü
Annesi, Blade'e hamileyken bir vampirin saldırısına uğrar ve bu nedenle Blade bir insandan ve bir vampirden farklı özelliklere sahip bir karakter olarak doğar. Blade'in bütün mücadelesi ise, gizlice örgütlenerek insanlığı ele geçirmek isteyen ezeli düşmanı Deacon Frost' u alt etmektir.
Orijinal Adı: Blade Yön: Stephen Norrington Oyn: Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson, N'Bushe Wright
TGRT / 21.30

Çöldeki İzler
Kızkardeşi Amanda'ya karşı duyduğu imkansız sandığı aşkın ardından Ben kendisinin bebekken çölde bırakıldığını ve evlat edinildiğini öğrenir. Avrupa'ya giderek geçmişini araştırmaya karar veren Ben burada ilginç gerçeklerle karşılaşır.
Orijinal Adı: Desert Of Fire Yönetmen: Enzo Castellari Oyuncular: Anthony Dellon, Mandala Tayde Türü: Macera
STAR / 01.10

Şanslı Dokunuş
Christopher Miles'in yönettiği filmde, Brüksel'de iki komşunun başından geçen maceralar anlatılıyor. Michael, Brüksel'de yaşamakta ve NATO ile iş yapmaktadır. komşusu Julia ise kendini mesleğine adamış başarılı bir gazetecidir.
Orijinal Adı: That Lucky Touch Yönetmen: Christopher Miles Oyuncular: Roger Moore, Susannah York, Shelle
TRT 1 / 01.15

Atlantik Seferi
Bir pilot, ölmek üzere olan bir arkadaşına hiçbir yerde bulunmayan ilacını yetiştirebilmek için Atlantik üzerinde zorlu bir yolculuğa çıkar. Ancak bu yolculuğun sandığından çok daha ilginç ve maceralı olacağını bilmemektedir. Film klasikseverleri memnun edecek bir yapım.
Orijinal Adı: Atlantic Flight Yön: William Nigh Oyn: Dick Merrill, Paula Stone
TRT 2 / 02.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi