T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 3 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Alpay, psikolojik yardımı reddetti

Köln'de oynayan Alpay Özalan, kendisi için disiplinsizliğe karşı önerilen profesyonel yardımı reddetti. Menajer Meier, "Alpay bu kadar sık şekilde aşırı tepki göstermemesi gerekir. Bundan dolayı Alpay'a yardım etmek için teklifte bulunduk'' dedi. Alpay ise "Bu beni çok üzdü. Bu olayı kendim halletmek istiyorum'' dedi.


F.Bahçe-Kayseri maçı Demirlek'in

YARIN
V.Manisa-Trabzon: Cem Deda
G.Saray-Samsun: Cem Papila
PAZAR
A.Gücü-D.Bakır: H. Sivriservi
Sivas-K.Erciyes: Tolga Özkalfa
Malatya-G.Birliği: Fırat Aydınus
G.Antep-Denizli: Selçuk Dereli
Konya-Ç.Rize: Yılnur Önen
Beşiktaş-Ankara: Yunus Yıldırım
Kayseri-F.Bahçe: Bülent Demirlek


Güneş Sigorta hatları kesti: 3-1

Bayanlar Voleybol Ligi Final Grubu'nda Vakıfbank Güneş Sigorta, Türk Telekom'u 3-1 mağlup etti. Toplam 82 dakika süren karşılaşmada konuk ekip Güneş Sigorta setleri 25-21, 22-25, 25-23 ve 25-19 aldı.
DİGER SONUÇLAR
Şahinbey Bld.-F.Bahçe : 2-3
Beşiktaş-Yeşilyurt : 3-2
Polis akd.-Halk Bank. : 0-3


Tezeta CAS yolunda

GSGM Ceza Kurulu'nca doping yaptığı için 2 yıl men cezası verilen milli atlet Tezeta Dengersa, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gitmeyi düşünüyor. Dengersa, antrenör Ertan Hatipoğlu ile yaptığı görüşmede, "CAS'a başvurmaktan başka yolum kalmadı. Lekeli bir sporcu olarak kalmak istemiyorum'' dediği öğrenildi.


Memo ve Hido üzgün

NBA'de Andrei Kirilenko'nun forma giymediği Utah Jazz, Charlotte Bobcats'e 104-89 yenildi. 33 dakika oynayan Mehmet Okur maçı 6 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistle tamamladı. 33 dakika sahada kalan Okur, 3 kez denediği 3 sayılık atışlarda başarılı olamazken, 6 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda 2, 4 kez kullandığı serbest atışlarda ise 2 isabetle oynadı. Orlando Magic deplasmanda Golden State Warriors'a 98-94 yenilirken, Hidayet Türkoğlu maçı 10 sayı, 5 asist ve 4 ribauntla tamamladı.


Futbol-Sen kuruluyor

Futbolcuların sendikalaşmasından yana olduğunu belirten Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcuların sendikalaşmasının gerekli olduğunu söyledi. Futbol dünyasının en ağır işçilerinin futbolcular olduğunu belirten Terim, "Futbolda Kesinlikle sendikalaşmadan yanayım'' dedi. Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Turgay Şeren de her profesyonel futbolcunun içinde olduğu bir sendika kurmak istediklerini söyledi.


Efes avantaj kaybetti

ULEB Avrupa Ligi 2. tur maçında Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımına yenilen Efes, ev sahibi takım avantajını kullanamadığına üzülüyor. Genel Menajer Engin Özerhun, bu sezon 3. kez yenildikleri Hırvat takımına karşı savunmada gayretli olmalarına rağmen, hücumda etkili olamadıkları için kaybettiklerini söyledi. Maçta sakatlanan Kerem Gönlüm'ün ligdeki Beşiktaş maçında oynayamayacağı bildirildi.


Potada Cuma mesaisi

ERKEKLER BASKETBOL LİGİ
16.00 İTÜ-Galatasaray (Ayazağa)
18.00 B.Banvitspor-Mersin Bld. (Kara Ali)
20.00 Fenerbahçe-Tekelspor (Abdi İpekçi)
BAYANLAR LİGİ
14.00 İstanbul Üniv.-Beşiktaş (Avcılar)
14.00 Çankaya Üniv.-BOTAŞ (Arı Koleji)
16.00 Fenerbahçe-Yıldırım Bld. (Caferağa)
17.00 Ceyhan Bld. -Burhaniye (Ceyhan)


İpek Şenoğlu finale çıktı

İpek Şenoğlu, İsrail'deki Tenis Turnuvası'nda, çiftlerde finale yükseldi. 10 bin dolar ödüllü turnuvada, İspanyol Velasco ile birlikte çiftlerde mücadele eden Şenoğlu, ilk turda İsrailli Elana-Keren çiftini, çeyrek finalde Galina (Rusya)-Tatiana (Belarus) çiftini, yarı finalde ise Erikson (İsveç)-Touhimaa (Finlandiya) çiftini 2-0 yendi. İpek Şenoğlu-Velasco çifti, bugün finalde Çek Gerlova-Raimkova ikilisiyle karşılaşacak.


Ünlülerden destek

Türkiye genelinde lise öğrencileri arasında Matematik-Fen-Sözel alanlarında düzenlenen geleneksel Kavram Olimpiyatları'na ünlü isimlerinden destek geldi. Türk futbolunun unutulmaz 3 ismi Tanju Çolak, Metin Tekin ve Selçuk Yula, Kavram Dershaneleri'nin bu yıl 12.'sini düzenlendiği Kavram Olimpiyatları'na destek verecek. Ünlü isimler, AKM'de düzenlenecek yarışmalarda öğrencilere hem moral, hem de ödül dağıtacak.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi