T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 22 MART 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
İstanbul'a yeni alışveriş merkezi: D'Silva

İlhanlı Group tarafından Gürpınar-Beykentte inşa edilen D'Silva alışveriş merkezi, 92 mağaza, 4000 metre karelik hipermarketi, 8 sinema salonu, 600 metre kare çocuk parkı, bowlig salonu ve farklı mekanlarıyla bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olmayı hedefliyor. Göl ve deniz manzaralı VİP restorantın da yer alacağı merkezde çeşitli etkinlikler de yer alacak. Teknolojik özelliklerle donatılan D'Silva alışveriş merkezi TEM'e 5 dakika, E-5 karayoluna 20 saniye, Büyükçekmece Deniz Otobüsleri'ne ise 4 dakika uzaklıkta yer alıyor.


500 zihinsel engelli sporcuya destek

Düzenledikleri kampanya ve müşterilerinin desteği ile 2 yılda 1.000 zihinsel engelli sporcunun yetişmesine katkıda bulunan P&G ve Migros, bu yıl 500 zihinsel engelli sporcunun daha yetişmesine destek oluyor. 12 Nisan 2006 tarihine kadar tüm Migros mağazalarından P&G'nin Ariel, Alo, Ace, Prima, Wella, İpana, Pantene, Blendax, Rejoice, Koleston, Orkid, Alldays, Discreet, Mr. Proper ürünlerini satın alan duyarlı müşteriler, zihinsel engelli sporcu adaylarını başarmanın verdiği mutluluğa bir adım daha yakınlaştıracak. Yetişen zihinsel engelli sporcular, 24-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Belçika'daki Özel Olimpiyat Oyunları'na katılma şansı yakalayacak. Sporcular atletizm ve yüzme dallarında madalya şansı arayacak.


Sekiz saat kalıcı parfüm Rebul Colors serisinde

Yaşamdan zevk almayı bilen, kendine güvenen, enerjik erkeğin parfümü Rebul Colors Men Serisi, tüketicileri için hazırladığı müthiş hediyesiyle sadece erkekleri değil kadınları da şaşırtıyor. Bir adet 100 ml. Rebul Colors Men Eau de Toilette alana kullanışlı kozmetik çantası armağan ediyor. Marmara Üniversitesi Kozmetoloji Bilim Dalı'nca onaylanan 8 saat kalıcılığa sahip seride karizmatik Dark,çapkın Deep, lider Chrome Colors bulunuyor. Rebul setinin fiyatı: 18.50YTL-20.00YTL.


Deniz-sanat buluşması Tepe Nautilus'ta

Tepe Nautilus, 17 Mart Dünya Denizcilik Günü nedeniyle dokuma sergisi ile gemi maketleri ve gemici düğümleri sergisine ev sahipliği yapıyor. Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gül Bolulu'nun kilim dokuma sanatı ile yaptığı sualtı görüntülerinden oluşan 13 eser, 16-31 Mart arasında Tepe Nautilus'ta sergileniyor. Sergide yer alan 3 boyutlu denizanası, denizatı ve balıkların da yer aldığı eserler büyük ilgi görüyor. Tepe Nautilus Sergi Alanı'nda yer alan gemi maketi ve düğümleri sergisi ise katılımcılara bir sürpriz de sunuyor.


Sinbo'dan porselen demlikli 'Çay Seti'

"Küçükler büyük işler başarır" sloganıyla en yeni teknoloji ile üretilmiş küçük ev aletlerini tüketicilerin dikkatine sunan Sinbo, vazgeçilmez çay keyfimize özgün bir katkı getiriyor. Geleneksel zarafeti teknolojiyle buluşturan Sinbo, elektrikli çay setini porselen demliğiyle sunuyor. Kablosuz kullanılabilen çay seti, pratik ve çay lezzeti vaat ediyor.


PERAKENDE
TEKNOSA BU YIL 50 MAĞAZA AÇACAK

Sabancı Holding'in teknoloji perakendesinde büyüme yönündeki çalışmalarına hız verdiği bildirildi. Teknosa Pazarlama ve Satış Direktörü Kadir Can Erkıralp, 101 olan mağaza sayısının 2006 sonu itibariyle 150'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.


İLETİŞİM
MOBİL İLETİŞİMDE SINIRSIZ GPRS

Telsim, mobil cihaz alanlara 6 aya varan ücretsiz internet bağlantısı hediye ediyor. Dizüstü bilgisayar alanlara 6 ay, PDA ve GPRS modem kart alanlara ise 3 ay sınırsız GPRS erişimi hediye ediliyor. Kampanyadan katılımcı markalardan 1 Ocak 2005'ten itibaren cihaz alanlar faydalanabilecek.


BANKACILIK
CLEARSTREAM, TÜRKİYE İŞ BANKASI'NI SEÇTİ

Uluslararası saklama kuruluşu Clearstream, Türk hisse senetlerinden sonra, 3 Nisan'dan itibaren Türk hazine bonosu ve devlet tahvilleri için de hizmet vermeye başlayacak. Alman Deutsche Börse Group içerisinde yer alan Clearstream, Türkiye'de bu işlemler için İş Bankası ile birlikte çalışacak.


TAŞIMACILIK
TNT Ekspres TürkİYe'de KADINLARIN BAŞARISI

TNT Ekspres Türkiye'de görevli kadınlar başarıya doymuyor. Müşteri Hizmetleri Müdürü Gürsel Yardım Ventura, Pazarlama Koordinatörü Erdenay Gül ve Hava Kargo Satış Müdürü Canan Kurt birincilik ödülü aldı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi