T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 22 MART 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Memleketin beş meselesi masada

Gecenin çeşitli saatlerinde ekrana gelen tartışma programlarında, Türk-ABD ilişkilerinden YÖK'e, muhafazarlıktan Irak'ın işgalinin 3. yıldönümüne kadar pekçok konu ele alınıyor

ÇAPRAZ ATEŞ
Sevilay Yükselir'in hazırlayıp sunduğu Çapraz Ateş'e bugün İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak konuk oluyor. Programda, Ermeni konferansı, YÖK-hükümet ilişkileri ve daha pek çok konu masaya yatırılıyor.
HABERTÜRK/17.10

KAOSUN 3 YILI: IRAK
Oğuz Haksever'in sunduğu 3 saatlik özel yayınla Irak işgalinin 3. yıldönümünde gelinen nokta değerlendiriliyor. 'Savaş neye yaradı?' sorusuna cevap aranan programa Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Nuray Mert ve Cengiz Çandar konuk.
NTV / 20.30

SÖZÜN ÖZÜ
Nazlı Ilıcak'ın sunumuyla ekrana gelen Sözün Özü adlı programda Türkiye'de Muhafazakarlık araştırmasının sonuçları tartışılıyor. Programa Prof. Dr. Süleyman Ateş, Pınar Türenç, Sibel Turnagöl ve Nihal Bengisu Karaca konuk olarak katılıyor.
KANAL 7 / 23.15

SİYASET MEYDANI
Ali Kırca'nın yönettiği Siyaset Meydanı'nda, deprem konusu ele alınıyor. Türkiye'nin risk haritasının incelendiği programda, Prof. Gülay Barbarosoğlu, Prof. Naci Görür ve Prof. Celâl Şengör konuya ilişkin ayrıntılı bilgi veriyor.
ATV / 23.30 DERİN SOHBET Haluk Şahin'in sunduğu Derin Sohbet'e, Başbakan'ın Dış İlişkiler Danışmanı Egemen Bağış konuk oluyor. İstanbul Milletvekili Bağış, Türk-ABD ilişkileri ve İstanbul'un kültür başkenti olması üzerine değerlendirmelerde bulunuyor ve soruları cevaplıyor.
TV8 / 00.00


Psikolojiye Yakın Plan

Abbas Kiarostami'nin başyapıtlarından Yakın Plan CNBC-e ekranlarında. Yönetmenin filmografisi içinde 'gözbebeğim' diye andığı filmin konusu şöyle: Yoksul sinema tutkunu Hüseyin Sabzian, zengin yaşlı bir kadınla otobüste tanışır, kendisini Muhsin Mahmelbaf olarak tanıtır. Kadın bu ünlü yönetmeni ailesiyle tanıştırmak için evlerine davet eder. Hüseyin, yeni çekeceği filmine para yardımı yapmaları karşılığında aile üyelerinin bu filminde rol alabileceklerine onları ikna eder. Fakat varlıklı Ahankhah ailesi evlerini soyacağından şüphelenerek Hüseyin'i polise ihbar ederler. Hüseyin Sabzian tutuklanır, sorgulama ve mahkeme süreci başlar. İran'daki gazetelerde çıkan "Kendine Mohsen Makhmalbaf süsü veren film meraklısı bunalımlı genç tutuklandı" haberi üzerine bu filmi çekmeye karar veren Kiarostami, bu olayın ardındaki gerçekleri yansıtmayı amaçlıyor. Filmde bu süreç, olayda adı geçen gerçek kişilerin (Sabzian, Ahankhah ailesi, hırslı gazete muhabiri, yönetmen Mahmelbaf ve Kiarostami'nin kendisi) rol almasıyla belgesel havasında yeniden canlandırılıyor. Dava sürecine bizzat katılan Kiarostami sorgulama sahnelerinde görünüyor. Sabzian'ın bir suçlu mu yoksa bir akıl hastası mı olduğunu kendi içimizde tartışırken, Kiarostami izleyenleri öykünün daha da derin noktalarına yöneltiyor.


Avni intikam peşinde

Şensel Uykan ve Parkan Özturan'ın rol aldığı Kezban Yenge aldlı dizide, Saffet'in yüzünden Sülbiye ile evliliği suya düşen Avni, intikam almak için uğraşıyor. Hacer, Doktor Emre'yi görmek için, rastgele ilaç içen Hayruş'u, sağlık ocağına götürüyor. Bu arada Ercep Doktor Emre'yi köyden kaçırmayı planlıyor. Fakat bu işi de yüzüne bulaştırıyor.
KANAL 7 / 19.45


MÜSİAD'ın misyonu

Arzu Erdoğral'ın hazırlayıp sunduğu Çay Saati'ne MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat katılıyor. Programda bu hafta MÜSİAD'ın viz-yonu ve misyonu hakkında bir sohbet gerçekleştiriliyor. MÜSİAD'ın faaliyetleri, kalite politikası gibi birçok konu hakkında konuşulacak programda, her hafta olduğu gibi izleyicilere kitap hediye ediliyor. HİLAL TV / 14.00


Türkü zamanı geldi

Zara'nin sunduğu Zamanı Geldi programına bu hafta iki büyük usta Bedia Akartürk ve Ekrem Çelebi konuk oluyor. Türk Halk Müziği'nin yaşayan efsanelerinden Bedia Akartürk ve bozlakların güçlü yorumcusu Ekrem Çelebi programda klasikleşmiş türkülerinin yanısıra en son çalışmalarıyla da izleyicinin karşısına çıkıyor. TRT1 / 21.30


KIRIK KANATLAR
Kızlara kasabalılar tarafından linç girişimi

Başrollerinde Özge Özberk ve Can Elçin'in rol aldığı dizide, kasaba halkı muhtarın kışkırtmasıyla Nazlı, Ayşe ve Zeynep'e linç girişiminde bulunuyor. Kazım, kızları korumak isterken Nevzat'ın silahından çıkan kurşunla vuruluyor. Kasabaya yeni atanan kaymakam ile Cemal'in arasında gerilim başlıyor.
KANAL D/ 21.45


AVRUPA YAKASI
Ofistekiler Uludağ'a çıkıyor

Ata Demirer ve Gülse Birsel'in rol aldığı dizide patron ofistekilere Uludağ'da bir tatil hediye ediyor. Tatilcilere Volkan, Kubilay, Sertaç ve Tacettin de katılıyor. Aniden bastıran sis yüzünden grup yolunu kaybediyor.
ATV / 20.00


YANIK KOZA
Leyla, Hanzade'den intikam alıyor

Yavuz Bingöl ve Başak Köklükaya'nın rol aldığı dizide Leyla, Semih ve Hanzade arasında yaşananarı öğreniyor. İntikam almak için Galip'e herşeyi anlatıyor. Bu arada aile Akın'ın nikah gününü belirlemek üzere Tuna'nın evine gidiyor.
SHOW / 22.00


Rüşvetçi
Amerikalı doğuştan kumarbaz dedektif Nick bu kötü alışkanlığı yüzünden Rüşvetçi olarak tanınan Henry Lee'nin pençesine düşer. Nick artık, hayatta kalabilmek için etrafında dönen hertürlü kötülüğü görmezden gelecektir.
Orijinal Adı: The Corruptor Yönetmen: James Foley Oyuncular: Chow Yun - Fat, Mark Wahlberg, Paul Ben Victor
TGRT / 19.30

Dehşet Evi
Jeremiah Hill dış dünyaya kapalı bir yaşam sürdürmektedir. Yaşadığı olayları kafasından atamayan Jeremiah yaşamına giren herkese zarar verir. Bir arkadaş grubu başlarına geleceklerden habesiz tatil için ormana kamp kurarlar.
Yönetmen: Sean Stanek Oyuncular: Mario Lopez, Gary Busey Türü: Macera - Aksiyon
SAMANYOLU / 22.10

Sahte Tebessüm
Yönetmenliğini Tony Richardson'un yaptığı filmde bir zamanlar parlak bir komedyen olan Archie Rice'ın yaşadıkları anlatılıyor. Dans edip, şarkı söyleyerek hayatına devam eden gösteri sanatçısı Archie, bir dönem iş bulamaz hale gelir.
Orijinal Adı: Entertainer Yönetmen: Tony Richardson Oyuncular: Laurence Olivier, Alan Bates Türü: Drama
TRT 2 / 23.00

Buzda Kumar
Quebec'de bir bar işleten Stan, maç bittikten sonra da barı müşterilerle dolup taşsın düşüncesiyle kendi hokey takımını kurmaya karar verir. Takımda oynayacak adamların hepsi Quebec'lidir ve bu takımda her çeşit insan vardır.
Orijinal Adı: Les Boys Yön: Louis Saia Oyn: Marc Messier, Remy Girard, Patrick Huard, Serge Theriault, Michel Barrette
TV8 / 22.00

Lejyoner
Başrolünde Paul Fox'un oynadığı filmde İngiltere'de yaşayan Simon, kız arkadaşı tarafından terk edilince bir anda dünyası başına yıkılır. Hayatında radikal kararlar almayı kafasına koyan Simon'un ilk işi, İngiltere'yi terk etmek olacaktır.
Orj. Adı: Deserter Yön: Martin Huberty Oyn: Paul Fox, Tom Hardy (Macera)
TRT 1 / 01.15


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi