T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 24 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

F.Bahçeliler sahadan çekilmeyi düşünmüş

Oyuncuların başına bir şey gelmemesinin turdan önemli olduğunu söyleyen Özdemir, "Bu yapılanlar cezasız kalmamalı" diye konuştu.

F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, zor bir maç yaptıklarını belirterek, "Zorluğu yapan da G.Saray taraftarlarıydı'' dedi. Özdemir, G.Saraylı taraftarların kendi oyuncularına da yabancı madde attıklarını belirterek, "Sadece bizim oyuncularımıza değil, Hasan Şaş'a bile attılar. Bu yapılanlar cezasız kalmamalı. G.Saray'ın cezası ne olacak? Bir an önce kararı bekliyoruz'' dedi.

Özdemir, oyuncuların başına bir şey gelmemesinin, tur atlamaktan daha önemli olduğunu ifade ederek, "O kadar olaylar olmaya başladı ki, çocuklar çok etkilendi. Devre arasında takımı sahadan çekmeyi bile arkadaşlarım Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı ile aramızda tartıştık" ifadelerini kullandı.

G.Saray ile sahalarında yapacakları ligi maçında böyle şeylerin yaşanmayacağını kaydeden Özdemir, "G.Saray seyircisi oyuncularımızı oynatmamak için böyle şeyler yaptı. Bizim stadımızda bunlar olmaz. F.Bahçe seyircisi bilinçli ve akıllıdır, tuzağa gelmez'' şeklinde konuştu. Özdemir, lig ve kupada şampiyon olarak sezonu iki kupayla kapatacaklarını belirtti.

'Sorun yardımcılarda'

MHK üyesi Ali Aydın, derbi maçının hakemine övgüler yağdırırken, son maçlardaki yardımcı hakem hataları konusunda ise özeleştiride bulundu. Son haftalarda yaşanan hakem hataları nedeniyle eleştirilere hedef olan Merkez Hakem Komitesi, G.Saray-F.Bahçe maçında başarılı yönetim gösteren Bülent Demirlek ile moral buldu. MHK Hakem Atamaları üyesi Ali Aydın, Demirlek'in derbide harika bir maç yönettiğini açıkladı. Son maçlarda yardımcı hakemler açısından bazı sıkıntılar yaşandığını belirten Aydın, "G.Saray-F.Bahçe derbisi hakem yönetimi açısından iyi bir maç oldu. Bundan sonra hakemlerin daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Taraftarın tur sevinci Samandıra'ya taştı

Kupada G.Saray'ı eleyen F.Bahçe'yi, Samandıra Tesisleri'ne gelişinde coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Samandıra'da sarı-lacivertlileri bekleyen 100 kişilik bir taraftar grubu, yoğun sevinç gösterilerinde bulundu. Otobüsün önünde dev bir F.Bahçe bayrağı açan taraftarlar, teknik heyete ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. "Şampiyon yap bizi Christoph Daum'' diye tempo tutan taraftarlar, daha sonra Tuncay lehine tezahürat yaptı.

Bu tezahürat sporcuya yakışmaz

Tuncay'ın derbi sonrası, "Bir baba hindi" diye başlayan tribün sloganını söylemesi tepkilere neden oldu. Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldikleri maç sonrası Ali Sami Yen Stadı'ndaki taraftarların çağrısıyla tribün önüne giden F.Bahçeli Tuncay'ın burada, "Bir baba hindi" diye başlayan ve küfür içeren tezahüratı dile getirmesi yakışık almadı. Küfürü önleme çabalarının arttığı bu dönemde Tuncay'ın televizyonlara da yansıyan davranışı, G.Saraylılar başta olmak üzere tüm sporseverleri rahatsız etti.

Kupada kuralar çekiliyor

Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının kura çekimi bugün İstanbul'da yapılacak. Çeyrek finalde rakiplerini eleyen Fenerbahçe, Beşiktaş, Denizlispor ve Gaziantepspor'un temsilcilerinin katılacağı kura çekimi Mövenpick Otel'de saat 14.00'te başlayacak. Yarı final maçları 5 ve 19 Nisan tarihlerinde, final karşılaşması ise 3 Mayıs'ta yapılacak. Finalin yeri, oynayacak iki takıma göre belirlenecek..

F.Bahçe-Malatya maçı Dereli'nin

BUGÜN:
20.00 Beşiktaş-Konya : Tolga Özkalfa
YARIN:
16.00 G.Birliği-V.Manisa : Süleyman Abay
16.00 Diyarbakır-Sivas : Özgüç Türkalp
19.00 Denizli-G.Saray : Serdar Tatlı
PAZAR:
14.30 Ç.Rize-Gaziantep : Vedat Yüksel
14.30 Ankara-A.Gücü : Cüneyt Çakır
14.30 Samsun-Kayseri : Kuddusi Müftüoğlu
16.00 K.Erciyes-Trabzon : Yunus Yıldırım
19.00 F.Bahçe-Malatya : Selçuk Dereli


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi