T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 24 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ebu Gureyb mahkumu İskele Sancak'a çıkıyor

İşgalin üçüncü yılında ABD'nin Irak'a götürdüğü özgürlüğü konu alan İskele Sancak'ta uzman isimlerin yanısıra, Irak'ta ABD işkencesinin sembolü olan ünlü fotoğraftaki kişi Hacı Ali ve yaşadıkları var

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta, Irak işgalinin üçüncü yıldönümü nedeniyle Irak'a özgürlüğün gelip gelmediği konuşuluyor. Fotoğrafta yer alan ABD'lilerin Iraklılara yaptığı işkencenin sembolü Ebu Gureyb mahkumu Hacı Ali'nin katılacağı programa ayrıca, milletvekili Şükrü Elekdağ, Prof. Dr. İlter Turan, gazeteci Hüsnü Mahalli, Kanal 7 Dış Haberler Müdürü Sefer Turan ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Ömer Madra konuk oluyor ve Irak'ta bugüne kadar yaşananları ve bundan sonrasını konuşuyorlar. Irak'ta ABD'nin politikaları, Irak halkının geleceği, dünya ülkelerinin Irak'a bakışı, Bush yönetiminin son durumunun masaya yatırılacağı programda Irak savaşından sonra dünyada, ABD'de ve Irak'taki gelişmeler ve bundan sonrası tartışılıyor. Programda, Irak savaşı, ABD ve İngiltere'ye ne kazandırdı ne kaybettirdi?", "Irak'taki insan hakları ihlalleriyle ABD'nin dünyada kaybolan imajı ne anlama geliyor?", "ABD'nin Irak'taki hak ihlalleri bu ülkenin Ortadoğu ve Afrika için düşündüğü Büyük Ortadoğu ve Genişletilmiş Afrika projesini nasıl etkileyecek?", "Irak'ta gelinen nokta bir iç savaşın habercisi mi?", "ABD'nin iç savaşı önleme niyeti var mı?", "Iraklı çocuk ve kadınların rehabilitesi için komşu ülkeler üzerlerine düşeni yapıyorlar mı?", "Irak savaşı, dünya halklarının ABD'ye karşı küresel bir bilinç geliştirmelerine yol açtı mı?", "Savaşın mimarları neo-conların popülaritesi neden azaldı?" Beyazperde, Beyaz Saray'a nasıl bir darbe vurdu?" gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.15


Derya Baykal da dergici oldu

Derya Baykal da dergi çıkartan ünlüler kervanına katılıyor. Derya'lı adlı aylık bir dergi çıkaracak olan Baykal, derginin her şeyiyle bizzat ilgilenecek

Hülya Avşar, Seda Sayan ve Deniz Akkaya'dan sonra Derya Baykal da dergi çıkarmaya hazırlanıyor. Derginin Genel Yayın Yönetmenliği'ni üstleneceğini ve her şeyiyle bizzat ilgileneceğini belirten Baykal, "Derya'lı adını vereceğimiz bu aylık dergide kadınları ilgilendiren herşey olacak. Sağlık, güzellik, moda, kültür sanat etkinlikleri takı yapma sanatının incelikleri, el işleri, atölye çalışmaları, yeralacak" diyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Derya Gibi programıyla, el işi ürünler, süs eşyaları, gibi özel eserlerin yapımını ve işin püf noktalarını anlatan Baykal, dergide tüm bunların yanısıra her ay bir ünlüyle röportaj yapacağını söylüyor.

BİRŞEYLER ÜRETEN MUTLU OLUR

Dünyanın pekçok yerinde insanların bu çalışmalara ilgi duyduğunu belirten Baykal, "İnsanlar iyi birşeyler yaptıkları zaman kendilerini çok iyi hissediyorlar. Güzel şeyler ortaya koyuyorlar ve bunları eşleriyle çocuklarıyla paylaşıp aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. Ben de elimden geldiği kadar bildiklerimi seyircimle paylaşıyorum" diyor.


Kimse Yok mu için yeni bir yüz

Toplumsal dayanışma duygusunu harekete eçirmek için hazırlanan ve uzun süredir ekranda olan Kimse Yok mu, bu haftadan artık Ceren Abdullah'ın sunumuyla ekrana geliyor. Geliştirdiği 'kardeş aile' formatıyla yeni bir yardımlaşma biçimi oluşturan Kimse Yok mu, her hafta iki farklı şehre giderek Anadolu'ya yardım götürmeye devam ediyor.


Pop mu alırsınız yoksa musıki mi

Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu Ayça Şen Harikalar Diyarında adlı programda şarkı sözleri konusu ele alınıyor. Şarkıcı Funda Arar ve müzik yazarı Naim Dilmener'in konuk olduğu programda, "Nerde o eski şarkılar mı? Yoksa popüler şarkılar mı?" sorusu soruluyor. Şimdiki şarkı sözleri ile geçmiştekilerin karşılaştırmasının yapılacağı Ayça Şen ile Harikalar Diyarında programında, şarkı sözleri bazında eski ve yeni kıyaslaması yapılıyor.
NTV / 23.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Yılmaz Filiz'le, Elif Ömer'le biraraya geliyor

Bülent İnal ve Özge Borak'ın rol aldığı dizide Tekinerler'in karşısına çıkan Yılmaz, Meral'i karşısında görünce şaşırıyor. Yılmaz'la Filiz biraraya geliyor. Elif, Ömer'e dönüyor. Elif'i coşkuyla karşılamayan Ömer bir gerçekle sarsılıyor.
KANAL D / 21.45


HANIMANNE
Açgözlü çocuklarından kaçan bir 'Hanımanne'

Zerrin Arbaş ve Fatih Hürkan'ın rol aldığı TV filminde, Hanımanne, çocukları babasının vakfedilmek üzere ayırdığı çiftliğe göz dikince kendini deli gösteriyor ve huzurevine gönderiliyor. Torunlarına öldüğü söylense de Mehlika buna inanmayarak onu aramaya başlıyor.
KANAL 7 / 19.45


BÜYÜK YALAN
Rüksan Şengül'e yalvarıyor Şengül ise kararsız

Emrah ve Halil Ergün'ün rol aldığı dizide, Rüksan, Emirhan'ın oğlu olduğunu öğrenen Şengül'e olayı belli etmemesi için yalvarıyor. Kerim'in boşanma celbini alan Şükran onu tehdit ediyor. Reyhan'la Ethem araştırmalara başlıyor. Pınar Reyhan'a Şengül'ün intihar ettiğini söylüyor.
ATV / 20.00


Kaçakların Peşinde
Bir grup azılı mahkumun nakli sırasında bindikleri uçak düşer ve tümü kaçmayı başarır. Aralarından özellikle biri son derece tehlikeli bir katildir. Kazanın hemen ardından özel polisleri bir araya getiren inanılmaz bir insan avı başlar.
Orijinal Adı: U.S. Marshalls, Yön: Stuart Baird Oyuncular: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr., Kate Nelligan TGRT / 19.30

Uykusuz
Bir cinayeti çözmek için Alaska'ya gelen iki polis Will ve Hap, Walter adında bir yazardan şüphelenir. Şüpheliyi köşeye sıkıştırdıklarında Will yanlışlıkla ortağını vurur. Şüpheli Will'e şantaj yapmaya başlar. O günden sonra Will güneşin hiç batmadığı ülkede bir türlü uyuyamaz.
(Insomnia) Yön: Christopher Nolan Oyn: Al Pacino, Robin Williams (Polisiye)
TRT 1 / 20.20

Gün Işığı
Macaristanlı Yahudi bir aileyi anlatan film, 1800'lerin ortalarında başlıyor. Sonnenschein ailesinin 3 kuşak boyu yaşadıklarını ekrana getiren film, Stalin dönemi dehşetinden Nazi vahşetine ve günümüze uzanan bir çizgide ilerliyor.
Orijinal Adı Sunshine Yön: Istvan Szabo Oyn: Ralph Fiennes, Rachel Weisz, William Hurt, Deborah Kara Unger
TV8 / 22.00

Cinnet
Sapık bir katilin soğukkanlı bir biçimde işlediği cinayetleri anlatan filmde, polis uzun süre yanlış adamı kovalıyor. Filmin başında katille tanışan izleyici, polislerden bir adım önde oluyor ve hiç eksilmeyen bir gerilimin yarattığı sinir harbini yaşıyor.
Orijinal Adı: Frenzy Yön: Alfred Hitchcock Oyn: Jon Finch, Alec McCowen, Barry Foster, Billie Whitelaw, Anna Massey
Cnbc-e / 22.00

Hannibal
Korkunç cinayetler işleyen cani ruhlu Dr. Hannibal Lecter ortadan kaybolmuştur. Lecter'ın altıncı kurbanı olarak seçtiği Verger, hayatta kalmayı başarmıştır. Ailesinden kalan yüklü mirası, intikam alabilmek için kullanacaktır.
Orijinal Adı: Hannibal Yönetmen: Ridley Scott Oyn: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Giancario Giannini, Ray Liotta
ATV / 00.05


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi