T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 31 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

8 dakikada teslim aldı

D.Bakır'ın cezası nedeniyle seyircisiz ve güvenlik gerekçesiyle Malatya'da oynanan mücadele F.Bahçe için adeta bir idman oldu. 8. dakikada Luciano'nun golüyle "maç başlarken bitti."

Sampiyonluk yarışında G.Saray ile nefes nefese bir mücadeleye giren F.Bahçe, D.Bakırspor engelini zorlanmadan geçip, averajla liderlik koltuğundaki yerini korudu: 4-0. Evsahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz ve güvenlik gerekçesiyle Malatya'da oynanan maçta erken bulduğu gollerle rakibini teslim aldı. Maça hızlı başlayan F.Bahçe, 8. dakikada Nobre'nin direkten dönen topunu Luciano ile gole çevirdi. 13. dakikada Appiah takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Daha sonra rakip kalede etkili olan D.Bakır, 28'de İlyas ve 31'de Cumhur'un net fırsatlarında kaleyi Rüştü'yü geçemedi.

MEHMET ATAMADI, ATTIRDI

29'da Nobre'nin kaleciye çarpan topu direkten döndü. 33'te Nobre, Fenerbahçe'yi adına skoru 3-0'a taşıdı. 76. dakikada Nobre farkı 4'e çıkardı. 46'da Nobre, 52'de Tuncay ve 73'te Mehmet buldukları fırsatları gole çeviremedi. 50'de Göksel'in ortasını Rüştü son anda çıkardı. 4 golde D.Bakır'ın sol kanadından gelirken Mehmet Yozgatlı, üç golün hazırlayıcısı olarak başarılı bir futbol ortaya koydu. Maçı F.Bahçe 4-0 kazandı.

Yozgatlı, Malatya'da her zaman mutlu!

Ligin ilk yarısında Malatya'da Malatyaspor-F.Bahçe maçını, sarı-lacivertliler 3-0 kazanırken 2 gol atan Mehmet Yozgatlı, dün de aynı şehirde bu kez Diyarbakırspor'u yıkan adam oldu. Mehmet, bu kez gol atamadı ama sağ kulvardan getirdiği 2 topla arkadaşlarına goller attırıp skora direkt etki yaptı. Genç futbolcunun bu başarısı teknik direktör Daum tarafından da övgüyle karşılandı. Alman çalıştırcı, Nobre gibi Mehmet'in de mükemmel bir performans sergilediğini belirtti.

'Çok önemli ve haklı bir galibiyet'

Teknik direktör Daum, D.Bakır karşısında hak ettikleri ve lig yarışında son derece önemli olan bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Alman hoca, karşılaşma başlar başlamaz rakip üzerinde baskı kurarak golü bulduklarını belirtirken, "Sonra da oyunu kontrolümüze aldık ve diğer goller geldi" diye konuştu. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Faruk Hadzıbegiç de F.Bahçe'yi kutlarken, Diyarbakırspor'un ligde kalmayı hak eden bir takım olduğunu belirtti.

Appiah'tan Cem Yılmaz esprisi: Asfalt ağladı

Diyarbakır ağlarına giden ikinci golün iki kahramanı Kemal ile Appiah'ın sevinç sırasındaki konuşmaları duyanları kırıp geçirdi. Kemal, yanına gittiği Appiah'a, "Ne oldu, ne oldu" diye sordu. Ganalı yıldızın cevabı yarım yamalak Türkçesi'yle, Cem Yılmaz'ın reklam filmindeki gibi oldu: "Asfalt ağladı!" Öte yandan, deplasman maçlarına fazla gitmeyen ve ilk iki deplasmanında F.Bahçe'nin puan kaybettiği Aziz Yıldırım da maçtaydı. Dış sahada ilk galibiyetini A.Gücü maçında gören Yıldırım, dün de 3 puan sevinci yaşadı.

Böylesine rahat maçta bile Rüştü yıldızlaştı

F.Bahçe, Diyarbakırspor'u farklı mağlup ederken, kalesinde ciddi tehlikeler de yaşaması savunması açısından soru işaretlerini yeniden gündeme getirdi. Karşılaşma 2-0 devam ederken, 28'de İlyas'ın 31'de de Cumhur'un gollük şutlarını kaleci Rüştü büyük bir başarıyla önledi. Teknik direktör Daum da maç sonrası, "Beni rahatsız eden rakibin girdiği pozisyonlardı. Rüştü bu pozisyonlarda kalitesini gösterdi, teşekkür ediyorum" dedi. Bu pozisyonlarda özellikle Servet'in yaptığı hatalar dikkat çekti.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi