T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 12 MAYIS 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Shrek bu kez damatlık sınavında

İri cüsseli fakat yufka yürekli dev Shrek'in maceralarını anlatan animasyon yapımı Shrek 2 TV'de ilk kez ekranda. Film, prenses Fiona'yla evlenen Shrek'in Uzak Ülke'de kayınpederi ile karşılaşması ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.

Son yılların en iyi animasyon filmleri arasında gösterilen Shrek 2 bu akşam televizyonda ilk kez ekrana getiriliyor. 2001 yılı Oscar ödüllü Shrek'in devam filmi olan Shrek 2, tıpkı ilk filmi gibi çocuklara olduğu kadar büyüklere de hitap eden eğlenceli bir animasyon. Ürkütücü görünümlü fakat yufka yürekli dev Shrek'in maceralarını anlatan film, hayvanlar aleminden ilginç karakterlerle daha da renkleniyor. Animasyonu gibi seslendirmesiyle de büyük beğeni toplayan filmde, Shrek'i, Okan Bayülgen, Eşek karakterini ise Mehmet Ali Erbil seslendiriyor. Birinci filmde Prenses Fiona'yı Lord Farquaad ve ateş saçan ejderhanın elinden kurtarmak için büyük mücadele veren Shrek, bu devam filminde, kayınpederi ve kayınvalidesi ile tanışıyor.

SHREK VE FİONA UZAK ÜLKE YOLCUSU

Prenses Fiona'nın vatanı Uzak Ülke'ye doğru yola çıkan Shrek, Fiona ve dostları Eşek'in yolculukları ve Uzak Ülke'de karşı karşıya kaldıkları ilginç maceraları anlatan filmin konusu kısaca şöyle; Balayından dönen mutlu çift Fiona'nın ailesinden gelen bir davet mektubuyla karşılaşır. Fiona'nın kral babasıyla kraliçe annesi, çifti Uzak Ülke'ye davet etmektedir. Kral ve Kraliçe de sevgili kızlarının ve hiç tanımadıkları damatlarının dönüşünü heyecanla beklemektedir. Ancak her ikisi de yeni damatlarının dış görünümüne hazırlıklı değildir. Üstelik sevgili kızları da çok değişmiştir. Shrek ile Fiona'nın bilmediği bazı gerçekler vardır. Bu sürpriz evlilikle birlikte Fiona'nın kral babasının geleceğe yönelik planları suya düşmüştür. Bunun üzerine o ana kadarki gelişmeleri tersine çevirebilmek için Fiona'nın peri vaftiz annesinden, yakışıklı prensten ve ünlü canavar avcısı çizmeli kediden yardım ister.

SHREK 2

Orjinal Adı: Shrek 2 Yön: Andrew Aderson, Kelly Asbury, Cornad Vernon
SHOW /20.00


Eftelya ile imam Kerim'in aşkı

Ali Başar ve Yılmaz Köksal'ın oynadığı Gizli Tünel adlı Tv filmi ekranda. Eftelya'yla imam Kerim'in aşkını anlatan film kısaca şöyle: Eftelya ve Kerim birbirine aşık olur. Eftelya'nın ailesi evlenmelerine karşı çıkar. Eftelya ince hastalığa yakalanır. Bunu duyan Kerim ise gizli bir tünelden geçerek Eftelya'yı alır ve onu kendi yaptığı ilaçlarla tedavi eder.
KANAL 7 / 23.30


Bu kanun niyete de ceza veriyor mu?

Feridun ve Arzu Erdoğral'ın sunduğu Basında Bugün adlı programda, Terörle Mücadele Kanunu ele alınıyor. Gündeme dair başlıkların tartışıldığı programda, TMK'yı kim, neden istemiyor? Tasarı gündeme tekrar nasıl getirildi? Bu tasarı insanların filleri ile birlikte niyetlerini de cezalandırmayı hedefliyor mu? gibi sorulara cevap aranıyor. HİLAL TV / 08.00


Utanç duvarının ardında kalanlar

Muhabir Bora Bayraktar ve kameraman Özcan Altıntaş'ın hazırladığı 'CNN TÜRK Perspektif: Bıçak Sırtında Ortadoğu'da, Filistin ve İsrail cephesinde yaşananlar ekrana getiriliyor. Duvarın iki yanından insan manzaralarının sunulduğu programda, İsrail'in Batı Şeria'dan çekilme kararı bölgeye barış getirecek mi? Kadima iktidarı ne planlıyor? Filistin'de iktidardaki Hamas'ın tepkisi ne olacak? gibi sorulara cevap aranıyor.
Cnn Türk / 23.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Filiz Meral'in karşısına silahıyla çıkıyor

Bülent İnal, Tuba Büyüküstün ve Özge Borak'ın başrollerini üstlendiği dizide, Ömer, Meral'e hisseleri kaptırınca Elif'le birlikte evden uzaklaşıyor. Filiz, Meral'in karşısına onun anlayacağı bir dille silahını kuşanarak çıkıyor, ancak işler düşündüğü gibi gelişmiyor.
KANAL D / 22.00


BÜYÜK YALAN
Emirhan annesi Şengül'ü affedecek mi?

Emrah, Halil Ergün ve Sinem Öztufan'ın rol aldığı dizide, gerçeği öğrenen Emirhan Şengül'e onu asla affetmeyeceğini söyler. Şengül'ün durumu ağırlaşır ve hastaneye kaldırılır. Tek umut Emirhan'dır. Rüksan Ethem'e her şeyi anlatmaya karar verir.
ATV / 20.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Bitkin düşen Tahir Hoca savunmasını hazırlıyor

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Nedim, Elif'i kaçıranların peşine düşüyor. İyice bitkin durumda olan Tahir Hoca, mahkeme öncesi savunmasını hazırlıyor. Başar ve Suzan, Cüneyt'in şahitlik yapmaması için son kozlarını oynuyor.
SAMANYOLU / 22.00


Olağan Üstü Macera
Henüz genç bir çocukken Arizona'ya gelen Blueberry, burada bir kadına aşık olur. Ancak kadının belalısı Wally'le yaşadığı tartışma sonrasında kadın ölür. Blueberry de çöle kaçar. Burada yerliler tarafından bulunan genç adam, kendisini geliştirir.
Orijinal Adı: Blueberry, Yön: Jann Kounen, Oyuncular: Vincent Cassel, Michael Madsen, Juliette Lewis Türü: Western TRT / 20.20

Yüzüklerin Efendisi İki Kule
Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin ikinci bölümünde yüzük kardeşleri bu kez İki Kule'den yayılan karanlık güçlere karşı direnmeye çalışıyor. Frodo ve Sam'in de içinde bulunduğu ekip, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanışıyor.
Orj Adı: The Lord of the Rings: The Two Towers Yön: Peter Jackson Oyuncular: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler
TGRT / 21.15

Yüzleşme
Jack Carter hayatını başkalarının kirli işlerini yaparak kazanan bir adamdır. Bir gün, kardeşinin öldüğü haberini alır, cenaze için Seattle'a doğru yola çıkar. Kardeşinin ölümünde garip bir durum olduğu anlayan Jack, olayı araştırmaya karar verir.
Orj Adı: Get Carter Yön: Stephen T.Kay Oyn: Sylvester Stallone, Miranda Richardson, Rachel Leigh Cook, Michael Caine
TV 8 / 21.00

İzleyici
Yıllarca bir seri katilin peşinden koşan dedektif Campell, Chicago'ya taşınır. Katil Griffin ise Campbell'a zarar vermek için, ara verdiği cinayetlere geri döner ve peşindekilere ipuçları yollar. Griffin bu kez kurban olarak kadınları seçmiştir.
Orj Adı: Watcher, The Yön: Joe Charbanic, Jeff Jensen Oyn: Keanu Reeves, James Spader, Marisa Tomei,
ATV / 00.00

Susturucu
FBI ajanı Jason Wells, çok önemli bir görevle karşı karşıyadır. Trajik bir ölümle yok olacak ve yeni bir kimlikle ortaya çıkacaktır. Çünkü uzun süredir peşlerinden koştukları gizli bir örgütün içine ancak bu şekilde sızması gerekmektedir.
Orj Adı: Silencer Yön: Robert Lee Oyn: Michael Dudikoff, Brennan Elliot
STAR / 01.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi