T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 17 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Şener'le piyasalar hakkında

Devlet Bakanı Abdüllatif Şener Sözün Özü'ne konuk oluyor. Şener programda, piyasalardaki dalgalanmalardan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar pekçok konuda açıklamalarda bulunuyor.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Nazlı Ilıcak'ın hazırlayıp sunduğu Sözün Özü'ne konuk oluyor. Son dönemde kabinenin en çok konuşulan ismi olan Şener programda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden, ekonominin gidişata kadar pekçok konu hakkında açıklamalar yapıyor. Bakan Şener konuk olduğu programda son günlerde yaptığı açıklamaları, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, AK Parti'in politikaları ve ekonomideki son durumu konuşuyor.

CUMHURBAŞKANI OLMAK İSTİYOR MU?

Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'le yapılan bir röportaj sonrası, Şener'in açıklamalarına ilişkin birçok farklı yorum yapılmıştı. Röportajda yaklaşımı ve eşiyle ilgili söyledikleri 'Abdüllatif Şener Cumhurbaşkanlığı'na oynuyor' yorumlarına neden olmuştu. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da, 'Gönlümdeki aday Abdüllatif Şener' açıklaması bir anda Cumhurbaşkanlığı için Şener'in ismini gündeme taşıdı. Abdüllatif Şener bütün bu yorumlara Sözün Özü'nde cevap veriyor. Değiştiği konusundaki yorumları değerlendiren Şener, başörtüsü konusundaki fikirlerini de paylaşıyor. Ak Parti politikalarının da değerlendirildiği programda, ekonomideki hareketlilik, doların yükselişi, borsadaki dalgalanmalar da etraflıca konuşuluyor.
KANAL 7 / 23.45


Atıf Yılmaz'ın ANISINA

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Atıf Yılmaz'ın son filmi Eğreti Gelin bu akşam ekranda. Film, geçmişte Denizli'de yaşandığı iddia edilen bir geleneği konu alıyor.

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Türk sinemasınınn önemli yönetmenlerinden Atıf Yılmaz'ın son filim Eğreti Gelin bu akşam ekrana geti-riliyor. Selvi Boylum Al Yazmalım, Adı Vasfiye, Aaah Belinda gibi beğenilen filmlerin yönetmeni Atıf Yılmaz, bu son filminde imkansız bir aşk hikayesini anlatıyor. Nurgül Yeşilçay, Müjde Ar ve Onur Ünsal'ın başrollerini üstlendiği filmin konusu kısaca şöyle: Emine şehrin varlıklı ailelerinin oğullarını evliliğe hazırlayan bir eğreti gelindir. Birgün başı belaya girer ve Hasan adlı bir faytoncu onu kollamak için birini bıçaklayıp hapse düşer.

TRAJİK BİR AŞKIN ÖYKÜSÜ

Belediye reisinin oğlu Ali'nin de evlilik çağı gelmiştir ancak tiyatroya merakı olan Ali dünyayı dolaşmak istemektedir. Ailesi Ali'ye Emine'yi eğreti gelin getirmeye karar verir. Emine, Hasan'ın erken salıverilmesi ve alacağı para karşılığı bu teklifi kabul eder. Ancak zaman içinde Ali ve Emine birbirine âşık olur. Herkesin karşısında durduğu bu aşkın sonu ise ağır bir trajedi olacaktır.

EĞRETİ GELİN
Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Nurgül Yeşilçay Müjde Ar, Fikret Hakan Onur Ünsal, Şevket Çoruh
KANAL D / 22.00


Türk-Amerikan ilişkileri masada

Mithat Bereket'in sunumuyla ekrana gelen Manşet Özel'e, Türk ve Amerikan diplomatları katılıyor. Ankara'dan; Büyükelçi Faruk Loğoğlu ve Ertuğrul Apakan, Washington'dan eski Ankara Büyükelçisi Marc Grossman ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dan Fried'in konuk olduğu programda Türk-Amerikan ilişkilerinin sorunları masaya yatırılıyor. CNN Türk / 17.00


Tasavvuf Müziği üzerine bir sohbet

Arzu Erdoğral'ın hazırlayıp sunduğu Çay Saati'ne bu hafta, sanatçı Sami Savni Özer konuk oluyor. Tasavvuf Müziği'nin en seçkin örneklerine de yer verilen programda, Tasavvuf Müziği'nin toplumumuzdaki yeri, bir sanatçıda olması gereken özellikler de konuşuluyor. Özer'in dünü bugünü ve hayata bakışını anlattığı programda, albümleri, son çalışmaları ve hedefleri de anlatılıyor. HİLAL TV / 15.00


Metin Uca'ya kim neden saldırdı?

Haluk Şahin'in hazırladığı sohbet programı Derin Sohbet'e televizyoncu Metin Uca konuk oluyor. Geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi ile ilgili söyledikleri nedeniyle saldırıya uğrayan ve yaralanan Uca programda, susmaya niyeti olmadığını söylüyor. Sıcak gündemi değerlendiren Uca, Türkiye gibi toplumlarda mizahçı olmanın risklerini anlatıyor.
TV8 / 22.30


YANIK KOZA
Hanzade sonunda canına kıymaya karar veriyor

Asaf Çelebi toprağa verilirken, Akın komadan çıkıyor. Babasının öldüğünden habersiz olan Akın, Balım'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Esmanur Hanzade'yi tehdit ediyor. Eğer Ömer Asaf'ın Akın'ın oğlu olduğunu Galip'e anlatırsa Ömer Asaf'ı ona asla göstermeyeceğini söylüyor. Baskılara dayanayan Hanzade, canına kıymaya karar veriyor.
SHOW / 20.00


AVRUPA YAKASI
Anneler Günü krizi nasıl çözülecek?

Gülse Birsel ve Ata Demirer'in rol aldığı dizide, Anneler Günü krizi yaşanıyor. İffet ve Sedef de Aslı'yla Cem'i aynı saatte davet edince, çocuklar zor durumda kalıyor. Ofis çalışanları Burhan'a haksızlık yaptıklarını düşünen onunla pikniğe gitmeye karar veriyor.
ATV / 20.00


GÜMÜŞ
Engin Mehmet ile Gümüş'ün arasını açıyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve Güngör Bayrak'ın başrollerini üstlendiği dizide, Engin Mehmet'in Gümüş'e attığı Kız Kulesi daveti mesajını görüyor ve hemen bir plan yapıyor. Engin'in yaptıkları Mehmet'le Gümüş'ün arasını açıyor. Nihan'ın ablası, Nihan'ın tedavisi için Mehmet'ten yardım istiyor. Gümüş, bu durumu kıskanıyor.
KANAL D / 20.00


Adana Urfa Bankası
Adanalı Tayfur Urfa'da can dostu Haydar'ın yanına gider ve onu define aramaya ikna eder. Defineyi bulan ikili farklı amaçlarla yollarını ayırır. Haydar, İstanbul'da fabrikatörlüğü hayal ederken, Tayfur'un düşü dünyayı dolaşmaktır.
Yön: Mehmet Dinler Oyn: Öztürk Serengil, Ayşen Cansev, Hulusi Kentmen, Ali Şen Yapım Yılı: 1976 Türü: Komedi
KANAL 7 / 14.15

Kiralık Katil
Ünlü bir Japon işadamının öldürüleceği konusunda şüpheleri vardır. Kendisini öldürecek kişinin bulunması için yüzbin dolarlık bir fon ayıran iş adamı, bir kiralık katil tarafından öldürülünce ailesi, katilin bulması için bir başka kiralık katili tutar.
Orijinal Adı: Contra Killer, Yönetmen: Tung Wai, Oyuncular; Jet Li, Eric Tsang, Simon Yam Türü Macera - aksiyon
SAMANYOLU / 21.15¨

Günaha Son Çağrı
Nikos Kazancakis'in romanından beyazperdeye uyarlanan film, Hz. İsa'nın hayatını anlatıyor. İsa'nın insani yanını ön plana çıkaran, onun şüpheleri ve korkularına da yer veren film bu yönleriyle büyük tepki toplamıştı.
Orijinal Adı: The Last Temptation Of Christ Yön: Martin Scorsese Oyn: Willem Dafoe, Harvey Keitel, Paul Greco
Cnbc-e / 22.15

Ağla Sevgili Yurdum
Rahip Stephen Kumalo kızkardeşi ve oğlunun yaşadığı Johannesburg'a çağrılır. Burada beyaz bir adam öldürülür ve rahip ile kardeşinin oğullarının bu işe karıştığı öğrenilir. Öldürülen adam, zenciler tarafından da sevilen iyi bir adamdır.
Yön: Darrell Roodt Oyn: James Earl Jones, Tsholofelo Wechoemang, Richard Harris, Charles S.Dutton, Dolly Rathebe
TV 8 / 22.30

Yasak Aşk
İngiliz asilzade Cary Grant birgün malikanesini Amerikalı turistlere açmaya karar verir. Texaslı zengin Robert Mitchum'da bunlardan biridir ve burada Deborah Kerr adlı bir kadına âşık olur. Bu kadın Grant'ın eşidir ve işler iyice karışır.
Orijinal Adı: Grass Is Gereener Yönetmen: Stanley Donen Oyuncular: Cary Grant, Deborah Kerr
STAR / 02.20


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi