T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
Y A Z A R L A R 29 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hürol BİLAL

Murat Aksu

Her zaman söylerim.. Hizmetin yürütülmesinde bir noksanlık var ise, bu hesabın görüleceği, daha doğrusu bir başka deyişle hata ve sevapların görüşülüp çözümlerin bulunmaya çalışılacağı yer kongerelerdir!. Kongere sonrasında herkes yönetimi devralan başkan ve yönetim kurulunun etrafında kenetlenmeli ve onlara ellerinden gelen yardımı yapmalıdır!.

Tabiatıyle bu, kongere sonrasında hiç eleştiri olmıyacak, hatalı uygulamalar için hiç kimseden ses çıkmayacak demek değildir.. Eleştiri her zaman olacak, muhalefet kulübün daha iyi olması, başarıdan başarıya koşması için mevcut yönetime uyarı ve temennilerini her zaman iletecektir. Ancak tüm eleştirilerin yıkıcı değil yapıcı olması ve kulübe iyi hizmet yönündeki fikir tartışmalarının her iki kesim tarafından da anlayışla karşılanarak istenmeyen tartışmalara dönüştürülmemesi izlenilmesi gereken tek yoldur!..

Futbol Federasyonu'nda iken bir kere görüştüğüm ve fakat Beşiktaş kongeresinde yönetime seçildikten sonra çok daha iyi tanıma fırsatını bulduğum sevgili Murat Aksu işte bu yolda başarı ile yürüyen bir yönetici örneği!. Kongerede benim gibi, içinde bulunduğu yönetime oy vermeyen herkese sevgi ile yaklaşıyor.. Fikir ve önerileri saygı ile dinliyor!..

Kendisinden önce tanıdığım babası gibi mütevazi!.. Içişleri bakanı olan babasının nüfusunu kullanarak iş yapmak aklının ucundan bile geçmiyor!.. Aksine ucu devlet işlerine dokunan davaları almadığı için başında bulunduğu avukatlık bürosundaki arkadaşları bile ondan şikayetci!..

İşte böyle bir yönetici, Amerika'da okuduğu için İngilizcesi ve dolayısıyla uluslararası ilişkileri çok iyi olan sevgili Murat Aksu sonunda sazı ele alarak, Erdil Arpacı ile birlikte müthiş bir operasyonla Nobre'nin transferini gerçekleştirdi!. Ama bir şeyi unuttu sevgili Aksu.. Çok önemli bir ayrıntıyı.. Nobre'nin, Tigana tarafından israrla istenmesi o kadar önemli değil(!).. Önce değerli dostumuz Kazım Kanat'ın onayı alınmalıydı(!).. Ne dersiniz, acaba Erdil Arpacı'dan sonra afaroz edilme sırası sayın Murat Aksu'ya mı geldi?..

Sevilen kişiliği ile yönetim adına transferlere damgasını vuran Murat Aksu, Tigana'nın tüm isteklerini gerçekleştirir ise ki buna tüm kalbimle inanıyorum; kartalseverler önümüzdeki sezon şampiyon olamasa bile, sahalarımızda da son damlasına kadar terlerini akıtacak, mücadele gücü üstün genç bir Beşiktaş izleyecekler. Geleceğin şampiyon takımını alkışlayacaklar!.. Yolun açık olsun sevgili Murat, Beşiktaş senin gibi hoşgörülü ve mütevazı yöneticiler ile başarıyı yakalayacak!..


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi