T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 29 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
G.Kore'de Lee, göz kamaştırdı

2006 Almanya Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Güney Kore Milli Takımı'nda yer alan Trabzonsporlu Lee Young performansıyla büyük övgü aldı. Güney Kore, Başkent Seul'de Lee'nin de forma giydiği maçta Bosna Hersek'i 2-0 mağlup ederken, goller Park Ji-Sung ve Lee Yong Pyo'dan geldi. Trabzonspor'da forma giyen Lee Young ise maç sonrası yapılan değerlendirmede sahanın en iyi oyuncusu olarak gösterildi.


Tekvando'da tek altın Sibel Güler'den

Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda 67 kilodaki Sibel Güler, altın madalya kazandı. Türkiye, şampiyonayı, 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalyayla kapattı. Güler finalde Fransız Epangue'yi 3-2 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Erkekler 62 kiloda Kıvanç Dinçsalman, yarı finalde Azerbaycan'dan Shahbazov karşısında 3-1 öndeyken hakemlerin ihtarlarıyla yenik sayıldı ve bronz madalyada kaldı.


Miami, Detroit'e fark attı: 98-83

NBA'de Miami Heat, Detroit Pistons'u Dwyane Wade-Shaquille O'Neal ikilisinin performansıyla 98-83 yenerek seride 2-1 öne geçti. Miami, Wade 35 sayısının 10'unu son 7 dakikada kaydederken, Shaquille O'Neal maçı 27 sayı ve 12 ribaundla tamamladı. Pistons'ta Chauncey Billups 31, Richard Hamilton 20 sayı kaydetti. Geçtiğimiz yıl iki takım yine Doğu finalinde karşılaşmış, Miami seriyi 4-3 kaybetmişti.


Boksta 1 altın 3 gümüş, 2 bronz

Macaristan'da AB Büyükler Boks Şampiyonası'nda Türkiye 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ile takım sıralamasında ikinci oldu. Takım sıralamasında evsahibi Macaristan 22 puanla birinci olurken Türkiye 19 puanla ikinci sırayı aldı. Antrenörler Asalettin Pakdoğan, Atilla Aslan, Seyfullah Dumlupınar ve Davut Çınarlar, yaşananan sakatlıklar nedeniyle takım şampiyonluğunu kıl payı kaçırdıklarını söylediler.


Roger Federer galibiyetle başladı

Uluslararası Roland Garros tenis turnuvası dün Paris'te başladı. Dünyanın en önemli beş büyük tenis turnuvası içinde yer alan Roland Garros, 11 Haziran tarihinde sona erecek. İlk turda turnuvanın favori isimlerinden İsviçreli Roger Federer, Arjantinli rakibi Hartfield'i 2 saat 36 dakika süren karşılaşmadan sonra 7-5, 7-6 ve 6-2'lik skorla 3-0 yendi. Turnuvaya, 126 bayan, 126 erkek olmak üzere toplam 252 sporcu katılıyor.


F.Bahçe erkek takımı atletizmde ikinci oldu

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası B Grubu Atletizm Yarışmaları'nda, F.Bahçe Erkek Takımının ikinciliği Türkiye'yi A grubuna yükseltti. Sarı-lacivertli sporcular, 93 puanla 2. olarak, Türkiye'yi A grubuna çıkardı. Erkeklerde 97 puanla İngiltere'den Woodford Green takımı 1. olurken, İngiltere de A grubuna yükseldi. Bayanlarda 1. olan Almanya'nın Mainz takımı ve 2. olan Danimarka'nın Sparta A.M takımı, ülkelerini A Grubu'na çıkardı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi