T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 7 NİSAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

O parmak kime?

Maç öncesi gazetecilere, attığı gol sonrası da yedek kulübesine işaret parmağını gösteren Tümer'in bunu yedek kalmayı hazmedemediği için hocası Tigana'ya yaptığı öne sürülüyor.

Yeni sezonda Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan Tümer'in Gaziantep maçında yaptığı parmak hareketi tartışılmaya devam ediyor. Maç öncesi fotoğrafını çeken gazetecilere işaret parmağıyla 'sizi gidi' diyen tecrübeli futbolcu, attığı gol sonrası yedek kulübesinde kaleci Murat'a yaptığını söylediği, 'bu gol senin içindi' parmak hareketinin bazı çevrelerce kendisini yedek bırakan Tigana'ya olduğu öne sürüldü. Daha önce Kayseri ile oynanan kupa maçında Tigana tarafından isteksiz olduğu için eleştirilen ve maç sonrası hocasıyla tartışan Tümer daha sonra özür dilemişti.

KURTARICI OLDU

Son 2 maçta kulübeden gelip, takımana hayat veren Tümer, ligde A.Gücü karşısında 67. dakikada oyuna girip, attığı golle takımına 3-2'lik galibiyeti getirmişti. Gaziantep'e karşı da ikinci yarı oyuna giren 32 yaşındaki futbolcu, 1 gol atıp, 1 de asist yaparak galibiyete katkı yapmıştı. Siyah-beyazlı forma altında isteksiz oynadığı gerekçesiyle tribünlerden tepki alan Tümer, bu sezon UEFA Kupası'nda 1, ligde 5, kupada 1, milli takımda 4 gol attı.

Tigana'dan Fransa seferi

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Fransa'da futbolcu bakacak. Tigana'nın yarın oynanacak Malatya maçından sonra kendisine önerilen Adel Tarap ve Gabriel Obertan'ı izlemek üzere Fransa'ya gidecek. Tigana için oyuncu bakan yardımcısı Richard Bettoni'nin geçen hafta Antalya'daki U-17 turnuvasında İngiltere'de Reading takımında oynayan Türk asıllı Jean Paul Karacan, G.Birliği'nden Ferhat Kiraz ile birlikte Fransa U-17 takımının orta sahada oynayan ve geleceğin Zidane'ı olarak gösterilen O.Lyonlu Adel Tarap'ı önerdiği bildirildi. Bir çok kulübün listesinde olan Cezayir asıllı futbolcuyu Beşiktaş'ın almasının zor olduğu bildirilirken, sol kanat oyuncusu Gabriel Obertan için de görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Brezilyalı Bobo'ya Avrupa kıskacı

Brezilya'nın Corinthians takımından sezon sonu satış opsiyonlu olarak 150 bin dolara kiralanan Bobo göze girdi. Ligde 2 gol, 1 asist, kupada da 3 gol atan genç futbolcuyu geçen yılki 21 Yaşaltı Dünya Kupası'ndan beri izleyen B.Münih, H.Berlin, B.Dortmund, Inter ve PSV yakından takip ediyor. Tigana'nın bonservisinin alınmasını istediği Bobo, Beşiktaş'ta kalmaya da sıcak bakıyor.

Ayaklarının tozuyla idmana

Siyah-beyazlılar, yarın ligde karşılaşacağı Malatya maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün saat 12.00'de İstanbul'a gelen kafile, havalimanında Malatyaspor takımıyla karşılaşınca futbolcular bir süre sohbet etti. Saat 13.00'te antrenmana çıkan siyah-beyazlı futbolcular kısa süreli düz koşu yaptı. Çalışmaya MR'ı çekilen Çağdaş katılmadı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi