T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 7 NİSAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kürt olaylarına bakış

Diyarbakır'da başlayan ve başka bölgelere de sıçrayan şiddet olaylarının ele alınacağı İskele Sancak'ta, son dönemdeki demokratikleşme çabaları ve bölge halkının sorunları masaya yatırılıyor.

Ali Akel
Son dönemde Diyarbakır'da başlayan ve başka bölgelere sıçrayan olayların tekrar tartışmaya açtığı Kürt sorunu konusu Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta masaya yatırılıyor. Diyarbakır Valisi Efkan Ala'nın katıldığı programa ayrıca Oral Çalışlar, Mehmet Altan ve Ali Akel konuk oluyor. Diyarbakır Valisi ve gazeteciler, Güneydoğu'da bölge halkının gelişmelerin nasıl değerlendirildiği, sorunun ne şekilde çözülebileceği ve PKK'nın bölgedeki etkinliğinin etraflıca tartışıldığı programda, PKK ne yapmak istiyor? Bölgede yaşanan olayların gerçek anlamı ne? PKK ile bölge halkı arasında nasıl bir bağ var? Halk bu örgütü gerçekten destekliyor mu? Olaylara karışan çocukları kim kullanıyor? Molotof kokteyli atan, taşla polise saldıran çocuklar gerçekten ne yaptıklarının farkındalar mı? Devlet ne yapmalı? Daha fazla demokrasi mi olağan üstü hal mi sorunu çözer? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL7 / 23.40

EFKAN ALA YAŞANANLARI ANLATIYOR

Diyarbakır Valisi Efkan Ala bugün ayrıca Taha Akyol'un HAZIRLAYIP sunduğu Eğrisi Doğrusu'na katılıyor. Ala programda son on günün olaylarını ve bölge ekonomisinin durumunu anlatıyor.
Cnn Türk / 22.00


Su altında onur mücadelesi

Deniz Kuvvetleri'nde 1950 ve 60'lı yıllarda görev yapan ve Amerikan Donanma-sı'nın ilk siyahi dalgıcı olan Carl Brashear'ın gerçek yaşam hikayesinin anlatıldığı Onurlu Bir Adam, bu akşam ekranda. Azmin ve kararlılığın her türlü engeli aşabileceğini anlatan filmde, Robert De Niro ve Cuba Gooding Jr. başrolleri üstleniyor. Beyazperdede benzer filmlere sıkça rastlansa da Onurlu bir Adam gerçek bir yaşam öyküsü olması itibariyle diğerlerinden ayrılıyor.

DONANMADAKİ İLK SİYAHİ DALGIÇ

Başarılı oyuncu kadrosuyla da beğeni toplayan filmin konusu şöyle; Kentucky'li bir çiftçinin oğlu olan Carl, amaçları uğruna genç yaşta evini terk eder. Dalgıç Okulu programına katılmak isteyen Carl, ilkeli bir subay olmasına karşın, ırkçı eğilimini bastıramayan dalış ustası Billy Sunday engeline takılır. Carl sonunda okula girmeyi başarsa da okulda onu Sunday'in ağır, ölümcül çalışma sistemi beklemektedir. Tüm engellemlere rağmen mezun olan Carl, donanmadaki tek siyahi dalgıç olur. Ancak trajik bir kaza Carl'ın hayatını değiştirir. Donanmaya geri dönmesi için verdiği mücadelede Carl'ın yanında yer alan kişi yine Sunday olacaktır.

Orijinal Adı: Men Of Honor Yön: George Tillman Jr. Oyn: Robert De Niro, Cuba Gooding Jr, Charlize Theron
TRT 1 / 20.20


1960'lardan altın sesler

Can Kozanoğlu ve Kanat Atkaya'nın birlikte hazırlayıp sunduğu Arka Sayfa'ya bu hafta, müzik yazarı Naim Dilmener konuk oluyor. Dilmener ile 60'ların Altın Mikrofon yarısmalarının kayıtlarının yeniden müzikseverlere sunulmasını ve dünden bugüne müzik dünyasındaki gelişmelerin konuşulduğu programda ayrıca Atkaya ve Kozanoğlu, seçtikleri kitapları ve izledikleri filmleri izleyicilerle paylaşıyor.
NTV / 23.30


Gökbakarlar Gen'i anlatıyor

Ahmet Hakan Coşkun'un hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye, Şahan ve Togan Gökbakar Kardeşler konuk oluyor. Programda, 'Gökbakar'larla bugün vizyona girecek filmleri "Gen" ve Şahan Gökbakar'ın mizah anlayışı üzerine konuşuluyor.
Cnn Türk / 20.00


Starlık kavramı üzerine söyleşi

Prof. Dr. Ahmet İnam ile Doç. Dr. Erol Göka'nın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta 'Starlık' kavramı ele alınıyor. Tomris Giritlioğlu, Birol Güven, Yüksel Aytuğ, Bülent İnal, İzzet Günay'ın konuk olduğu programda, Starlık kavramı nereden nereye geldi? Geçmişle bugün arasında neler değişti? Dizilerin starlaşma açısından rolü ve toplumsal hayata etkileri neler? gibi sorulara cevap aranıyor.
TRT 1 / 23.20


IHLAMURLAR ALTINDA
Filiz ile Yılmaz çalışanlar için işbirliğinde

Bülent İnal ve Özge Borak'ın rol aldığı dizide, Yılmaz ve Filiz işçiler için bir çözüm ararken, Elif'in aklına herkesin yüzünü güldürecek bir fikir geliyor. Ömer yeni bir tutkunun peşine takılıyor. Gazi Mahallesi'ndeki eğlenceye Filiz de gelince, Elif bu manzara karşısında sarsılıyor.
KANAL D / 21.45


ŞUBAT SOĞUĞU
Aziz Tarman Bilal'in dublörünü devreye sokuyor

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Aziz Tarman, Bilal'in dublörünü devreye sokuyor. Nedim, kaçmaya çalışan Kara ve adamlarını köşeye sıkıştırıyor. Bilal ve Esad, bir ümitle Tahir Mutlu'yu dağ evinde ziyarete gidiyorlar.
SAMANYOLU / 22.00


BÜYÜK YALAN
Pınar öğrendiği gerçeği Reyhan'a anlatacak mı?

Emrah, Halil Ergün, Sinem Öztufan'ın başrollerini üstlendiği dizide, Okan'a verilen tarlaların artık Sibel'e ait olduğunu öğrenen Emirhan, Ethem'e olanları anlatıyor. Rüksan, Şengül Hanım'ı ziyaret e geliyor. Pınar tüm konuşulanları dinliyor. Okan, Sibel'e evlenme teklif ediyor.
ATV / 20.00


Harry Potter Ve Felsefe Taşı
On birinci yaş gününde yitirdiği anne babasının iki güçlü büyücü olduğunu öğrenen Harry, Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'na kabul edildiğini belirten bir mektup alır. Harry için artık bambaşka bir yaşamın kapıları aralanmıştır.
Orj Adı: Harry Potter and the Sorcerer's Stone, Yön: Chris Columbus, Oyn: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson
TGRT / 21.00

Gerilim
Bir araştırma uydusunun Arizona yakınlarında düşerek parçalanması beraberinde büyük tehlikeler getirir. Dünya dışından gelen ve ölümcül olan bir virüs kaza sonrasında serbest kalır ve buradaki herkes kısa bir süre içinde ölür.
Orijinal Adı: The Andromeda Strain Yapım Yılı: 1971 Yön: Robert Wise Oyn: Arthur Hill, David Wayne, James Olson, Kate Reid
Cnbc-e / 22.00

İzleyici
Griffin, yıllarca kendini takip eden dedektif Campbell'a zarar vermek için,ara verdiği cinayetlere geri döner ve peşindekilere ipuçları yollar. Griffin, Campbell'ı zora sokmak için birbirinden karmaşık senaryolar düzenlemektedir.
Orj Adı: Watcher, The Yön: Joe Charbanic, Jeff Jensen Oyn: Keanu Reeves, James Spader, Marisa Tomei, Ernie Hudson
ATV / 23.45

Kutsanmış Çocuk
Maggie O'Connor, birgün kızkardeşi Jenna'yı kapısında bulur ve Jenna'nın yanında Cody adlı bir çocuk vardır. Cody'i yanına alan Maggie, onu çok sever ancak çocuk 6 yıl sonra çocuk kaçırılır. FBI olaya el altar, Cody'nin doğumgünü, hala kayıp olan çocukların doğumgünleriyle aynıdır.
Orj Adı: Bless The Child Yön: Chuck Russell Oyn: Kim Bassinger, Jimmy Smits
SHOW / 01.15

Anastasya
Rus Çarı II. Nicolas'ın Bolşevik Devrimi sırasında ailesiyle öldürülmesinden sonra çarın küçük kızı Anastasia'nın yaşamıyla senaryoya malzeme oldu. Paris'te yaşayan hilekar Beyaz Rusya Generali, yoksul bir kadın ile karşılaşır. Bu kadın Anastasia'ya çok benzemektedir.
Orj Adı: Anastasina Yön: Anatole Litvak Oyn: Ingrid Bergman, Yul Brynner
STAR / 01.40


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi