T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Nice 12 Yıllara Yeni Şafak

İlkeli tarafsız ve sağduyulu yayın anlayışından taviz vermeden 12 yıldır yayın hayatına devam eden ve Türk basınında saygın bir yer edinen Yeni Şafak Gazetesi'nin düne kadar olduğu gibi bundan böyle de aynı titizlikle başarılarını devam ettireceğine olan inancımı belirtiyor 12. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Atilla Koç ( Kültür ve Turizm Bakanı)

Gazetenizin kuruluşun 12. yıl vesilesiyle sizin şahsınızda gazetenin dünden bugüne gelişinde emeği geçen herkesi kutlarım. Yeni Şafak demokrasimizin gelişimini gösteren önemli ölçütlerinden biri olarak kendi zemininde yarattığı değişim ve dönüşüm toplumun da gelişimine önemli katkı sunmaktadır.
Özellikle son dönemde gazetenizde yaşanan değişim biz okuyucuların geleceklerine umutla bakmalarına önemli katkı sunmaktadır.
Basın tarihimizde açmış olduğunun yeni sayfanın Türkiye insanın adalet, barış, eşitlik ve özgürlük arayış ve istemlerine daha fazla katkı sunacağı umut ediyor, sağlıklı ve başarılı günler diliyorum.
Hakan Tahmaz ( ÖDP Genel Başkan Yardımcısı)

Türk Basınında saygın yerini gün geçtikçe ileriye taşıyan Yeni Şafak Gazetesi'nin 12. yılını kutlar, size ve Yeni Şafak Gazetesi çalışanlarına başarıların devamını diler, saygılar sunarım.
Muammer Güler ( İstanbul Valisi)

Yalan, dört nala gider; gerçek, adım adım yürür fakat, gene de vaktinde yetişir. Doğru ve tarafsız yayıncılık ile yayın hayatını sürdüren Yeni Şafak Gazetesi'nin aynı kararlılık ve bakış açısı ile nice yıllara ulaşacağını ümit ediyor, 12. Kuruluş Yıldönümünü yürekten kutluyorum.
Erol KAYA ( Pendik Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı)

Yeni Şafak Gazetesi'nin 12. Kuruluş yıldönümünü bütün içtenliğimle tebrik eder, daha nice yıllara ulaşmasını dilerim.
Gazetenize emek veren bütün kardeşlerime selam ve saygılarımı sunarım.
Mustafa KOCA ( ASKON Genel Başkanı)

Gazetenizin 12. yıldönümü vesilesiyle size ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar dilerim...
Ekrem Dumanlı ( Zaman Genel Yayın Müdürü)

"Türkiye'nin birikimi"ni sırtlamaya aday olan gazeteniz Yeni Şafak'ın 12. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, size ve tüm çalışma arkadaşlarınıza hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum.
Mehmet Demirci ( Tuzla Belediye Başkanı)

Yeni Şafak'ın daha nice yıllar başarılı hizmetler vermesi dileğiyle selam ve sevgiler.. Yılmaz Yalçıner

Türk basın hayatı içerisinde, ülkemizin her köşesinin sorunlarına ve güzelliklerine yer vererek sorumlu ve tarafsız gazeteciliğin görevini örnek olarak yerine getiren Yeni Şafak Gazetesi'nin 12. yayın yılını kutlar, başarılarınızın devam etmesi dileğiyle, Yeni Şafak ailesine selam, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.
M. Süleyman SELMANOĞLU ( Elazığ Belediye Başkanı)

Yeni Şafak'ın onikinci yaşına girmesi nedeniyle şahsınızda bütün çalışanlarını ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Çıktığı günden bugüne büyük bir sevgi ve özlemle aldığım, gazetemizin bugünkü seviyesine ulaşması inanın büyük mutluluğumuz olmaktadır. Daha nice uzun yıllara ulaşılmasını temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla.
Aziz Duran ( Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı)

Okurlarınızdan birisi olarak gazetenizi kutlar, ülkemizin kalkınması için verdiğiniz yarışta devamını ve başarılarınızı dilerim.
Melek Asuman İnanoğlu ( Bankacı - İSTANBUL)

* * *

Başarılarla dolu 11 yılı geride bırakarak bugünlere ulaşan gazeteniz Yeni Şafak'a bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diliyor emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Prof. Dr. Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı)

"Türkiye'nin Birikimi" sloganıyla yayın hayatına başlayan Yeni Şafak gazetesinin 12. kuruluş yıldönümünü kutlar yayın hayatında başarılar dilerim.
Feyzullah KIYIKLIK ( Bağcılar Belediye Başkanı)

Gazetenizin 12. Kuruluş Yıldönümünü şahsım ve Hak-İş Konfederasyonu olarak yürekten kutluyorum.
Yeni Şafak Gazetesi'nin, yayın politikasını, olaylar ve sorunlar karşısına duruşunu, ülke gündemine ilişkin bakış açısı ile soğukkanlı ve müspet yaklaşımını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz.
Gazetenizin hazırlanmasında emeği geçen herkese başarılarının devamını diler, daha nice oniki yıllara sağlık ve başarı ile ulaşmanızı temenni ederim.
Salim USLU ( HAK- İŞ Genel Başkanı)

Yeni Şafak Gazetesi'nin 12. kuruluş yıldönümünü kutlar, sizin ve tüm gazete çalışanlarının başarılarının devamını diler, saygılar sunarım.
Salih MELEK ( Basın Enfor. Genel Müdür Y.)

12. yaşınız kutlu, yolunuz açık olsun.
Ersin KALKAN

Gazetenizin 12. yılını kutlar, sadık bir okurunuz olarak salt yıldönümlerinde değil, sizi daha kısa aralarla okumayı sabırla beklediğimi ifade etmekten de geri kalmayacağımı bildiririm.
Nice 12 yıllara
Çiğdem ALTINÖZ

Okumaktan zevk aldığım Yeni Şafak'ın 12. yaşını şahsınızda tebrik ediyorum. İlkeli ve dolu bir gazetenin, Türkiye standartlarında uzun sayılabilecek bir süredir yayında olması başlıbaşına takdire şayandır. Her gün merakla okuduğum makaleleri ve zengin gündemi ile gazetenize ışıl ışıl bir yayın hayatı diliyorum.
Mustafa Selçuk ( Türkiye Gazetesi Yazarı)

Yeni Şafak'ın 12. yaş gününü kutlarım. Nice yıllar
Mustafa Koker ( Londra)

Okurlarınızdan birisi olarak gazetenizi kutlar, ülkemizin kalkınması için verdiğiniz yarışta devamını ve başarılarınızı dilerim.
Sıtkı Başoğlu

Ben de sıkı bir Yeni Şafak okuyucusu olarak, Cenab-ı Allah'tan ömrünün daim, gücünün dayanılmaz, satışının rekor ve iyiliklerinin sınırsız olmasını dilerim.
Tüm çalışanlarına da hayırlı bir ömür ve başarılar temenni ederim.
Arif BİLGİN

Basın, yayın camiasında "cesur, objektif ve dürüst" yayınlarıyla kuruluşundan bugüne, yükselişiyle gazetecilik sektöründe saygınlığını koruyan Yeni Şafak Gazetesi'nin 12. yaş gününü kutlar, daha nice yıllara ulaşmasını temenni ederim.
Nurettin ÖZGENÇ ( KOBİDER Genel Başkanı)

Daha nice 12 yıllara başarı dolu dilek ve temennilerimle Allah'a emanet olunuz.
Nurullah NURDOĞAN ( Yimpaş Gen. Müd. Yard.)

Yeni Şafak'ın onikinci yaşına girmesi nedeniyle bütün çalışanlarını ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Çıktığı günden bugüne büyük bir sevgi ve özlemle aldığım, hatta önceleri mahalle mahalle dolaşarak ve bulamayınca da başka şehirlerden rica ile temin etmeye çalıştığımız gazetemizin bugünkü seviyesine ulaşması inanın büyük mutluluğumuz olmaktadır. Daha nice uzun yıllara ulaşılmasını temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla.
Mehmet Adil Özyiğen ( Vakıfbank Emekli Müdürü/Adana)

Uzun zamandır belki yazmıyorum ama adım adım aynı "heyecan" ile sizleri takip ettiğimi unutmayın.Kalemlerinize kuvvet, alın terlerinize kuvvet.
Abdullah Orhan

* * *

İlkeli, tarafsız, doğrunun ve hakkın yanında yer alan haber anlayışıyla üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiren gazeteler arasında Yeni Şafak Gazetesi de yerini almıştır. Haksız eleştirilere kulak asmadan, kamu yararını gözeterek doğruları halka anlatıp bugünkü başarısını yakalayan Yeni Şafak gazetesinin tarafsız yayıncılık anlayışı ile halkın güvenini kazanma onuruna ulaştığını da ifade etmem gerekir. Bu duygu ve düşüncelerimle gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutlarım.
Mehmet AĞAR (DYP Genel Başkanı)

  • 12 yıl önce "Türkiye'nin önü aydınlık" manşetiyle yayın hayatına başlayan Yeni Şafak bugüne kadar sürdürdüğü düzeyli, özgür ve objektif yayın politikasıyla Türk basınındaki saygın yerini almıştır. Bir gazeteci belediye başkanı olarak Yeni Şafak'ın başarısını yürekten kutluyor, Yeni Şafak ailesine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
    Menderes TÜREL (Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı)

  • Gazeteniz yayın hayatının 12. yılına girmesini kutlar toplumu bilgilendirme çalışmalarınızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikte devamını dilerim.
    Kürşad TÜZMEN (Devlet Bakanı)

  • Selâm ile Duâ ile
    Sevgili Mustafa Bey Kardeşim...
    İlâ-yı Kelimetullah için,
    Daha güzel, en güzel için,
    Huzur ve mutluluk için...
    Hak için, adalet için
    Tüm insanlık onuru için
    Nice 12 yıllar göresin inşâAllah...
    Mekki Yassıkaya

  • Gazetenizin kuruluşunun 11. yıldönümünde sizleri kutlar, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.
    Dr. Asım GÜZELBEY (Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı)

  • Yeni Şafak Gazetesi'nin 12'inci kuruluş yıldönümünü kutlar başarılarınızın devamı dileğiyle saygılar sunarım.
    Dr. Hilmi BENGİ (AA Genel Müdürü)

  • Yeni Şafak Gazetesi Türkiye'nin esas gücünün üreten kesim olduğu gerçeğini iyi anlayan ve anlatan bir yayıncılık anlayışı ile kamuoyunda saygın bir konuma gelmiş, etkili bir meslek kuruluşu olmayı başarmıştır.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak, gazetenizi takdirle ve ilgiyle okuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Yeni Şafak Gazetesi'nin yayın hayatına başladığı günden bu yana emeği geçen, başarılı hizmetlere imza atan tüm yöneticilerini, her kademedeki çalışanını yürekten kutluyor, Yeni Şafak Ailesine içten selam ve saygılarımı sunuyorum.
    M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU (TOBB Başkan)

  • Medyamıza yeni bir ses, yeni bir soluk, yeni bir bakış açısı kazandıran ve Türk basın tarihinde ayrıcalıklı bir yer edinen YENİ ŞAFAK Gazetesi'nin bugün geldiği noktada geniş yazı kadrosu ve alt yapısıyla nice yıllara başarılarla koşacağına olan inancımız tamdır. Kuruluşundan bugüne insan haklarının, inanca saygının, özgürlüklerin, hukukun ve demokrasinin yanında dik duruş sergileyen gazetenizin 12. kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum.
    Dr. Ömer Bolat (MÜSİAD Genel Başkan)

  • Doğru, tarafsız ve sağduyulu yayıncılığı ile Türkiye'nin Birikimi olma hedefine yürüyen Yeni Şafak Gazetesi'nin 11'nci yıldönümünü kutluyorum.
    Bülent KORUCU (CİHAN Genel Müdürü)

  • Yayın hayatına başladığı günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla ülkemizdeki büyük bir boşluğu dolduran Yeni Şafak Gazetesi'nin 12. Kuruluş yıldönümünü kutlarım.Gerek zengin haber içeriği, gerekse konularının uzmanı köşe yazarları ile bizler için ülkemizin nabzını tutan Yeni Şafak Gazetesi'nin yayına hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.
    Hikmet Şahin (Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı)

  • 12. Kuruluş yılınınızı tebrik eder, Türk Basınına kattığı değerin ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların devamını dilerim.
    Av. M. Yusuf KULAKSIZ (Dünya Radyo)


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi