T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 27 OCAK 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gravesen'e 6+2 formülü

Sarı-lacivertliler, Danimarkalı yıldıza yıllık 2 milyon 500 bin avrodan 3 yıllık sözleşme teklif ederken, bu futbolcu için Manchester United ve Fiorentina dahil 6 kulüple yarışıyor.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer atağını sürdüren F.Bahçe, ünlü yıldızlarla görüşmelerini sürdürüyor. Roberto Carlos'tan sonra Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Thomas Gravesen'e de teklif götüren sarı-lacivertliler, bu oyuncu için Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısını yükseltmesini bekliyor. F.Bahçe, yeni federasyonun yabancı kontejanını arttırması halinde Danimarkalı futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katacak. İspanyol kulübü Real Madrid'te huzursuz olduğu için ayrılmak istediğini açıklayan Danimarkalı orta saha oyuncusu için F.Bahçe ile birlikte Manchester United ve Fiorentina'nın dahil 6 kulübün devreye girdiği ancak en ciddi teklifin ise sarı-lacivertlilerden geldiği ileri sürüldü.

Teknik direktör, Gravesen'in transferine onay verirken sarı-lacivertliler bu futbolcuya yıllık 2 milyon 500 bin avrodan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. 1 yıldır Real Madrid'de forma giyen Danimarkalı futbolcu, son 9 lig maçında fazla şans bulamadığı için takımdan ayrılma kararı almıştı.

KLUIVERT HABER GÖNDERDİ

F.Bahçe yöneticilerinin önceki gün Antalya'da Hollandalı golcü Kluivert'in menajeriyle de bir araya geldi. Valencia'da huzursuz olan Hollandalı futbolcu menajeri aracılığıyla sarı-lacivertlilere gelmek için hazır olduğunu bildirdi. Bonservisi 2 milyon 500 bin avro olan Kluivert, F.Bahçe'den de yıllık 1 milyon 750 bin avro talep etti. Ancak F.Bahçe yönetiminin, sol kanatta sorun yaşadığı için daha önce görüşmelerde bulunduğu Roberto Carlos konusunu ilk plana aldığı bu transferin netleşmemesi halinde karar vereceğini iletti.

REAL'DE 2. SEZONU

Orta sahada güçlü fiziği, hırslı futboluyla bilinen Thomas Gravesen, daha önce, Danimarka'da Vejle, Alman Hamburg ve İngiltere'de Everton takımlarının formasını giydi. 2005 ara trasferde Real'e gelmişti.

Deniz Barış olayı kördüğüm oldu

Deniz Barış'ın mahkeme kararını Futbol Federasyonu kabul etmiyor. Yargıtay tarafından Tahkim'in aleyhine verdiği karar bozulan Deniz'in bu durumda ya lisansı iptal edilecek ya da parasını alamayacak. Çünkü Federasyon Yargıtay'dan gelen kararları prosedür gereği işleme koymuyor. Bu durumda Deniz ile Federasyon yine karşı karşıya gelirken genç oyuncu, ya ödediği paradan vazgeçecek ya da federasyonun vereceği cezaya razı olacak. 800 bin dolarlık senet G.Birliği kasasında dururken Deniz ise savaşını sürdürecek.

'Daum, milli takıma gelemez'

Schalke 04 Kulübü'nün başkanı Gerhard Rehberg, uzun süredir kişisel sorun yaşadığı Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'u almayı düşünmediklerini söyledi. Daum'un, "Teklif gelmesi durumunda Alman Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırım" sözleri hatırlatılınca da Rehberg, "Daum, Alman Milli Takımı'nın başına gelemez. Her insan gibi antrenörlerin de kurduğu hayaller vardır'' şeklinde konuştu.

Anelka bugün idmanda

Önceki gün sakatlanan Fransız yıldızın bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Önceki günkü antrenmanın son bölümünde dizine aldığı darbeden dolayı sakatlanan Anelka, dünkü çalışmaya katılmadı. Anelka'nın dizinde şişlik bulunduğu, bu nedenle tesislerde tedavi edilerek dinlendirildiği ifade edildi. Kulüp Doktoru Ethem Kavukçu, Anelka'nın sol dizinde bir ödem oluştuğunu, ancak önceki akşam ve dünkü idmanda dinlendirilen sarı-lacivertli oyuncunun, bugünkü antrenmana hazır olduğunu ifade etti. Bu arada sarı-lacivertliler, yarın İkinci Lig (B) Kategorisi takımlarından Sarıyer ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmanın Dereağzı Tesisleri'nde saat 14.30'da başlamasının planlandığı kaydedildi.

Souza ailesinin kar keyfi

Alex, eşi ve çocuğu ile Dereağzı Tesisleri'ne gelerek kartopu oynadı. Brezilya'da kara hasret olan eşi Dianne ve kızı Maria ile uzun süre kartopu oynayan Alex daha sonra antrenmana katıldı.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


 ANKET

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi