T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 TEMMUZ 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Dört dörtlük Trabzon

Trabzonsporlu oyuncular hazırlık kampında hızla kaynaşırken teknik patron Lazaroni de takım iskeletini de oluşturmaya başladı. Hazırlık maçlarındaki performans göz dolduruyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor'da herşey yolunda gidiyor. Hazırlık maçlarında iyi bir performans gösteren bordo-mavililer, oynadıkları 3 karşılaşmanın ikisinde galip gelerek taraftarlarına umut verdi. Futbolcuların yapılan idmanlarda bir hayli neşeli olduğu gözlenirken, teknik direktör Lazaroni de sürekli yaptığı değişikliklerle takım iskeletini oluşturmaya başladı. Öte yandan Jun'un gönderilmesiyle yabancı kontenjanı boşalırken, Brezilyalı teknik adam bu boşluğu Jorge Wagner'le doldurmak istiyor. Internacional takımında forma giyen bu oyuncu için çalışmalar sürüyor.

ÇOK POZİSYON KAÇIRDIK

Lazaroni, hedeflerinin en iyiyi yakalamak olduğunu söyledi. Brezilyalı hoca, "Lustenau maçının ikinci yarısında daha dengeli oynadık ve çok fırsat yakaladık. Pozisyonları gole çeviremedik. Bu maçtaki pas yüzdemizdeki artış sevindirici. Üretkenliğimizi 90 dakikaya yaymamız gerekiyor. Bu maçta sahaya çıkan kadro ideal 11 olarak algılanmamalı. Tüm oyuncularımın hazır olmaları ve çok çalışmaları gerekiyor. Lig uzun bir maraton ve hepsine şans verilecek" diye konuştu.

Öncelik kulüp menfaatleri

Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke, Avrupa'dan transfer teklifi alması halinde kulübünün menfaatlerine öncelik vereceğini söyledi. Milli oyuncu, "Yaklaşık üç yıldır Avrupa hedefimden bahsediyorum. Avrupa'yı düşünerek çıtayı yükseltmek istiyorum. Fakat bu hedefimi yakınlarım haricinde kimseye tam anlamıyla anlatamadım" dedi. F.Bahçe'den teklif aldığını da doğrulayan Fatih, "Teklif menajerim aracılığıyla bana iletildi. Ancak yurtiçinde Trabzon'dan başka bir takımda oynamayacağımı açıklamıştım" derken teknik direktörleri Lazoroni için de "Tatlı ve sempatik" diye görüş bildirdi.

Futbolcuların kamp yorumu

ÖMER RIZA:
Daha da iyi olacağız

Kondisyonumuzu yükseltmek için oynuyoruz. Performansımız fena değildi. En iyi halimizde olmasak da kazandık bu yüzden mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacağız. Ligin başlamasıyla birlikte gerçek Trabzon-spor'u herkes görecek.

HÜSEYİN ÇİMŞİR:
Kadromuz şekilleniyor

İlk yarı kötü oynadık. İkinci yarı daha iyiydik, daha organize oynadık ve rakibe pozisyon vermedik. Hâlâ bazı eksiklerimiz var. Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu arada bunları giderip lige hazır gireceğiz. İdeal kadromuz şekilleniyor.

GÖKDENİZ KARADENİZ:
Taraftarları mutlu ettik

Maç yaptığımız saha futbol oynanmayacak kadar kötüydü. Buna rağmen elimizden gelen mücadeleyi verdik ve sakatlanmamaya özen gösterdik. Galip gelerek buraya gelen taraftarları mutlu ettiğimiz için sevinçliyim. Kısa zamanda kaynaştık.

MİLAN STEPANOV:
Tempomuz yükseliyor

Bu maçtaki performansımız önceki iki maça göre daha iyiydi. Pas yüzdemiz yüksekti ve birçok pozisyon yakaladık. Daha da farklı kazanabilirdik. Hala hazırlık dönemindeyiz. Ağır antrenman temposunda oldukça yoruluyoruz.

Reutlingen'le oynuyorlar

Almanya'da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor bugün dördüncü hazırlık maçında SSV Reutlingen'le karşılaşacak. Saat 20.00 da başlayacak mücadele Showmax'tan naklen ekranlara gelecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi