T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 TEMMUZ 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
Kayseri sona yaklaştı

İntertoto Kupası'nda Yunanistan temsilcisi Larissa ile 0-0 berabere kalan Kayserispor, rövanş için avantaj sağladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kendi sahalarındaki karşılaşmada iyi bir sonuç alıp, UEFA Kupası'na katılacaklarına inandıklarını söyledi.


Deschamps: Serie A'ya dönmek için 2 yıl gerekli

Juventus'ta teknik patron Fabio Capello'nun Real Madrid'e gitmesinden sonra takımın başına getirilen Didier Deschamps, eksi 30 puandan başlamalarının dezavantaj olduğunu söyledi. Fransız hoca, "Elimizden geleni yapacağız. Ancak Serie A'ye dönmek için iki yıl gerekli" dedi. Bu arada Juventus temyizde eksi puanın indirilmesini istiyor.


Baptista'ya Arsenal talip

Bir ara Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Real Madridli oyuncu Julio Baptista'ya Arsenal kanca attı. Kendisini İngiliz kulübünün ısrarla istediğini belirten Brezilyalı oyuncu, "Beni isteyen kulübümle görüşür" dedi.


"Nistelrooy Real'e büyük güç katar"

Real Madrid'in yıldız oyuncularından David Beckam, Van Nistelrooy'un transfer edilmesi halinde takımlarının çok güçlü olacağını söyledi. İngiliz oyuncu, "Çok nazik bir oyuncu ve çok iyi bir ailesi var. İnanılmaz goller atıyor. Formda olduğu dönemde onu kimse tutamaz. Herkes böylesine iyi oyuncuları takımında ister" diye konuştu.


Samandıra'da başpehlivan Yılmaz

Samandıra Belediyesi 12. Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Şaban Yılmaz oldu. Güreşlere çeşitli boylarda 461 pehlivan katılırken, finalde Vedat Ergin'i yenen Şaban Yılmaz, üst üste 2. kez başpehlivan olarak altın kemerin sahibi oldu. Yılmaz'a kemerini belediye başkanı Yusuf Büyük verirken, güreş ağalığını ise 51.000 YTL veren Enver Taçbaş aldı.


Zenga'lı G.Antep Agovv'u 2-1'le geçti

Gaziantepspor'un, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Hollanda'daki ilk hazırlık maçını 2-1 kazandığı bildirildi. Kırmızı-siyahlı ekibin Agovv takımıyla karşılaştığı maçta golleri 30. dakikada Faruk Bayar, 74. dakikada Zurita kaydetti. Ev sahibi takımın golünü ise 21. dakikada MacDonald attı.


Tekvando yine Şahin'e emanet

Özerk Tekvando Federasyonu'nun 1. Olağan Genel Kurulunda, Metin Şahin yeniden başkan seçildi. Şahin 112, Erdoğan Akan 45 oy alırken, 1 oy boş çıktı. GSG Müdürü Mehmet Atalay, "Genel başkan yardımcılarına beni aratanları ve seçimi kaybedince de, 'spora siyaset bulaştı' diyenleri iyi biliyorum" dedi.


U19 Milli Takımı Polonya'da

Polonya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak 19 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı Varşova'ya gitti. 18-29 Temmuz'da Varşova'da yapılacak şampiyonada milliler ilk maçında yarın İspanya ile karşılaşacak.


Ankara ve Erciyes yenişemedi: 1-1

Ankaraspor ile Kayseri Erciyes- spor arasında oynanan hazırlık maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. K. Erciyes, 18. dakikada İlhan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ankaraspor bu gole 68. dakikada Jaba ile karşılık verdi.


Tuğba'ya Grand Prix daveti

Uluslararası Paten Federasyonu (ISU), Kanada'da 2-5 Kasım'da yapılacak Grand Prix'e milli buz patenci TuğbaKarademir'i davet etti. Tuğba böylece, büyükler kategorisinde Grand Prix'e katılan ilk Türk olacak.


TED Open'de ünlü tenisçiler

TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları bugün başlayacak. Turnuvada ünlü İsveçli Johansson ve çiftlerde dünyanın en iyilerinden Llodra'nın birincilik mücadelesi vereceği kaydedildi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi