AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Otoyollar kana bulandı

İstanbul TEM Otoyolu'nda kontroldan çıkarak bariyerlere çarpıp devrilen otobüste bulunan dört kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Adana TEM'deki kazada ise beş kişi can verirken, beş kişi de yaralandı.

İstanbul TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında, dört kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Ali Rıza Altınkaya yönetimindeki 34 MN 929 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde saat 06.00 sıralarında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın ardından devrilen otobüsteki yolculardan Hayriye Çörten, Şükrü Sağlam ve Murat Pamukçu hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Aydın Eroğlu, İbiş Kul, Ayşe Yıldırım, Salih Özgür ve Sultan Karakoyun SSK Okmeydanı Hastanesi'ne, Koray Çörten, Gürol Çakır, Mehmet Özkan, Mustafa Sivrioğlu ve Zekeriya Karakuş Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Süleyman Elmas, eşi Rahime Elmas ve kızı Özlem Elmas da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Koray Çörten Şişli Etfal Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalalere rağmen kurtarılamadı.

Türbe ziyareti dönüşü felaket

Bu arada Adana'nın Ceyhan ilçesinde, otoyolda minibüs ile kamyonun çarpıştığı kazada beş kişi can verdi. Ali Sungur yönetimindeki 22 VU 220 plakalı minibüsün Yumurtalık gişeleri çıkışı yakınlarda, Çiftlikler Köyü mevkisinde Mehmet Yılmaz yönetimindeki 16 F 7567 plakalı kamyona, daha sonra da bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Seher (32), Fatma Senaz (2) ve Merve Sude Sungur (1), Arzu Uygur (31) ile Saniye Çalışan (42) hayatını kaybetti. Yaralanan Ömer (27) ve Miyase Uygur (27) ile Ali Sungur'un (32) Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde, Nuran Oğuz (50) ve Fatma Uygur'un (57) Numune Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Minibüsteki ailenin, Şanlıurfa'dan türbe ziyaretinden döndüğü belirtildi.

Kamyonet çukura düştü: İki ölü

Öte yandan Bursa'nın Mudanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü. Güzelyalı Beldesi girişinde alt geçit çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan yola sapan Yılmaz Bulundu (64) yönetimindeki 16 K 00418 plakalı kamyonet, 5 metre derinliğindeki çukura düştü. Sürücü Yılmaz Bulundu ve yanındaki eşi Ayla Bulundu (59), araçtan güçlükle çıkarıldı. Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çift, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TEM'ler kan gölü

İstanbul TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde dün yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu dört kişi can verirken, 12 kişi de yaralandı. Bazı görgü tanıkları, kazaya yolda kayarak kontrolden çıkan bir otomobilin neden olduğunu, bazı yolcular da otobüsün aşırı hız yaptığını ileri sürdüler... Adana'nın Ceyhan ilçesi TEM Otoyolu'nda türbe ziyaretinden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu ise beş kişi öldü, beş kişi de yaralandı.



5 Ekim 2004
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED