AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Kartal'ın yarası ağır

Trabzon'da kaybedilen üç puan zirve umutlarını iyice söndürdü. Puan cetvelindeki görüntü Siyah Beyazlı camiayı üzüntüye boğuyor. Sakatlara, üç kırmızı kartın eklenmesi ayrı bir sorun olarak ortaya çıktı...

BEŞİKTAŞ'ta Bodo Glimt maçı galibiyeti ve UEFA'da tur atlamanın keyfi, Trabzon'da yerini üzüntüye bıraktı... Siyah Beyazlılar'da lige tutunuş maçı olarak görülen Trabzonspor karşısında kaybedilen üç puan, camiada üzüntüyü de beraberinde getirdi. Puan cetvelinde son sıralarda yer almanın ve ezeli rakipleriyle açılan puan farkının kapanamayacağına inanan yöneticiler de, şampiyonluğun kaçtığı görüşünde. Beşiktaş'ta ayrı bir sıkıntı da son maçlarda yaşanan sakatlıklar ile üst üste görülen kırmızı kartlar. Tüm bu olumsuz gelişmelere karşın, Siyah Beyazlı ekipte tek teselli UEFA Kupası'nda yoluna devam edilmesi...

Şaşkın Del Bosque!

BOSQUE, 8 haftada alınan 6 puana rağmen umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini ve iyi yolda olduklarını söyledi. Trabzon maçında ortaya konan futbolu beğendiğini ifade eden İspanyol hoca, "Baskılı ve etkili bir oyun oynadık. Ama bunu sonuca yansıtamadık. Şampiyonluğa değil önümüzdeki maçlara bakıyorum. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz" dedi.

Masaya yumruğu vururuz

BEŞİKTAŞ'ta, yitirilen 3 puanda baş suçlu bulundu: MHK. Yönetici Kıvanç Oktay, bazı konularda sessiz kalmayı tercih ettikleri için, haklarının yendiğini ima etti. Oktay, "Sabri Çelik'in bize karşı tutumu belli. Bu tavrı devam ederse Beşiktaş maç kazanamaz. Artık yeter. Gerektiğinde masaya yumruğumuzu vuracağız" diye konuştu.

'Bosque gidici'

İSPANYOL basınında, Trabzonspor'a yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Del Bosque'nin yine durumunu zora soktuğu belirtildi. "Beşiktaş çöküyor, Del Bosque'nin yeniden bir ayağı dışarıya çıkıyor" ifadesini kullanan AS gazetesi, teknik adamın geleceği için Beşiktaş yönetiminin kararının beklendiğini yazdı. Marca gazetesi de "Beşiktaş'tan bir yenilgi daha, Bosque tökezliyor. Maç sonunda Bosque'-nin işine son verileceği spekülasyonları yapıldı" yorumunda bulundu.

Karakartal çıkış arıyor

Beşiktaş'ta yüzler gülmüyor. Son olarak Trabzon deplasmanında alınan yenilgi, sorunları daha da çözümsüzlüğe iterken, İspanyol teknik adam, büyük bir pişkinlik içinde "Görevimin başındayım... Daha iyiye doğru gidiyoruz" açıklamasını yaptı. Beşiktaş yönetimi ise taraftar baskısı altında kötü gidişe çare arıyor...

Delikanlı değilmiş

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Sergen Yalçın, Trabzon'da puan kaybetmelerinin sorumlusunun hakem Kuddusi Müftüoğlu olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Çıkardığı kartlarla bizi sindirmeye çalıştı. Faul kararlarında hep ev sahibi takımı kolladı. Son dakikada penaltımızı vermedi. Hakem delikanlı gibi maç yönetemedi. Resmen puanımızı çaldı" diye konuştu.

Eksikler korkutuyor

TAYFUR, Pancu, Cordoba, Ronaldo, Mustafa, Kaan ve Serdar'ın sakatlığına, cezalı Tayfun'a, İbrahim Toraman ve Çağdaş'ın kırmızı kart görmesi eklenince teknik heyet iyiden iyiye sıkıntıya girdi. Lige verilen arada sakatların iyileşmesi talimatını veren Bosque, Diyarbakırspor maçı için Emre ve Mustafa'nın hazır olmasını istedi.

Beşiktaş 2. torbada

BeŞiktaŞ'ın UEFA Kupası'ndaki rakipleri bugün saat 13.00'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Bu sezon ilk kez uygulanacak olan grup maçlarında 40 takım, 5'erli 8 grupta yer alacak. Her takım 2'si içerde 2'si dışarda olmak üzere toplam 4 maç yaparken, gruplarında ilk 3'e girecek olan 24 ekip 3. turda mücadele edecek. 2. torbadan yer alan Beşiktaş, aynı torbada yer alan Villarreal ve R.Zaragoza, Auxerre ve Lille, Schalke, Sporting ve Benfica takımlarıyla eşleşmeyecek.

  • FUAT GUGULOĞLU



  • 5 Ekim 2004
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED