AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R
"Alo, ben Gökhan!"

Cumartesi günü ana haber bültenlerinde Gamze Özçelik olayı patladı. Cepten cebe, cep telefonu kamerası ile çekilen bir porno görüntü dolaşıyordu tüm ülkede. Ve görüntüdeki kişinin manken ve dizi oyuncusu Gamze Özçelik olduğu belirtiliyordu. Bugüne kadar görüntüdeki kişinin kendisi olmadığını iddia eden Gamze Özçelik sonunda savcılığa başvurarak "İçkime ilaç karıştırıp beni uyuttular, tecavüze uğradım" diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Gamze'nin suç duyurusu görüntülerini bir tek Show haber çekebilmiş ve ekrana sürmüştü. Show Ana Haber Bülteni'nde suç duyurusu görüntüleri ve "Gamze Özçelik'in suçladığı kişi Gökhan" haberi yayınlanırken telefonum çaldı. Açtım. Gamze Özçelik'e tecavüz etmek ve bu görüntüleri dağıtmakla suçlanan Gökhan'dı arayan.

Hürriyet gazetesi, Cumartesi günü "Gamze'nin görüntülerini ülkeye yayan kişi, eski basketbolcu sevgili mi, Gamze'nin annesi basketbolcu sevgiliye dava açmaya hazırlanıyor" diye haber yapmıştı.

Gökhan ismi böylece daha sabahtan gündeme taşınmıştı. Çünkü eski basketbolcu sevgili bir tek oydu. Tüm televizyonlar ve gazeteler peşindeydi. Kendisiyle birkaç defa telefonla konuştum o gün. Yeminler ederek "O görüntüleri ben çekmedim, iftira atılıyor" dedi. Hatta cepten cebe binlerce kişiye ulaşan görüntüleri hiç seyretmediğini bile söyledi.

Bu işler telefonla konuşulmaz dedim kendisine. Show Ana Haber Bülteni'ne saat 19.00'da ismi ve görüntüsü düştüğü anda bu defa o beni aradı. Bir taraftan onu, bir taraftan da onun haberini dinliyordum. İlginçti. Gökhan "Bunlar yalan" diye bağırıyordu telefonun diğer ucunda. "Sana geliyorum, konuşalım" dedi bir ara ve telefonu kapattı. Sonra Show Ana Haber'de ikinci haber girdi. Polis Gökhan'ın evine ve uğradığı yerlere baskın yapıyor, onu arıyor diye... Bu defa Gökhan'ı ben aradım, "Avukatımla görüşüp, sana geleceğim" dedi. Ardından bir daha görüşemedik. Telefonlarını kapatıp, sırra kadem basmıştı.

Enteresan bir gün yaşadım Cumartesi günü. En mahrem görüntüleri hayasızca cep telefonu ile çekerek tüm ülkeye yayan insanlıktan çıkmış bir sapık. Tecavüze uğradığını belirten ünlü bir dizi oyuncusu manken. Bu görüntüleri çekmekle suçlanan kişi... Ve tüm medyanın peşinde olduğu zanlı ile, ekranlarda isminin ilan edildiği haberi telefonda bir taraftan konuşup bir taraftan aynı anda izlemek...

Garip... Çok garipti... Tuhaf bir duyguydu.

*  *  *  

Magazin olayları ülke gündemini işgal etti son günlerde. Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu ayrılığı bir haftadır manşetlerde. Kanal D Ana haber Bülteni'nde ikilinin boşanma haberi verildi önce. Ardından M.Ali Birand yorum yaptı; "Böylece ülkenin en önemli sorunu da çözülmüş oldu" diye... Gülerek...

*  *  *  

Levent Kırca, "Olacak O kadar televizyonu" ile bir kanalda karşımıza çıktı. Sonra bir başka kanalda "Yeniden Olacak O kadar" ile sahne aldı. Ardından bir başka kanalda "Yeni Olacak O kadar" ile karşımıza dikildi. Şimdi de Star'da "Yepyeni Olacak O kadar" ile arz-ı endam ediyor. Yarın bir başka kanala giderse programın ismini ne koyacak bilemiyorum. Başına Yepyepyeni mi koyar, yenisinden daha yeni yepisyeni mi der hiç bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olamayacağım.


12 Eylül 2005
Pazartesi
 
BEKİR HAZAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED