AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Hafizeler de yarışta
Mihrab İstanbul En Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda ülkemizde ilk kez hafızlarla birlikte hafizeler de yarışacak. Elemeleri Fatih Camii'nde karma yapılacak bu yarışmaya Diyanet İşleri 'olur' fetvası verirken, ilahiyatçılar da kadınların erkekler huzurunda Kur'an-ı Kerim okumasında sakınca olmadığını dile getiriyor.

Jüri birinciyi seçmekte zorlandı

'Sabah namazı' rekoru
Cemil Tokpınar'ın kaleme aldığı 'Sabah Namazına Nasıl Kalkılır' adlı kitap satış rekoru kırarak en çok satanlar listesinde 3. sıraya oturdu.

Bugün yeni müfredatla okullu oluyoruz
13,5 milyon öğrenci ile 575 bin öğretmen, yeni eğitim yılında taşınabilir okul binalarından farklı derslere kadar birçok yeniliklerle tanışacak.

12 Eylül'ün tanığı
Toplumsal mücadelede iki farklı görüşü paylaşan ve karşı karşıya gelen 1978 kuşağının iki önemli ismi ile konuştuk. Dönemin sol grubu DEV-YOL'un başında olan CELALETTİN CAN ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı HASAN ÇAĞLAYAN.

'Kanlı leke' silindi
Türkiye'deki cezaevlerinde incelemelerde bulunan AB ve Avrupa Konseyi Heyeti, Uşak Cezaevi'ni Türkiye'nin örnek cezaevi olarak gösterdi. Cezaevi artık gündeme çete liderleri ile değil, sosyal, kültürel ve eğitim çalışmaları ile geliyor.

5 şehit 3 yaralı

Adli Tıp 'SOS' veriyor

12 Eylül'de 'vukuat' yok
"12 Eylül Darbecileri Yargılansın" mitingleri beklenen ilgiyi görmedi. Sağduyulu davranan halk, mitinge destek vermedi. Ankara, İzmir ve Mersin'deki mitingler olaysız sona ererken, İstanbul'da 54 kişi gözaltına alındı.

Tarkan şarkılarıyla Rambo talimi
Savaşları geride bırakan Afganistan'da yaşanan değişim, en çok gençleri etkiliyor. Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger gibi güçlü ve etkileyici görünmek isteyen erkekler body salonlarını dolduruyor. Tarkan'ın şarkıları eşliğinde 'şekillenen' gençlerin en büyük ideali ise ülkelerini olimpiyatlarda temsil etmek.

CEBİT'e mobil iletişim damgasını vurdu
İletişim teknolojileri fuarı CeBIT'e, mobil iletişim ve görüntüleme teknolojileri damgasını vurdu. Fuarı, 6 günde 160 bin kişi gezdi.

İLKSAN'da karar zamanı
İLKSAN İle AK Parti'li Yılmazcan arasında 9 yıldır süren 'trilyonluk' avukatlık ücreti davasında son karar yarın açıklanacak. Yılmazcan'ın kazanması durumunda İLKSAN rekor tazminat ödeyecek.

Öğrenci yurtlarında güvenlik 'parmak izi' ile sağlanacak

Taksimetre 119 ölüm yazdı

Ezgi ve rock aynı sahnede

İki milli yüzücü barajda boğuldu

Kısa kısa..



12 Eylül 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED