AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Trabzon'un gönlüne göre

İlk yarı rakibine göz açtırmayan Trabzonspor, 1. dakikada penaltıdan Yattara ile öne geçti, farkı artıramayınca durdu. Bol pas hatasıyla geçilen 2. yarıda da G.Antep varlık gösteremezken, son sözü Fatih Tekke 82'de söyledi.

PAS HATASINDA REKOR

Ligde 2 galibiyet 2 beraberlik alan Trabzonspor, Gaziantepspor engelini 2 golle geçip 3 puana ulaştı. Her iki yarıda bulduğu gollerle 3 puana ulaşan Karadeniz ekibi, bu galibiyetle zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Ligin ilk dört haftasında 8 puan toplayarak üst sıralara yerleşen Gaziantepspor ilk yenilgisini Trabzon'da tattı. Trabzon- spor'un 65, Gaziantepspor'un ise 35 pas hatası yaptığı maçta Bordo-Mavili takımı galibiyete taşıyan golleri 1. dakikada Yattara (p) ve 82. dakikada Fatih Tekke attı.

Eller yok yere gidiyordu

55. dakikada Eller, rakibine sert girince, hakem İpek, yardımcısına bakmadan Brezilyalı'ya ikinci sarı ve sonra kırmızı kartı gösterdi. Trabzonsporlular'ın pozisyondan önce yardımcının ofsayt bayrağı kaldırdığı itirazı üzerine hakem, Eller'i oyunda tuttu, maçı ofsayt atışıyla başlattı.

Oyunun tek hakimi bizdik

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, erken gol bulmalarının avantaj olduğunu belirtirken maç boyunca oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyledi. Güneş, Gökdeniz konusu için de, "Hem üzgün, hem kızgınım. Zamanı gelince konuşacağım" dedi.

Szymkowiak 8 hafta yok

Trabzonspor'da Szymkowiak şoku yaşanıyor. Sağ arka kaval kemiğinde kopma tespit edilen Polonyalı oyuncunun en az 8 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Genç oyuncu bugün tedavi için İstanbul'a gidecek. Bu arada maçtan önce taraftarlar Gökdeniz'e destek verdi.

Diğer Sonuçlar
Denizlispor - Ankaragücü
Turkcell Süper Ligi'nde Denizlispor evinde Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. İki takımda yakaladıkları ender pozisyonları gole çeviremedi.
Samsunspor - V.Manisaspor
Samsunspor ile Vestel Manisaspor 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip 23. dakikada Mehmet ile 1-0 öne geçti ancak Samsunspor 34. dakikada Serkan ile eşitliği sağladı.
Gençlerbirliği - Konyaspor
G.Birliği, kendi sahasında Konyaspor'a puan kaptırdı: 1-1. Kırmızı-Siyahlılar, Erhan'ın golüyle yenik duruma düştükleri maçta Bogdanoviç ile bir puanı kurtardı.



12 Eylül 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED