AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Abdülmecid'in hayali gerçek oldu
Sultan Abdülmecid'ın de en büyük hayallerinden biri olan 'tüp geçit' için başlatılan çalışmalar 2004 yılından beri dört koldan devam ediyor. Marmaray Bölge Müdürü İbrahim Özmen, 2010'da hizmete girmesi planlanan tüp geçitle ilgili bütün detayları Yeni Şafak'a anlattı...

Kapalı köy okulları yeniden açılacak
Milli Eğitim Bakanı Çelik, köylerdeki kapalı okulların yeniden açılarak, öğrencilerin kendi köylerinde okumasının sağlanmasını istedi. Bakan Çelik, "Öğretmenler o köylerde 'deniz feneri' görevi görüyor, bu bizim için çok önemli" dedi.

200 bin öğrenci icralık
YURTKUR Genel Müdürü Albayrak, "Kredi borcunu ödemeyen 200 bin öğrenciyi icraya verdik" dedi.

Derin milletin nabzı kandillerde atıyor
Bütün camilerimizin Allah'tan bağışlanma dileyen insanlarla dolduğu, yediden yetmişe herkesin birbirini kutladığı kandil geceleri, milletçe gönüllü olarak gerçekleştirdiğimiz en büyük organizasyon.

Ya binalar yıkılacak ya alanlar kapanacak
Çarpık yapılaşma nedeniyle İstanbul Atatürk, Adana, Trabzon ve Diyarbakır havalimanları kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Her geçen gün havaalanlarının yakınına daha da yaklaşan gecekondular ve yüksek katlı binalar uçuş güvenliğini tehlikeye düşürüyor.

Çocukları kim kaçırıyor
Küçükçekmece'nin Bayramtepe Mahallesi'nde son iki yıl içinde, 14 yaşlarında 4 çocuk, esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Aileler, bütün aramalarına rağmen izine rastlayamadıkları çocuklarının, PKK tarafından kaçırıldığını düşünüyor.

Mezrada ilkel hayat
Elektrik, yol ve okulun bulunmadığı Batman'ın Sason İlçesi Çakırpınar Köyü'ne bağlı 8 mezrada yaşayan bine yakın vatandaşın kimlik kaydı da bulunmuyor. Hiçbirinde cami ve imam bulunmayan mezralardaki cenazeler için çevre köylerden imam çağırılıyor.

7'si Bakan 15 şahitli nikah
AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in kızının nikah töreni Bakanlar Kurulu toplantısı gibiydi. Emine-Engin Tarhan çiftinin nikah şahitliğini 7'si Bakan 15 kişi yaptı.

Marmara'da tsunami riski
Marmara Denizi'nde yapılan deprem araştırmalarında, Çekmece açıkları, Adalar'ın güney ve doğusu ile Adalar-Tuzla arasında 3 hareketli fay tesbit edildi. Muhtemel bir deprem Marmara'da tsunamiyi tetikleyebilir.

Semra Hanım'ın oğlu otelde ölü bulundu
"Gelinim Olur musun" adlı programla adını duyuran kaynana Semra Hanım'ın oğlu Ata Türk, Adana'da kaldığı otelde ölü bulundu.

Hediyeleri Kapadokya gezisi

Yolcu otobüsünde patlama: 2 ölü, 10 yaralı

Kısa kısa..



19 Eylül 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED