AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
İyi olan kazansın

Ağır topların yarıştığı pazartesi ekranında, tam 7 dizi var. Kimisi yeni, bazısı eski yıldan kalan diziler arasında, bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılacaklar olduğu gibi, reyting rekoru kırmaya aday yapımlar da var.

Yeni yayın döneminde ekrana gelen dizi filmlerin yayın akışındaki yerleri, geçtiğimiz yıl ve önceki yıl olduğu gibi bu yıl da ağır topların yarıştığı günün pazartesi olacağını gösteriyor. Geçen yıldan kalan Haziran Gecesi, geçtiğimiz yılın reyting rekortmeni dizisi Bir İstanbul Masalı'nın yerine ikame edilen ve aynı ekiple birlikte yine TMC'nin elinden çıkan Beyaz Gelincik'le birlikte bugün, 4 kanalın ekranında tam 7 dizi var.

AŞKA SÜRGÜN- Mahsun Kırmızıgül ile Beren Saat'in rol aldığı Aşka Sürgün'de Hazar'ı kurtarma çabaları sürüyor. Irak'ta yaşayan gazeteci Ömer devreye giriyor ve Türkiye'de ise bütün aile Hazar'ı kurtarmak için seferber oluyor.
[20.00/ATV]

BEŞİNCİ BOYUT- Cengiz Toraman ve Meral Orhonsay'ın başrolleri paylaştığı Beşinci Boyut'ta ise, Filiz bir hırsızın kurşunuyla ölünce Davut kahroluyor. Baba yıllar sonra katilin peşine düşüyor.
[20.00/SAMANYOLU]

HAZİRAN GECESİ- Özcan Deniz ve Naz Elmas'ın oynadığı Haziran Gecesi'nin bu akşamki bölümünde ise, Baran, tehlikede olan ailesini olası bir suikasten korumak için var gücüyle çalışıyor.
[20.00/KANAL D]

GÜZ YANGINI- Cansu Dere, Fikret Kuşkan ve Işıl Yücesoy'un rol aldığı Güz Yangını'nda, tecavüze uğrayan Ceylan hastaneye kaldırılıyor. Ceylan'ın abisi Fırat, hemen tecavüzcülerin peşine düşüyor.
[20.30/SHOW]

BEYAZ GELİNCİK- Altan Erkekli ile Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı Beyaz Gelincik'te Adanalı bir ailenin hikayesi var. Dizi, Bir İstanbul Masalı'ndan kalan boşluğu doldurma iddiasıyla başlıyor.
[21.45/ATV]

RÜZGARLI BAHÇE- Selçuk Yöntem ve Yiğit Özşener'in oynadığı Rüzgarlı Bahçe de, iddialı dizilerden. Dizide bugün, Rüzgar ve Mercan arasında hiç beklenmedik olaylar patlak veriyor.
[21.50/KANAL D]

ASLA UNUTMA- Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy'un rol aldığı dizide, Ela kazadan sonra ameliyata alınır. Uyanınca da bir daha yürüyemeyeceğini öğrenir.
[22.00/SHOW]


CNN Türk yeni yüzlerle sezonu açıyor
CNN Türk yeni yayın dönemine yeni yüzlerle giriyor. Uzun bir dönem Kanal 7 Haber'i sunmuş olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun ve NTV'den transfer olan Mithat Bereket bunlardan sadece ikisi. 6. yayın dönemini geride bırakan CNN Türk yeni yayın dönemine bugün giriyor. Yeni dönemde programa başlayacak olan iki isim Ahmet Hakan Coşkun ve NTV'den transfer olan Mithat Bereket, kanalın en dikkat çeken isimleri. Ahmet Hakan Coşkun'un haftaiçi hergün Salı'dan Cuma'ya Tarafsız Bölge programını sunacağı kanalda Mithat Bereket de, haftaiçi hergün Manşet'le ekranda olacak. Abbas Güçlü ise, Pazar günleri Pozitif Eğitim programıyla ekrana gelmeye başlıyor. Işın Gürel'in sunacağı 'Farkında Mısın?' adlı programın da hafta içi her gün ekranda olacağı CNN Türk'te, 15 günde bir Çarşamba günleri ekrana gelecek Nebil Özgentürk'ün sunacağı Bir Yudum İnsan ve Mithat Bereket ile Pusula da Ekim'den itibaren ekranda olacak. Yeni dönemde Pelin Çift ile Yeni Gün, Çiğdem Anad ile Ajans, Gürkan Zengin ile Editör, Ahu Özyurt ile Gece Görüşü ve Şirin Payzın ile Yeni Gün Hafta Sonu haber kuşakları yayına devam edecek.


57. Emmy'nin favorisi Desperate Housewives
TV dünyasının Oscar'ları sayılan ve dün gece saat 03.00'te gerçekleştirilen Emmy Ödülleri töreni bu gece yeniden ekranda. Los Angeles Shrine Auditorium'dan gerçekleştirilen ve Ellen DeGeneres'in evsahipliği yaptığı gecede CNBC-e dizileri favori. CNBC-e'deki Desperate Housewives'ın 15 dalda aday gösterildiği ödül töreninde, Everybody Loves Raymond 13 ve Arrested Development 11 dalda aday. Carnivale, Two and a Half Men, Six Feet Under, NIP/Tuck ve M. in the Middle da adaylar arasında.
[ 22.00 / CNBC-e ]


21. yüzyılda açlıktan ölen insanların ülkesi: Etiyopya
Ramazan Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Kırılma Noktası, dünyanın en fakir ülkesi Habeşistan, diğer adıyla Etiyopya'dan ekrana geliyor. Etiyopya'nın neden susuz kaldığı, daha doğrusu sahip olduğu suyu neden kullanamadığı gerçeği de ilk kez Kırılma Noktası'nda gözler önüne seriliyor. Ayrıca, Etiyopya'da kabile topluluklarının ilginç görüntüleri, iktidar kavgası ve dünya şampiyonu Atlet Gebreselassie'nin ülkesi için neler düşündüğüne yer verilirken, uzmanlar Etiyopya gerçeğini anlatıyor.
[ 22.45 / TRT 1 ]


Şoray Uzun Maraş'ta 'Meyrik'in izini sürüyor
Şoray Uzun'un bu hafta Kahramanmaraş'ı ziyaret ediyor. Dondurmasıyla, efsaneleriyle, türküleriyle meşhur Kahramanmaraş'tan ilginç hikayeleri ekrana getirecek olan Şoray, programda dondurma üstüne derin bir tartışma, bu yöreye ait 'Ökkeş' isminin sırrı, Meyrik'in eşinin dilinden Oy Meyrik türküsünün hikayesi, 'Yedi Uyuyanlar'ın kaldığı mağara ve dünya bıyık şampiyonundan tavsiyeleri ekrana getiriyor.
[ 23.00 / KANAL 7 ]

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 451 18 50 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 478 50 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 215 51 11 KANAL 6: (212) 448 90 00 atv: (212) 354 30 00 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178


 
Filmlerden seçmeler
Kapıdaki Düşman
İkinci Dünya Savaşı'nda geçen gerçek bir olaydan uyarlanan filmde, Alman ordusunun Stalingrad'ı kuşatması ve bu kuşatma sırasında iki keskin nişancının düellosu anlatılıyor. Sovyet askeri Zaitsev, keskin nişancılığıyla çok sayıda Alman subayını öldürmüş ve bir halk kahramanı haline gelmiştir. Almanlar Vasili'yi durdurması için binbaşı König'i Stalingrad'a gönderirler.
(Enemy At The Gates)
Yön: Jean- Jacques Annaud
Oyn: Jude Law, Rachel Weisz, Ed Harris, Joseph Fiennes
TRT 1 / 19.55

Jurassic Park 2
Serinin ikincisi olan ve sinema tarihinin en pahalı ve en iddialı yapımlarından biri olan filmde Sorna adı verilen bir adada bazı dinozorlar hayatta kalmıştır. Site B kod adlı dinozor üretim tesisinin yer aldığı bu adada çıkan kasırga sonucunda tesisler yıkılmış ve hayvanlar serbest kalmıştır. Ve aradan geçen 4 yıl içinde dinozorlar büyümüş ve birer canavar haline gelmiştir.
Orijinal Adı: The Jurassic Park 2
Yön: Steven Spıelberg
Oyn: Jeff Goldblum, Julıanne Moore
Türü: Bilim-Kurgu
STAR / 20.15

Dağcı
Birinin ölümüne sebep olduğu için bir daha dağlara tırmanmamak üzere işini bırakan Gabe, dağa düşen bir uçağın enkazına ulaşmak ve sağ kalanları kurtarmak üzere yeniden dağlara dönmek zorunda kalır. Ama bu kurtarma işi kolay olmayacaktır. Kurtarılmayı bekleyenler silahlı adamlardır ve içinde 100 milyon dolar bulunan kutuları bulmak için dağcılara ihtiyaçları vardır.
(Cliffhanger)
Yön: Renny Harlin
Oyn: Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker
Yapım Yılı: 1993
SAMANYOLU / 21.40

Son Umut
San Francisco Polis Teşkilatı'nda çalışan Frank'in hayatı oğlunun lösemiye yakalanmasıyla altüst olur. Frank'in oğluna ilik nakli yapılmak zorundadır ve ona uygun tek ilik hapishane sıkı güvenlik önlemleri altında yatan psikopat bir katile aittir. Frank, üstlerini bu nakil için ikna eder. Katilin hastaneye nakil edilmesi gerekmektedir. Müebbet hapse mahkum olmuş McCabe için tek kurtuluş yolu is kaçmaktır.
Orj Adı: Desperate Measures
Yön: Barber Schroeder
Oyn: Andy Garcia, Michael Keaton
Türü: Gerilim
ATV / 23.30

Kambur
14. Louis döneminde geçen bu tarihi film Fransız yazar Paul Feval'in romanından sinemaya uyarlanmış. Amca dediği Cocardesse ve Passepoil isimli iki eskrim ustası tarafından büyütülen Lagardere hayatının düellosunu yapmaya hazırdır. Rakibi ise çok tanınmış bir silahşör olan soylu Nevers Dükü'dür.
Orijinal Adı: On Guard
Yön: Philippe de Broca
Oyn: Daniel Auteuil, Vincent Perez
Türü: Tarihi / Macera (1997)
STAR / 01.30
19 Eylül 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED