AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Bu nikah zor tutar

Çalımbay'ın açık eleştirileri ve oyuncularının karşı cevaplarıyla kriz derinleşirken, Kartal'ın ağır topları ile yorumcular karamsar konuştu

NASIL BİRLİKTE ÇALIŞACAKLAR?

F.Bahçe yenilgisiyle sarsılan Beşiktaş'ta kriz, yeni boyutlar kazanarak sürüyor. Son olarak Rıza Çalımbay'ın futbolcularını açıktan eleştirmesi ve onların da kendilerini savunmak için hocalarına karşılık vermesi, bundan sonra birlikte nasıl çalışacakları sorusunu yarattı.

İKİ GÜNDE GİZLİ SAKLI KALMADI!

Bazı oyuncuların kendisini istemeyebileceğini açık açık dile getiren Rıza Çalımbay, bu şekilde takıma giremeyen ya da bekleneni veremeyen isimleri hedef aldı. Tayfur, Sergen, Pancu ve Okan da hocalarına basın aracılığıyla yanıt verip, kendi işlerini yaptıklarını söylediler.

ÇALIMBAY'A DESTEK VAR

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş camiasında Çalımbay ile futbolcuların bu şekilde yüz göz olduğu ve aralarında güven bunalımı doğduğu tartışılıyor. Görüşlerine başvurduğumuz camianın ileri gelenleri ve yorumcular, ağırlıklı olarak Çalımbay'a destek vermekle birlikte, ortaya çıkan bunalımın takımı yıpratacağını söylediler.

  • FUAT GUGULOĞLU

    Yönetimden tam kadroyla destek

    Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak Ümraniye Tesisleri'ne giderek antrenmanı izledi. Demirören ile futbol şubesi sorumlusu Kıvanç Oktay, idmandan önce teknik direktör Çalımbay ile görüşüp desteklerini dile getirdi. Deplasmandaki Ankaraspor maçı için yapılan idmana sakat Pancu ve Youla katılmazken, Tümer hafif bir sakatlık geçirdi.

    FİKRET ORMAN
    Rıza gidecekse yönetim de gitmeli
    Gerçek olan birşey var. Sorunlar bir günde oluşmaz, bir günde de kalkmaz. Herkes artık"Yeter" diyor. Bu kulüpte bazı şeyler değişmeli. Rıza Çalımbay gidecekse yönetim de kesin gitmeli. İnsanları daha fazla üzmeye hakları yok.

    EROL KAYNAR
    Otorite biterse bu takım yürümez
    Futbolcular zeki insanlardır. Otoritenin kalmadığı yerde hiçbir şey düzelmez. Yönetim hocaya destek veriyorsa, bunu futbolculara hissettirmeli. Sonuçlara bakarak, karar verilmez. Hani Rıza 15 gün önce en iyi teknik direktördü?

    HASAN ARAT
    Temel sorun zihniyet erozyonu
    Bu bir iki maçlık hikaye değil. Şimdi olay tamamıyla su yüzüne çıktı. Birşeyler kırılmış. Bunu tamir etmek zaman alacak. Ama işin başında zihniyet erozyonu var. Onun düzelmesi lazım. Beşiktaş'ta her taraf sorun dolu.

    KAZIM KANAT
    Futbolcular Rıza'yı desteklemiyor!
    Rıza Çalımbay ile futbolcular arasındaki sorunu iki gün önce gündeme getirdim. Bunun üzerine takımın 3 kaptanı, Tayfur, Sergen, İbrahim Üzülmez beni mahkemeye vermeye kalkmış. 500 milyar da tazminat istiyorlar. Ne hakla? Önce onlar hesap versin.Futbolcular, Çalımbay'a destek, sevgi göstermiyor.

    REHA MUHTAR
    Ligin daha başı puan farkı kapanır
    Ligin daha başı. Puan farkı kapanmayacak değil. Önemli olan bir seri yakalamak. Yakalanamazsa durum masaya yatırılır. Oynamayan bazı futbolcular sıkıntı doğuruyor. O sorunu da yönetim çözecek. Ama şu unutulmasın. Rıza, Del Bosque değil, Beşiktaş'ın çocuğu. Seri yakalanamazsa karşılıklı konuşup işi bitirirler.

    SANLI SARIALİOĞLU
    Beşiktaş'ı Rıza kurtaracaktır
    Bu tür inişler-çıkışlar olacaktır. Rıza, benim gözümde bir numara. Düne kadar da herkes bunu demiyor muydu? Ona güvenmeli ve peşinden gitmeliyiz. Bu zorlu günlerden Beşiktaş'ı, Rıza kurtaracaktır. Bütün bu sıkıntıları onun çevresinde toplanarak, yine bu siyah-beyazlı ekibin aşacağına inanıyorum.

    Gelirsem müthiş temizlik yaparım

    'KİMSE TEKLİF YAPMADI'

    Beşiktaş yönetiminin menajerliğe getirmek istediği öne sürülen Sinan Engin, kendisine böyle bir teklif gelmediğini ayrıca bu ortamda herhangi bir görev kabul etmeyi de düşünmediğini söyledi.

    'TAM YETKİ İSTERİM'

    Radyospor'a konuşan Engin, "Bu şartlarda gelirsem ben de kaybolurum. Ortam yanlış. Geleceksem tam yetkiyle düzeltmeye gelirim. Temizlik yaparım" dedi.

    Denizli'den dönüş sinyalleri

    KUPADAN ELENDİ

    Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı İran'ın Pas takımı, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El Ayn ile Tahran'da 3-3 berabere kalarak Asya Kupası'ndan elendi. Dubai'deki çeyrek final ilk maçında 1-1 berabere kalarak avantaj sağlayan Pas, dünkü karşılaşmada kendi sahasında 3-1 öne geçmesine karşın 81 ve 83. dakikalarda yediği gollerle beraberliğe düştü.

    BEŞİKTAŞ'LA ANILIYOR

    Beşiktaş teknik direktör adayları arasında ismi geçen Mustafa Denizli, maç sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'ye dönebileceği sinyalleri verdi. Denizli, "İran'a gelme nedenlerimden biri de Pas takımı ile Asya Kupası'nda şampiyon olmaktı. Şimdi İran'da bulunma nedenlerimden biri ortadan kalktı. Bir iki gün dinlenip kararımı vereceğim" diye konuştu.



  • 22 Eylül 2005
    Perşembe
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED