T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bedava kurtarıcı

Son maçlardaki kötü skorların ardından kulübeye çekilen Nobre, diğer yıldızların aksine küsmedi, sonradan oyuna girdi, attığı gollerle Fenerbahçe'yi lig ve kupada sırtladı.

F.Bahçe'de Daum'un puan kayıpların ardından kızağa çektiği Nobre, G.Saray ve Konyaspor karşılaşmalarına maça yedek başlamasına rağmen oyuna sonradan girip attığı gollerle takımının kupa ve ligdeki başarısında büyük rol oynadı. Brezilyalı golcü, Daum tarafından yedek kulübesine çekildi ama diğer oyuncular gibi küsmedi, sonradan oyuna girip attığı gollerle F.Bahçe'nin yeniden zirveye çıkmasında büyük pay sahibi oldu.

2003-04 sezonu devre arasında gelen Nobre, ilk yılında 300 bin dolar gibi düşük bir ücret alırken, 12 lig maçında attığı 12 golle F.Bahçe'nin Beşiktaş'ı geçerek şampiyon olmasında büyük rol oynadı. Yönetim, Brezilyalı futbolcunun gösterdiği bu performansından dolayı kendisine ekstra 400 bin dolar daha ödedi.

Nobre, 2004-05 sezonunda da yıllık 750 bin dolar karşılığında kaldı ve 26 maçta 18 gol atarak yine şampiyonlukta rol oynadı. Bu sezon da 750 bin dolara oynayan Nobre, 13 golle F.Bahçe'nin en golcüsü oldu. Ve Brezilyalı yıldız, bu performansıyla bu hafta ilk onbirdeki yerini garantiledi.

  • Ahmet BIYIKLI

    'Zenginler' duruyor 'yoksul' atıyor!

    Yılllık 750 bin dolara oynayan Marcio Nobre, 2 milyon 500 bin avroya oynayan Anelka ve Alex gibi yıldızları takıma katkı olarak geride bıraktı. 100. yıl kadrosunda yer alıp almayacağı tartışılan Brezilyalı golcü, son 3 yılda lige damgasını vuran F.Bahçe'nin bu yükselişinde en büyük rolü oynayan forvet oyuncusu.

    Alex Ronaldo'yu solladı!

    Brezilya'da yayınlanan Globoesporte gazetesi,Dünya Kupası'na katılacak Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrılması beklenen futbolcuları mercek altına aldı. Puanlamaya göre Alex, son 1 aydır ligde ortaya koyduğu performansla Ronaldo, R. Carlos, Robinho, Kaka gibi yıldızları geride bıraktı. Son 4 maç üzerinden yapılan puan ortalamasında Alex 7, Ronaldo 3.125, Roberto Carlos 2.75, Ronaldinho 8.25, Kaka 6.875 olarak gerçekleşti.

    Anelka G.Saray için kızakta!

    Kayseri maçından sonra sol dizinde oluşan sorun nedeniyle G.Saray ve Konyaspor maçlarında oyundan alınan Nicolas Anelka'nın yarınki Ankaragücü maçında forma giymesinin şüpheli olduğu bildirildi. Kulüp doktorları tarafından iki kez MR'ı çekilen Fransız oyuncu 4 gündür antrenmanlara katılmıyor. Bu oyuncunun 22 Mart'ta kupadaki G.Saray maçı düşünülerek bu hafta riske edilmeyeceği bildirildi. Teknik direktör Daum'un Anelka'nın yerine Ankara'da Nobre'ye ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Kadroda başka değişiklik düşünmeyen Alman hoca, Serkan Balcı'yı yine yedek kulübesinde oturtacak.

    'Bizler inandık siz de inanın'

    İdari Menajer Volkan Ballı, F.Bahçe'nin son durumu ve yarınki A.Gücü maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ballı, "İkinci yarının başından itibaren aldığımız kötü sonuçların peşinden artık yükselişe başladık. Ve geçen yıl alamadığımız Türkiye Kupası'nı bu kez almak için taraftarlarımız gibi biz de inandık. Son haftalarda hem kupada hem de ligde aldığımız güzel sonuçların ve istikrarın devamı için A.Gücü maçına ayrı bir motivasyonla çıkacağız. Bu maçta alacağımız güzel bir skor ile çarşamba günü oynayacağımız kupa maçına da moralli gideceğiz. Adı deplasman da olsa taraftarlarımızın Ankara'da 19 Mayıs Stadı'nı doldurmasını bekliyoruz" dedi.

    Zafer Biryol taburcu oldu

    Rota virüsü nedeniyle hastalanan F.Bahçeli Zafer Biryol ve 13 aylık oğlu Emirhan, tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildi. Önceki geceyi Kadıköy Özel Acıbadem Hastanesi'nde geçirerek gözlem altında tutulan Zafer ve oğlu Emirhan, dün yapılan kontrollerin ardından hastaneden ayrıldı. Tedavilerine evde devam edilecek.

    Ankara'da kazanmak zor!

    Yarın deplasmanda A.Gücü ile karşılaşacak F.Bahçe, bu sezon Ankara'da oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılamadı. Sezonun açılış maçında Gençlerbirliği ile karşılaşan sarı-lacivertliler 0-0 berabere kalmıştı. 22. haftada ise Ankaraspor'a 2-1 mağlup oldular. Başkent'teki tek galibiyet, kupada 3-2'lik A.Gücü maçıyla geldi.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi