T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 17 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bir de bu açıdan Kürtler

İskele Sancak'ta geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen 'Türkiye'nin Kürt Meselesi' konferansının devamı getiriliyor ve konferanstan çıkan sonuçların üzerinden geçiliyor. Programa uzman isimler konuk oluyor

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta bu hafta Kürt sorunu masaya yatırılıyor. Programda, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Sivil ve Demokratik Çözüm Arayışları 1- Türkiye'nin Kürt Meselesi adlı konferansta konuşulanlar ele alınıyor. Yeni Şafak gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, Milliyet yazarı Derya Sazak, stratejist Ümit Fırat, PKK konusunda ilk bilimsel tezi hazırlayan Dr. Nihat Ali Özcan, uluslararası ilişkiler uzmanı Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne ve işadamı Mehmet Baykara'nın katıldığı tartışma programında, 11-12 Mart tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleşen konferanstan yola çıkarak, bölgenin sorunları ve çözüm önerileri masya yatırılıyor. Kimlik ve siyaset tarzı tartışmaları, kültürel haklar ve insan hakları, milliyetçiliğin etkileri, şiddet politikaları ve PKK'nın yaklaşımlarının etraflıca tartışıldığı programda, ayrıca programda, "Azınlık tartışmalarının etkisi ne kadar? Devlet neler yapmalı, aydınların sorumlulukları nelerdir? Medyanın yaklaşımı Kürt sorununu nasıl etkiliyor?" gibi sorulara da cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.15


Yıldızlarla gerilim gecesi

Ekranda bugün TV'de ilk kez yayınlanacak başarılı bir gerilim filmi var. 2004 ta-rihli olan ve Hollywood'ın yıldız isimlerini cast'inde buluşturan film gecenin türünde en başarılı seyirliklerinden birisi. Filmin konusu ise şöyle: Babası seri katil olan polis dedektifi Jessica, merkezinde kendisinin bulunduğu bir dizi cinayeti araştırmakla görevlendirilmiştir. Gizemli katil, kurbanlarının hepsinin Jessica'nın geçmişte tanışmış olduğu erkekler arasından seçmektedir. Bu durum Jessica'nın çalışma arkadaşlarının gözünde şüpheli konumuna düşmesine neden olur. Çok geçmeden acımasız katilin yakınındaki bir insan olduğunu anlayan genç kadın, soruşturmayı birlikte yürüttüğü çalışma arkadaşının garip davranışları ve amirinin kendisini açığa almak istemesi sebebiyle içinden çıkılması zor bir durumda kalır. "Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği" ve "Düşlerin Efendisi" filmlerinden tanınan Philip Kaufman'ın yönettiği film, eleştirmenlerce Hitchcock tadında, seyirciyi meraklandıracak bir film olarak anılıyor.

GİRDAP

Orj. Adı: Twisted Yön: Philip Kaufman Oyn: Ashley Judd, Samuel L. Jackson, Andy Garcia, David Strathairn, Russell Wong, Camryn Manheim (2004/Gerilim)
ATV / 22.15


Ortadoğu üzerine yapılan hesaplar

Prof. Dr. Ahmet İnam ile Numune Hst. Klinik Şefi Doç. Dr. Erol GÖKA'nın birlikte sunduğu Konuşuyorum'da bu hafta, Büyük Ortadoğu Projesi ele alınıyor. Programa Emekli Büyükelçi Nüzhet Kandemir, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Nur Batur, Gazeteci-Yazar Mustafa Çalık ve Gazeteci Nevval Sevindi konuk oluyor.
TRT 1 / 23.30


Zaferin 91. yılı kutlanıyor

TRT, Çanakkale Zaferi'nin 91.yılını, Gelibolu'dan canlı yayınlanacak olan Çanakale Destanı adlı özel bir programla kutluyor. Ekrem Ataer'in sunumuyla ekrana gelen programda, Ankara, İstanbul ve İzmir Radyoları sanatçıları konser veriyor. Ayla Algan'ın da konuk sanatçı olarak katıldığı programda ayrıca Çanakkale Savaşı'na katılanların mektuplar ve bu savaşı anlatan şiirler yer alıyor.
TRT 1 / 20.20


Eğrisi Doğrusu'nda tarih yolculuğu var

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu'na ise, SÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Özcan ve Kızılay Derneği Genel Başkanı Tekin Küçükali konuk. 93 Harbi, Çanakkale ve Milli Mücadele'de 'Hind Müslümanları'nın Türkiye'ye verdiği desteğin konuşulacağı programda ayrıca Pakistan depremi ve Kızılay'ın çalışmaları var.
Cnn Türk / 22.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Filiz, bilmeden Yılmaz'a adım adım yaklaşıyor

Bülent İnal, Tuba Büyüküstün ve Özge Borak'ın rol aldığı dizide, Ömer, Elif'in çocuğu aldırma fikriyle yıkılıyor. Ancak bebeğin kalp atışlarını dinleyince tekrar düşünüyor. Filiz, Yılmaz'a adım adım yaklaştığından habersiz, borsada Tek-Stil hisse senetlerini toplayan GAMA isimli şirketin adresini ele geçiriyor.
KANAL D / 21.45


KUMARBAZIN KARISI
Faruk, üvey oğlunun böbreğinin peşinde

Ezgi Sertel ve Ercan Süt'ün başrollerini üstlendiği Tv filminde, eşini kaybeden Sevda, kumarbaz Faruk'la evleniyor. Faruk, kumar borçları ödenemeyecek hale gelince, üvey oğlunun böbreğini satmaya karar veriyor. Bu planı öğrenen Sevda çocuğu için mücadele veriyor.
KANAL 7 / 19.45


ŞUBAT SOĞUĞU
Tahir Mutlu dağ evinde, gözlem altında

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, bir dağ evinde tutulan Tahir Mutlu sıkıntılı günler yaşıyor. Nedim, Asya'yı kurtarmak için uğraşıyor. Aziz Tarman, kanlı eylemlerine başlamak için özel bir tetikçi olan Kara'yı cezaevinden kaçırmanın hesabını yapıyor.
SAMANYOLU / 22:00


Bitirim İkili 2
Carter tatil amacıyla Lee'nin yanına, yani Hong Kong'a gelir. O tatil yaparken Lee de görevine devam etmekte, bir çetenin izini sürmektedir. İkili bu korkunç çetenin peşinde Hong Kong, Los Angeles ve Las Vegas'ta çeşitli maceralar yaşarlar.
Orijinal Adı: Rush Hour 2 Yön: Brett Ratner Oyuncular: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Roselyn Sanchez (Aksiyon)
TGRT / 19.30

İki Yabancı
Rose, ayrıldığı erkek arkadaşının kötü anılarından kaçmak için Acapulco'dan gelen iş teklifini kabul eder. Felix ise, yeni bir iş anlaşmasını kovalamaktadır. İkilinin yolları ünlü havaalanı Charles de Gaul'de grev nedeniyle uçuşlar ertelenince kesişir.
Orijinal Adı: Jet-Lag Yönetmen: Danielle Thompson Oyuncular: Jean Reno, Juliette Binoche Türü: Romantik-Komedi
TRT 1 / 21.40

13. Savaşçı
Kraliyet hanedanına mensup Ahmad İbn Fadlan, Vikingler'in yaşadığı yere sürülür. Burada insan yiyen Wendol'larla ilgili panik vardır ve Falcı, 12'si kuzeyli, biri kuzeyli olmayan 13 savaşçının bu belayı önleyeceğini söyler. 13. savaşçı Fadlan'dır.
Orj Adı: 13 th Warrior, Yön: John McTiernan, Oyn: Antonio Banderas, Vlaidimir Kulich, Dennis Storhoi, Ömer Şerif
TV8 / 22.00

Merdiven Altındakiler
Kendilerini evden attıran zengin ev sahibinin malikanesine izinsiz giren Fool burada korkunç olaylar yaşandığını keşfeder. Evde oturan tuhaf çift çocukları kaçırmakta; her birinin dilini ve kulaklarını kesip onlara işkence yapmaktadır.
Orj Adı: The People Under The Stairs, Yön: Wes Craven, Oyn: Brandon Quintin adams, Everett McGill, Wendy Robie
Cnbc-e / 22.00

Çöldeki İzler
Sahra Çölü'nde yaşanan bir aşkın ve geçmişini arayan bir adamın hikayesinin anlatıldığı filmde, Ben yıllar sonra aslında kendisinin bebekken çöle bırakıldığını ve evlat edinildiğini öğrenir. Genç adam geçmişini araştırmaya başlar.
Orijinal Adı: Desert Of Fire 3 Yönetmen: Enzo Castellari Oyuncular: Anthony Dellon, Mandala Tayde Türü: Drama
STAR / 01.20


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi