T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fener ile Beşiktaş düşünsün

G.Saray'ı yenemedikleri için çok üzüldüklerini söyleyen Trabzonsporlu Stepanov, "F.Bahçe ve Beşiktaş ile oynayacağımız maçları mutlaka kazanacağız. Bize böyle sahip çıkan taraftara borçluyuz" diye konuştu.

Trabzonsporlu Stepanov, Aker Stadı'nda oynayacakları F.Bahçe ve Beşiktaş maçlarında şanslı tarafın kendileri olduğunu, ligde üçüncülüğü elde edebilmek için bu iki maçı da kazanmalarının şart olduğunu söyledi. Stepanov, G.Saray karşısında istedikleri futbolu oynayamadıklarını, ancak F.Bahçe ve Beşiktaş maçlarında daha iyi bir futbol sergileyerek galip gelmek istediklerini vurguladı.

G.Saray ile berabere kaldıkları maçı unutamadığını dile getiren Stepanov, kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi. Futbolculuk hayatında ilk defa G.Saray maçında böylesine kalabalık tribünlere karşı futbol oynadığını ifade eden Stepanov, "Seyircimize galibiyet hediye etmek isterdik, ama olmadı" diye konuştu.

FATİH'LE İYİ ANLAŞIYORUZ

Defanstaki takım arkadaşı Fatih Akyel'in savaşçı bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Stepanov, "Fatih Akyel ile oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. İyi bir ikili oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bunun böyle devam etmesini istiyorum" dedi.

Kulübüyle 4.5 yıllık sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Stepanov, Trabzonspor'un kendisiyle çalışmaya devam etmek istemesi halinde bundan mutluluk duyacağını belirtti.

Yıldızlar birarada

Samsunspor maçında Trabzon- spor'un, dört önemli silahı, Fatih, Gökdeniz, Yattara ve Szymkowiak uzun bir aradan sonra ilk kez birlikte forma giyecek.

Sabri ayağımı kırmak istedi

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Szymkowiak, en büyük rahatsızlığı olarak, rakiplerinin eski sakatlığını bilip, bunu kullanmasını gösterdi. Yıldız futbolcu, "Rakiplerin beni yeniden sakatlamak için özel çabası var. Son G.Saray maçında Sabri'nin yaptığı faul, ayağımı kırmak içindi. Doğrusu çok korktum" dedi.

Transfer konusunda eski yönetimi eleştiren Szymkowiak, "Eğer Zurawski'yi transfer etseler şimdi zirvedeydik. Ama beni dinlemediler." Polonyalı oyuncu, Juventus'a transferiyle ilgili haberler konusunda ise, "Juventus'a gitmek için başkanın önünde diz bile çökerim" ifadelerini kullandı.

Yattara oğlunu sünnet ettirdi

Bordo-mavili takımın sempatik oyuncusu İbrahim Yattara, küçük oğlu Amadou'yu sünnet ettirdi. 4 aylık bebeğin sünnetini Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney yaptı. Yattara'nın Amadou dışında Salif Junior isminde bir oğlu daha bulunuyor.

Avni Aker'e alternatif Akçaabat

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yapımına başlanması halinde, Akçaabat Fatih Stadı'nın iyi bir alternatif olabileceğini söyledi. Sayitoğlu, Akçaabat Fatih Stadı'nın yenilenmesi ve kapasitesinin artırılması için ödenek çıktığını belirterek, "Bu konuda ihale açıldı, yapımına da yakında başlanacak ve kısa sürede bitecek'' ifadelerini kullandı.

Sayitoğlu, "İnşaatın bitiminde Hüseyin Avni Aker'e de hemen ilk kazmayı vurup, tamamlanana kadar maçlarımızı Fatih Stadı'nda oynayabiliriz'' diye konuştu. Sayitoğlu, Trabzon'un en büyük sosyal olayının Trabzonspor olduğunu da sözlerine ekledi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi