T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 19 MAYIS 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Saldırının ardında ne var

İskele Sancak'ta Danıştay üyelerine yapılan saldırı çerçevesinde istikrar ve demokrasi konuları masaya yatırılıyor. Programda, 'Türkiye, yeni bir döneme mi giriyor' sorusuna cevap aranıyor.

Mustafa Karaailoğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta önceki gün Danıştay İkinci Dairesi üyelerine yönelik saldırı çerçevesinde, istikrar ve demokrasi tartışılıyor. Türkiye yeni bir döneme mi giriyor? sorusunu tekrar gündeme taşıyan saldırının tartışılacağı programa, Mahir Kaynak, Fehmi Koru, Kezban Hatemi, Avni Özgürel, Ömer Lütfi Mete ve uzman isimler konuk oluyor.

BİREYSEL BİR EYLEM Mİ?

Danıştay üyelerine yapılan saldırının arka planında kimler olduğunu mercek altına alan programda, Bu saldırı bireysel bir eylem mi yoksa yeni bir dönemin başlama vuruşu mu? Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, sürprizlerle karşılaşabiliriz açıklaması ne anlama geliyor? Erken seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, sine-i millet tehditleri, Cumhurbaşkanı'nın anayasal yetkisini kullanacağı söylemlerinin saldırıyla ilgisi var mı ? Piyasalardaki hareketlilik siyasetle ne kadar ilgili? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.40


Üçlemenin son halkası ekranda

İyilerle kötülerin sonsuz mücadelesini fantastik bir kurguyla anlatan Yüzüklerin Efendisi serisinin son halkası Kralın Dönüşü ekranda

Yüzüklerin Efendisi serisinin son bölümü Kralın Dönüşü bu akşam ekranda. J.R.R. Tolkien'in eserinden uyarlanan ve 11 dalda Oscak kazanan filmde, savaş sahnelerinin yanısıra duygusal öyküler de ağırlık kazanıyor.

FRODO YÜZÜĞÜN ETKİSİNE GİRECEK Mİ

Büyücü Sauron'un kendisine karşı koyan ırklarla son savaşının konu alan film kısaca şöyle: Bir yanda güvenilmez Gollum'un rehberlik ettiği yüzük taşıyıcısı Frodo ve yoldaşı Sam, Mordor'a ulaşıp yüzüğü yok etmeye çalışıyorlar. Diğer yanda ise Rohan Atlıları ve Entlerle güç birliği yaparak Saruman'ı alt etmiş olan Gandalf, Aragorn ve diğer kahramanlar, Karanlıklar Efendisi'nin tehdidi altındaki Gondor'a varmak zorundalar. Sauron'un orduları çoktan harekete geçmiş durumda. Üstelik eğer bunu başarabilirlerse Gondor'u, Isuldur'un kanından gerçek bir Kral ve Kral'ı da daha öncekilerden çok daha çetin savaşlar bekliyor.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ KRALIN DÖNÜŞÜ

Orijinal Adı: The Lord of the Rings: The Return of the King , Yön: Peter Jackson, Oyn: Elijah Wood, Billy Boyd, Orlando Bloom
TGRT / 21.15


Oğlunu kaybeden annenin arayışları

Aysun Güven ve Faik Ergin'in rol aldığı Öteki Oğul adlı TV filmi ekranda. Filmin konusu kısaca şöyle: Kocasını ve sonra tek oğlunu da kaybeden Asiye intiharı düşünürken bir mektup alır. Kocasının geleceğe mektup kampanyasından yararlanarak yazdığı mektupla öldü sandığı oğlunun aslında yaşadığını öğrenir. Tekrar yaşama umudu bulan Asiye öteki oğlunu aramaya koyulur.
KANAL 7 / 19.45


Çernobil'in etkilerinin izi sürülüyor

CNN Türk muhabiri Kaya Heyse'nin Çernobil faciasının 20. yılında bölgeye giderek hazırladığı Perspektif programı bu akşam ekranda. 20 Yıl Sonra Çernobil: Ölüm Hala Hayatta adlı bölümde, tarihin en büyük nükleer kazasının izleri ekrana geliyor.
Cnn Türk / 23.10


Danıştay'a saldırının basında yankıları

Feridun ve Arzu Erdoğral'ın sunumu ile ekrana gelen Basında Bugün'de, Danıştay saldırısı etraflıca ele alınıyor.Gazeteciler, hukukçular ve siyasilerin saldırıyı nasıl yorumladığına yer verilen programda, Saldırı kimler tarafından hangi amaçla düzenlendi? Bu Türkiye'nin huzuruna atılan yeni bir bomba mı? Saldırı politika malzemesi olarak mı kullanılıyor? gibi sorulara da cevap aranıyor. HİLAL TV / 08.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Ömer'i işten kovan Yılmaz'a Filiz'den tepki

Başrollerini Bülent İnal, Tuba Büyüküstün ve Sinan Tuzcu'nun üstlendiği dizide, Kemal, Ömer'in kumarda kaybettiği hisseleri alıp Yılmaz'a devreder. Yılmaz kötü bir yönetici olduğunu söyleyerek Ömer'i şirketten kovar. Filiz ise ağabeyinin aile şirketinden kovulmasına karşı tepkisiz kalmayacaktır.
KANAL D / 22.00


BÜYÜK YALAN
Silah alan Ethem, Rüksan'la hesaplaşmaya gidiyor

Emrah ve Halil Ergün'ün rol aldığı dizide, Ethem şehir dışında kaza yapar. Bir aile onu bulur ve tedavi eder. İyileşince silah alarak Muğla'ya döner. Emirhan ameliyatı kabul etmiştir. Hastaneye gelen Ethem, Rüksan'a hesaplaşma zamanı olduğunu söyler.
ATV / 20.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Platform seçimlerinde sürpriz bir aday var

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Faik, Cemiyet desteğini kaybederken bu kez de Kenanlı, Aziz Tarman'ı köşeye sıkıştırır. Anadolu Platformu başkanlık seçimlerinde sürpriz bir ismin aday olduğu açıklanır.
SAMANYOLU / 22.00


Zor Para
Usta bir çete lideri olan Taylor, son işlerinde bir polis baskınına uğrayınca arkadaşlarının kaçmasını sağlar kendisi ise hapse girer. Bir yıl sonra hapisten çıkar ve eski işlerine veda ettiğini söyler. Ancak bu kez büyük bir soygun planlamaktadır.
Orijinal Adı: Hard Cash Yönetmen: Predrag Antonijevic Oyuncular: Christian Slater, Val Kimler Türü: Macera
TRT 1 / 20.20

Tokyo Eyes
Tokyo polis memuru Roy, yüksek mevkilere gelmiş kişileri hedef alan tehlikeli bir katili yakalamak için uğraşmaktadır. Katil, kalın gözlük camları yüzünden gazeteler tarafından "dörtgöz" lakabı takılan K'dir. K ile Roy'un kardeşi arasında yakınlık başlar.
Orj Adı: Tokyo Eyes, Yön: Jean-Pierre Limosin Oyn: Shinji Takeda, Hinano Yoshikawa, Kaori Mizushima, Ren Osugi
Cnbc-e / 22.00

Yenilmez Takım
Bir zamanlar mafya mensubu olan dört ihtiyar delikanlı Miami'de sükunet içinde yaşarken bir taraftan da eski günlerini özlemektedir. Birgün ortalığı haraca kesen Latin kökenli bir gangstere karşı güçlerini tekrar birleştirmeye karar verirler.
Orj. Adı: The Crew, Yön: Michael Dinner Oyn: Richard Dreyfuss, Burt Reynolds, Seymour Cassel ve Dan Hedaya
ATV / 00.00

Son Tren
Almanlar 1940 yılında Fransa'yı işgal edince, binlerce insan, güvenliğe kavuşmak için trenlerle ülkeden kaçmaya çalışır. Bunların arasında, hamile karısı ve kızıyla kaçmaya çalışan Fransız Julien ve Alman Yahudisi Anna Kupfer de vardır.
Orj. Adı: The Last Train, Yön: Pierre Granier - Deferre Oyn: Jean Louis Trintignant, Romy Schneider,
TV 8 / 01.30

Kanlı Yumruk
Kardeşi bir kickboks maçında öldürülen Jake intikam almak için yemin eder. Kardeşinin katillerini bulmak için Los Angeles'tan ayrılıp Manila'ya gider. Burada şiddet dolu bir dünyaya adım atan Jake, işlerin düşündüğünden zor olduğunu anlar.
Orj Adı: Bloodfist 1 Yön: Terence H. Winkless Oyn: Don The Dragon Wilson
STAR / 01.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi