T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 14 NİSAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Deniz'e ikinci şokta Tahkim'den

F.Bahçe'nin, Gençlerbirliği'ne ödemeleri yapmadığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu tarafından lisansı askıya alınan Deniz Barış'a Tahkim Kurulu da izin vermedi. Dün yaklaşık 5 saat süren toplantı da genç oyuncunun başvurusunu görüşen Tahkim Kurulu, Federasyonun Deniz konusundaki kararı oy birliğiyle onayladı. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki sorun çözülünceye kadar oynayamayacak olan Deniz, sarı-laciverlilerin bu sezon ligde kalan 5 lig ve 2 kupa maçında forma giyemeyecek.


Çiftlerin 1 numarası Stosur da İstanbul Cup'da

Bu yıl 22-27 Mayıs tarihlerinde ikincisi düzenlenecek WTA İstanbul Cup Tenis Turnuvası'na çiftlerde WTA sıralamasında 1. olan Samantha Stosur'ın da katılacağı açıklandı. Teklerde ünlü yıldızlar Amerikalı Lindsay Davenport, Rus Anastasia Myskina ve Alman Anna-Lena Groenefeld'den sonra çiftlerde WTA sıralamasında 1. olan Avustralyalı Stosur ile sakatlığı yeni geçen eski çiftler birincisi Arjantinli Suarez'in de turnuvada mücadele edecek. WTA sıralamasındaki ilk 79 sporcunun ana tabloda yer aldığı kaydedildi.


Hasan Üçüncü Avrupa için iddialı

Orta sahanın başarılı ismi Hasan Üçüncü, sezon başında sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi. İstenmeyen sonuçlar aldıklarını belirten Hasan, "Büyük şansızlıklarla karşılaştık. Bu da bizi olumsuz yönde etkiledi"dedi. Son 5 maçı kazanarak ligi istedikleri yerde bitireceklerini belirten Hasan, "Avrupa'ya çıkacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar elimize geçen fırsatları cömertçe harcadık. Ancak bu bitti. Bu kez dikkatli olacağız"diye konuştu.


Vestel Manisa'da hedef galibiyet

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, F.Bahçe ile oynayacakları maçta taraftarların kaliteli ve düzeyli futbol izleyeceklerini söyledi. Yanal, "Taraftarlarımıza üst düzey bir karşılaşma ve 90 dakikanın her anı iyi mücadeleyle geçecek, maç izleteceğiz. Bunu ekranlardan izleyecek taraftarlarımız da görecektir. Her takımda olduğu gibi bu zorlu maç öncesinde bizim de eksiklerimiz var. Sonuçta futbol bir ekip işidir. Bizim de birbirinden değerli futbolcularımız bulunuyor. Onlarla sahaya çıkıp, bize yakışan biçimde futbolumuzu ortaya koyacağız. Futbolcularımın da iyi bir maç çıkaracağından hiç kuşkum yok" diye konuştu.


'Serkan acımasız bir şutör'

TAU Ceramica takımını "Final Four"a tayışan Serkan Erdoğan'a ispanyol basını övgü yağdırdı. Diariovasco, "Serkan'ın büyük oyunu TAU'yu Prag'a taşıdı'', Marca, "Erdoğan, Panathinaikos karşısındaki zaferi ışıklandırıyor" El Pais ise, "Serkan, yıkılmaz ve acımasız olan şutör'' diye yazdı.


PFDK'dan F.Bahçe'ye ceza

PFDK dün yaptığı toplantıda F.Bahçe'ye, G.Antepspor maçında çıkan saha olayları ve sarı lacivertli taraftarların kötü tezahüratları nedeniyle 5 bin YTL ile cezalandırdı. Kurul, yine aynı maçta G.Antep'a, taraftarların çirkin tezahüratı, merdiven boşluklarını boş bırakmama ve Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında çeşitli talimatlara aykırı davranışlardan dolayı toplam 9.500 YTL para cezası verdi. PFDK ayrıca G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun ile F.Bahçe İdarecisi Murat Özaydınlı'ya ihtar verirken, V.Manisasporlu Meduna'yı 1, Bülent Ataman'ı da 2 maçla cezalandırdı.


'Double double'ci Mehmet

NBA'de Utah Jazz, Mehmet'in etkili oyunuyla Denver Nuggets'ı 104-83 yenerek play-off ümitlerini sürdürdü. Mehmet Okur 24 sayı, 10 ribaunt ile double-double yaparak galibiyette önemli rol oynadı. Jazz'da Carlos Boozer 25 sayı, 13 ribauntla dikkat çekti. Utah'ın, play-off ümitlerini sürdürmesi için bundan sonraki 4 maçını galibiyetle kapaması ve Sacramento Kings'in de en az 1 maç kaybetmesi gerekiyor. Orlando Magic de, Toronto Raptors 103-96 yendi. Orlando Magic'te Hidayet Türkoğlu ilk 5'te başlayıp toplam 35 dakika, 20 saniye süre aldığı maçta 18 sayı, 5 ribaunt, 7 asistlik performansla yıldızlaştı.


TSYD'den 43. yıl etkinlikleri

TSYD, kuruluşunun 43. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Kuruluş yıldönümü çerçevesinde vefat eden dernek üyeler için Cuma Namazını müteakip Levent Camii'nde mevlit okutulacağı bildirildi. Bu arada bugün saat 19.30'da düzenlenecek törenle de TSYD-Adidas Spor Gazeteciliği Armağan Yarışması'nın ödülleri verilecek.


İkinci ve Üçüncü Lig'de dün

B KATEGORİSİ YÜKSELME GRUBU
Kasımpaşa-Alanyaspor : 1-0
ASAŞ-İnegölspor : 2-0
Bucaspor-Siirtspor : 0-1
Kartalspor-Eskişehirspor : 0-0
Ünyespor-Kahramanmaraş : 2-0
ÜÇÜNCÜ LİG 2. GRUP
Çubukspor-Divriğispor : 0-0
4. GRUP: Küçükçekmece-Alibeyköy : 0-1


Lider'in maçı Yıldırım'ın

YARIN

18.30 Trabzon-Diyarbakırspor: Cem Deda
21.00 V.Manisa-F.Bahçe: Bülent Yıldırım
16.00 Malatya-Kayserispor: Selçuk Dereli
16.00 Denizli-Samsunspor: Yunus Yıldırım

PAZAR

14.30 Sivasspor-Ankaraspor: Cüneyt Çakır
14.30 K.Erciyes-G.Birliği: Aytekin Durmaz
14.30 Ankaragücü-Konya: Bülent Demirlek
15.30 Gaziantep-Beşiktaş: Yılnur Önen
19.00 Galatasaray-Ç.Rize: Tolga Özkalfa

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi