T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 28 NİSAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Egemenlik kimindir

İskele Sancak'ta Bülent Arınç'ın Meclis'te yaptığı 23 Nisan konuşmasından sonra tekrar tartışmaya açılan 'Egemenlik kayıtsız şartsız kimin elinde?' sorusunu uzman isimler tartışıyor.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun yönetimindeki İskele Sancak'ta, Bülent Arınç'ın TBMM'nin açılışının 86'ncı yılında yaptığı konuşmadan sonra tekrar tartışmaya açılan egemenlik, anayasa değişikliği, laiklik gibi konular, gazetemiz yazarları Ali Bayramoğlu ve Mehmet Ocaktan'ın yanısıra Can Paker, Hasan Celal Güzel ve Ümit Kardaş gibi uzman isimlerle tartışılıyor. Kimilerinin destek verdiği kimi çevrelerin de eleştirdiği konuşmada Arınç, Türkiye'de bir rejim sorunu olmadığını fakat rejimin sahibi olma sorunu olduğunu belirtmiş, gizli anayasa gibi kavramlar kullanıldığını, Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'nin hazırlanmasında Meclis'in devre dışı kaldığını ifade etmişti. Arınç'ın konuşmasından yola çıkılarak, 'Egemenlik kimin?' sorusunun tartışılacağı programda, millet iradesi ülke yönetimine ne kadar yansıyor? Rejim sorunu mu, rejim üzerinde hak sahipliği sorunu mu var? gibi sorular tartışmaı masasına yatırılıyor.
KANAL 7 / 23.40

BAKAN ÇİÇEK ANLATIYOR

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu Özel'e, Adalet Bakanı Cemil Çiçek konuk. Bakan Çiçek programda, siyasetle devlet arasındaki laiklik tartışmaları, yargı bağımsızlığı konusundaki görüşler ve Terörle Mücadele Kanunu hakkında açıklamalarda bulunuyor.
Cnn Türk / 15.05


Babanı seçemezsin ama baba gibi sevebilirsin

Nick Hornby'nin aynı adlı çok satan romanından sinemaya uyarlanan Bir Erkek Hakkında adlı film, bu akşam ekrana getiriliyor. Başarılı oyuncu Hugh Grant'ın başrolünü üstlendiği film, yakışıklı, zengin, ilişkilerini yüzeysel yaşayan, bencil bir erkeğin küçük bir çocukla kurduğu beklenmedik bir şekilde gelişen bir ilişkiyi konu alıyor. Baba -oğul ilişkisine farklı bir bakış açısı getiren bu romantik komedinin konusu kısaca şöyle: Will, yıllar önce bir noel şarkısı yazarak zengin olan babasının mirası sayesinde hiç çalışmadan yaşamaktadır. Will, çocuk sahibi ve bekar ebeveynlerin bir araya geldiği gruplara girer ve kadınları etkilemek için kendisinin de bir çocuk sahibi olduğu yalanını söyler.

BİR KADINI ETKİLEMEK UĞRUNA

Bu gruplarda gördüğü Susan'ı etkilemeye çalışırken, Susan'ın arkadaşının oğlu olan problemli çocuk Marcus'la tanışır. Marcus, Will'in annesi için uygun olduğunu düşünür.

Yaş farkına rağmen Will ve Marcus sıradışı bir arkadaşlığa başlar. Bu arada Will, başka bir kadına, Rachel'e tutulur ve onu etkilemek için Marcus'dan kendi oğlu gibi davranmasını ister.

ERKEKLER HAKKINDA

Orijinal Adı: About A Boy Yön: Chris Weitz, Paul Weitz Oyn: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Toni Collette, Rachel Weisz
ATV / 23.45


Sosyal Güvenlik Basında Bugün'de

Feridun ve Arzu Erdoğral'ın sunduğu Basında Bugün'de, Sosyal Güvenlik Reformu, emeklilik ve sağlık sistemindeki önemli değişiklikler ele alınıyor. Programda, Yeni sistem neler getiriyor? Özel hastanelerdeki katkı payları ne zaman kalkıyor? Sistemin işleyişinden hangi kurum sorumlu olacak? gibi sorulara cevap aranıyor. HİLAL TV / 08.00


Bir iftirayla çevresini reddeden baba

Başrollerini Nihat Nikerel ve Aysun Güven'nin üstlendiği Tv filmi Susuzluk ekranda. Filmde, bir iftiraya maruz kalan genç bir kızla, utancından ailesini ve çevresini reddeden bir babanın öyküsü ekrana getiriliyor.
KANAL 7 / 19.45


Filmlerdeki ilginç mahkeme görüntüleri

Can Kozanoğlu ve Kanat Atkaya'nın hazırlayıp sunduğu Arka Sayfa'da bu hafta filmlerdeki mahkeme sahneleri konuşuluyor. Mahkeme sahnelerinden ilginç örneklerin sunulduğu programda ikili ayrıca Bulutsuzluk Özlemi grubunun solisti Nejat Yavaşoğulları ile yeni albümleri hakkında hoş bir sohbet gerçekleştiriyor.
NTV / 23.30


IHLAMURLAR ALTINDA
Ömer herşeyini yitirirken Yılmaz'ın projesi büyüyor

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizide, Ömer, Meral'in kumarhanesinden her şeyini kaybetmiş bir adamın perişanlığıyla çıkar. Elif kocasına destek olur. Açık Pazar projesinin başarısı herkesi ümitlendirmektedir. Birlikte çalışan Filiz ve Yılmaz da gittikçe yakınlaşmaktadır.
KANAL D / 22.00


HAYAT BİLGİSİ
Amerika'ya gitmeyi kabul eden Emin'in vize sorunu

Perran Kutman ve Altan Gördüm'ün rol aldığı dizide, Emin'in Amerika'ya gidip tedavi olmayı kabul etmesi başta Afet tüm sevenlerini mutlu eder. Fakat vize konusunda sorun çıkar. Melisa'yla ilişkisi giderek ilerleyen Kerem ise, sürpriz bir ziyaretçinin gelişiyle şaşkına döner.
SHOW / 20.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Kara, Beyefendi suikasti için uygun anı kolluyor

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Beyefendi, konuşmasını yaparken, Kara da suikast için uygun anı beklemektedir. Kenanlı, ajanlarıyla Beyefendi'yi korurken, Tarman da hem Beyefendi'yi öldürüp hem de Kara'yı yakalatarak kahraman olmayı planlamaktadır.
SAMANYOLU / 22.00


Hulk
Bir grup bilim adamı gammasphere adlı canlıların hücre yapısını değiştirebilen bir makina üzerine çalışmaktadır. Ancak gammasphere arızalanır ve grubun başındaki Bruce'un sinirlendiğinde yeşil derili bir yaratığa dönüşmesine neden olur.
Orijinal Adı: Hulk, Yönetmen: Ang Lee Oyn: Jennifer Connelly, Nick Nolte, Eric Bana Yapım Yılı: 2003 Türü: Macera
STAR / 20.00

Sırdaş
Giacomo Battiato'nun yönetmenliğini üstlendiği, 2. Dünya Savaşı sırasında geçen filmde, Nazilerin neden olduğu dehşet anlatılıyor. Filmin konusu şöyle: Nazilerden kaçan Maria'yı tuzağa düşürmek için 11 yaşındaki satranç ustası oğlu kaçırılır.
Orijinal Adı: Entrusted Yönetmen: Giacomo Battiato Oyuncular: Thomas Sangster, Claire Keim Türü: Drama
TRT 1 / 20.20

Yılan Gözler
Mesleğinde lekelenmiş polis dedektifi Rick, bir ağır sıklet maçını izlemek üzere arkadaşı Kevin ile buluşur. Geçmişte denizci olan Kevin artık Savunma Bakanlığı'nda çalışmaktadır. Ancak bakan maçta korkunç bir suikaste kurban gider.
Orijinal Adı: Snake Eyes Yön: Brian De Palma Oyuncular: Nicolas Cage, Gary Sinise, John Heard, Carla Gugino
TGRT / 21.15

İtiraf
Harry ve Dara, hastaneye götürdükleri küçük oğullarını oradaki bir ihmal sonucu kaybederler. Harry, deliye dönüp, olayın sorumlusu olarak gördüğü üç kişiyi öldürerek kendi intikamını alır. Burada devreye Roy Bleakie adlı avukat girer.
Orijinal Adı: The Confession Yön: David Hugh Jones Oyn: Alec Baldwin, Ben Kingsley, Amy Irving, Ryan Marsini (Polisiye)
TV8 / 22.00

Küçük Casus
Tesadüf eseri iki casusun konuşmalarına kulak misafiri olan Davey, duyduklarına babasını inandıramaz. Küçük Davey de bilgisayarının başına oturur ve kendisini Cloak and Dagger adlı bir oyunda yer alan fantastik bir maceranın içinde bulur.
Orj Adı: Cloak&Dagger Yön: Richard Franklin Oyn: Henry Thomas, Dabney Coleman, Michael Murphy, Christina Nigra
Cnbc-e / 22.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi