T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 ŞUBAT 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Tigana sonrasına hazırlık

Beşiktaş Teknik Direktörü'nün "Nisan'ı görmeden sözleşme konuşmayacağım" dediği başkan Yıldırım Demirören, alternatif bulmak üzere İspanya'ya gidiyor.

Sezon başladıktan çok sonra geldiği Beşiktaş'ta 6 aylık sözleşme imzalayan, önümüzdeki yıl için de opsiyon bırakan teknik direktör Jean Tigana, geleceği sağlama almayı düşünen yönetime istediğini vermedi.

Başkan Yıldırım Demirören'in, önceki akşam görüştüğü Tigana'ya yeni sözleşme teklif ettiği Fransız hocanın ise, "Daha önce de söyledim. Nisan ayını görmeden sözleşme konusunu düşünmeyeceğim" dediği öğrenildi. Yıldırım Demirören'in bütün ısrarlarına karşın Tigana'nın kararının değişmemesi, siyah-beyazlı yönetimi sıkıntıya soktu.

'ÖNÜMÜ GÖREMİYORUM'

Demirören'in önümüzdeki sezon Tigana'nın kalmaması olasılığına karşı önümüzdeki günlerde İspanya ağırlıklı bir Avrupa turu yaparak, başka teknik direktör alternatifleri oluşturmaya çalışacağı belirtiliyor.

Bu arada Tigana'nın Demirören'e olumsuz yanıt verirken şunların altını çizdiği öğrenildi: "Üzerime fazla geliniyor. Bazen bunalıyorum. Şu anda kupadaki durumumuz belli değil. Bu bir belli olsun, sonra ligde de istikrar yakalamamız gerekiyor. Bir teknik adam olarak takımın önünü görmeden kalma konusunda karar vermem doğru değil."

'Hoca değişikliği başarı getirmiyor'

Sergen Yalçın, Tigana'nın kalmasından yana olduğunu belirtirken, başarı için devamlılığın şart olduğunu vurguladı Beşiktaş kaptanı Sergen, Tigana'nın doğru seçim olduğunu belirterek, "Ben kalmasından yanayım'' dedi. Sergen, Tigana'nın hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Hocamız dürüst ve cesaretli biri. Kalırsa hedeflerine göre büyük bir takım olur. Etkili takım kurma iddiasında. Ayrıca, hep hoca değişikliği başarı getirmiyor" diye konuştu. Sergen, siyah-beyazlı takımdaki düşüş konusunda ise, "100. yıldaki şampiyonluğun ardından ertesi sene de devre arasına kadar iyiydik. Ama hakemlerin de etkisiyle düşüşe geçtik. Çok oyuncu ve hoca değişti. İskelet kurulamadı" yorumunu yaptı. Yeni transfer Gökhan Güleç de futbol stiline uygun Beşiktaş'ta kalıcı olmayı amaçladığını ifade etti.

Bol eksikli hazırlık

Ligde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta yine çok eksik var. Dünkü idmana sakat İbrahim Toraman, Tümer, Mehmet Sedef ile hasta Ahmet Dursun ve Gökhan Zan katılmadı. Cordoba takımdan ayrı çalıştı. Bu futbolcular maç kadrosuna alınmazken, iyileşen Gökhan Güleç kadroda.

Hoşgeldin Ahmed Hassan!

Afrika Kupası'ndan geç döndüğü için tepki alan Ahmed Hassan, dünkü idmana katıldı. Önceki gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Mısırlı futbolcunun maç kadrosuna alınıp alınmayacağı bugün belli olacak. Ahmed Hassan'lı Mısır, Afrika Kupası'nı kazanmıştı.

Nasır'dan taraftar tespiti

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, bazı sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtirken, "Ben, taraftar yapısında son 4-5 yılda yaşanan değişikliği anlattım. Başkanların istifasına ailelerin tribünden kaçmasına yol açan kesim izole edilmelidir" dedi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi