T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 17 ŞUBAT 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kurtlar'ın gücü adına

İskele Sancak'ta bu hafta, Süleymaniye'deki çuval krizini ele alan Kurtlar Vadisi Irak filmi ekseninde, son dönemde yükselen milliyetçilik tartışılıyor

Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta bu hafta, Kurtlar Vadisi Irak filmi, ulusalcılık, AB ve ABD karşıtlığı konuları tartışılıyor. Uzman konukların katıldığı programda, Kurtlar Vadisi Irak filmi ekseninde son dönemde yükselen milliyetçilik konusu ele alınıyor. 4 Temmuz 2003 tarihinde Süleymaniye'de Amerikan askerlerinin 11 Türk askerinin başına çuval geçirmelerinin intikamı için harekete geçen Türk istihbaratçı Polat Alemdar ve adamlarının bölgede yaşadıklarını anlatan film toplumun tepkisini mi temsil ediyor? sorusuna cevap aranan programda, Milliyetçilik mi yükseliyor yoksa ulusalcı gruplar mı kışkırtıyor?' konusu da etraflıca ele alınıyor. Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün, Gazeteci Derya Sazak, Kürşat Bumin ve Mustafa Çalık'ın konuk olarak katıldığı programda, Kurtlar Vadisi Irak filminin Türk milliyetçiliğine ne şekilde etki edebileceği ele alınıyor. Programda, Son dönemdeki gösterilerin ve protestoların anlamı ne? Kurtlar Vadisi filmi toplumun tepkisini mi temsil ediyor? Filmle, sanatla ABD'den intikam alınır mı? Anti AB ve anti Amerikan dalga gerçekten güçlü mü? Ulusalcı gösteriler neden merkezde karşılık bulamıyor? Ulusalcı dalga, merkezdeki siyasetin bir enstrümanı mı? Türkiye bir toplumsal gerilim mi yaşıyor?' gibi sorulara da cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.15

MEHMET AYDIN, İSLAMİ KALVİNİZMİ ANLATIYOR

Gazeteci Taha Akyol'un hazırlayıp sunduğu Eğrisi Doğrusu Özel'e Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın konuk oluyor. Canlı olarak yayınlanacak programda, Türkiye'de ve dünyada din ve laiklik geriliminin yükselmesi konusu ele alınıyor. Başörtüsü, İslami Kalvinizm ve İslam'da yenilenme tartışmalarının masaya yatırılacağı programda, Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Taha Akyol'un sorularını cevaplandırıyor.
CNN TÜRK / 14.05 (Canlı) 22.00 (Tekrar)

AŞK KONUŞULUYOR

Her hafta canlı olarak yayınlanan Konuşuyorum'da siyasi, ekonomik ve kültürel gelişmeler doğrultusunda ortaya çıkan ve gündemi belirleyen konular ele alınıyor. ODTÜ Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet İnam ile Numune Hastanesi Klinik Şefi Doç. Dr. Erol Göka'nın birlikte sunduğu programda bu hafta aşk konuşuluyor. Programa yazar İlhan Uçkan, psikolog İlkim Öz ve müzisyen Vedat Sakman konuk olarak katılıyor. TRT1 / 23.00


Tek kanallı dönemin unutulmaz dizileri tekrar ekrana geliyor

TRT, 90'lı yıllarda büyük ilgi görmüş dizileri yayınlamaya devam ediyor. Bu yapımlar, hem dönemin oyuncularını izleme fırsatı sunduğu hem de bugün takip edilen pek çok oyuncunun gençlik hallerini gösterdiği için izleyicinin de dikkatini çekiyor. TRT 1'de gündüz kuşağında yayınlanan Başka Olur Ağaların Düğünü adlı dizide Mehmet Arslantuğ, Seren Serengil, Erol Taş, Hüseyin Baradan, Hüseyin Peyda gibi oyuncular rol alıyor. Dizide, iki ağanın çocuklarını birbiriyle evlendirme istekleri ve Osman Ağa'nın kızı Menekşe'nin, doktor Murat'a olan büyük aşkı konu ediliyor. TRT1 / 11.25


GECENİN NEFESİ KESİLİYOR

TRT ekranlarında yayınlanan Kapalı Gişe'de bu hafta, Arlington Yolu'nun yönetmeni Mark Pellington'ın Gecenin Nefesi adlı filmi gösteriliyor. Fantastik öğelerin yer aldığı psikolojik gerilimin konusu şöyle: Gazeteci John Klein, eşi Mary ile birlikte yeni bir evin hayalini kurmaktadır. Buldukları büyük bir evi almaya karar verirler. Dönüşte Mary, arabanın kontrolünü kaybeder. Kaza geçirirler ve Mary, kaldırıldığı hastanede ölür. Ölmeden önce gördüğü bir varlığın resmini John'a bırakır. Çizimlerde, sırtında kanat taşıyan kırmızı gözlü bir varlık vardır. Bir gece arabasıyla giderken iradesi dışında kendini şehrin 600 km uzağındaki Point Pleasant kasabasında bulan John, burada karısının ölümüne neden olan şeye rastlayacağından emindir.
Orijinal Adı: The Mothman Prophecies Yön: Mark Pellington, Oyn: Richard Gere, Laure Linney, Will Patton, Debra Messing
TRT 1 / 20.20


ŞUBAT SOĞUĞU
Platformdaki belgeler ortalığı karıştırıyor

Kenan Bal ve Aytaç Yörüksalan'ın rol aldığı dizide, platformda bulunan belgeler işleri karıştırıyor. Mehmet Aziz Tarman'ın bakanlara ulaştırdığı eylem planını ele geçiren Yakup Kenanlı, bu plan üzerine çalışmaya başlıyor. Asya kayıplara karışıyor.
SAMANYOLU / 22.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Filiz, Yılmaz'a hesap sormaya gidiyor

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizide, Ömer, Yılmaz'ın Elif'e yazdığı mektupla yıkılmıştır. Elif ise, geri dönüşü olmayan bir yola çıktığından habersiz, kendini gecenin karanlığına bırakır. Mektubun hesabını sormak için Yılmaz'ın karşısına çıkan Filiz, öğrendiği gerçekle şok olur.
KANAL D/ 21.45


HAYAT BİLGİSİ
Afet, Emin'in yazdığı mektubu buluyor

Başrollerini Perran Kutman ve Tarık Papuçcuoğlu'nun paylaştığı dizide, Afet, Yılmaz'ın yemek teklifini kabul eder ancak aklı hâlâ Emin'dedir. Emin'in gıyaben kendisine yazdığı mektubu bulur. Hanako Emin'in hastalığını öğrenir. Fakat Afet'e gerçeği anlatamaz. SHOW / 20.00


Mucize
George, yaşadığı küçük kasabada sevilen bir oto tamircisidir. 37. yaşını kutlarken dışarı çıktığında başına ilginç bir şey gelir. George, sonradan 'tuhaf bir ışık' olarak adlandıracağı bir ışıkla kuşatılır. Bu onun hayatını değiştirecektir.
(Phenomenon) Yön: Jon Turteltaub Oyn: John Travolta, Kyra Sedgwick, Robert Duvall, F. Whitaker(1996/Fantastik)
TV8 / 20.30

Fatih Kull
Yiğitliği ve merhametiyle medyum Zareta'nın aşkını kazanan Kull, Akivasha'nın başkanlığındaki karanlık güçlerin en büyük düşmanıdır. O, büyünün en büyük güç sayıldığı bir dünyada, efsanevi kılıcın peşine düşecektir.
(Kull the Conqueror) Yön: John Nicolella Oyn: Kevin Sorbo, Tia Carrere, Karina Lombard, H. Fierstein (1997/Fantastik)
TGRT / 21.30

Conan 2
Conan the Barbarian adlı ilk filmin devamı olan Conan the Destroyer'da kötü kraliçe Taramis tarafından görevlendirilen Conan, Prenses Jehnna ve koruması Bombaata'ya uzaktaki bir kaleye yaptıkları seyahatte eşlik edecektir.
(Conan The Destroyer) Yön: Richard Fleischer Oyn: Arnold Schwarzenegger, Grace Jones, Wilt Chamberlain (1984)
Cnbc-e / 22.00

Benden Bu Kadar
Melvin aksi bir aşk romanı yazarıdır. Her gün aynı saatte aynı yerde aynı kahvaltıyı yapmaktadır. Garson Carol, ona tahammül eden tek insandır. Simon ise Melvin'in komşusudur. Üçünün hayatı çirkin köpek Verdell'le karşılaşınca değişir.
(As Good As It Gets) Yön: James L.Brooks Oyn: Jack Nıcholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Googing Jr. Tür: Romantik/Komedi
ATV / 22.15

Yanlış Hesap
Genç bir işadamı olan Bob inatçı ve huysuz kardeşi Phill'e arabasını ödünç verince acımasız suçlu Vic'in hedefi haline gelir. Vic, Bob'u uyuşturucu satarak kazandığı yüklü miktarda parayı çalan hırsızla karıştırmaktadır. Vic parasını geri alabilmek için çalışmaya başlar.
(No Alibi) Yön: Bruce Pittman Oyn: Eric Roberts, Dean Cain Eric Robets
STAR / 01.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi