T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 ŞUBAT 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İsrail maçı öncesi Danimarka endişeli

İslam dünyasını rahatsız eden karikatürlerin Danimarka gazetesinde yayınlanması nedeniyle başgösteren olaylardan çekinen Danimarka milli takımının kalecisi Thomas Sörensen ile Martin Jörgensen, İsrail ile Danimarka arasında 1 Mart'ta oynanacak dostluk maçının iptalini istedi. Milli takım sponsorları Arla Food ile Dong şirketleri ise futbolcuların formalarında reklama yer vermeyeceklerini açıkladı. Danimarkalı futbolcular ile futbol federasyonu, İsrail maçına gidilip gidilmeyeceğine salı günü karar verecekleri belirtildi.


Dortmundlu Rosicky A.Madrid yolunda

Almanya'nın Borussia Dortmund kulübünde forma giyen Çek yıldız Thomas Rosicky İspanya'nın köklü kulüplerinden A.Madrid ile anlaşmak üzere. Almanya'dan ayrılmak istediğini açıklayan Rosicky İspanyol kulübüyle anlaşması halinde yaz aylarında sözleşme imzalayacak. Atletico'nun Rosicky'ye 4 yıllık anlaşmaya imza attırmak için teklif götürdüğü iddia edelirken Çek futbolcu için 7 milyon poundu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Yıldız futbolcu, 2001 yılından bu yana B. Dortmund forması giyiyor.


Orlando, Miami'ye teslim

NBA'de Orlando Magic, sahasında Miami Heat'e 110-100 yenilirken, Hidayet Türkoğlu 14 sayı, 3 ribaunt ve 2 asistle oynadı. 38 dakika sahada kalan Türkoğlu'nun başarılı oyunu farklı yenilgiyi önleyemedi. Heat'de ise 36 sayı, 10 ribaunt ve 9 asistle oynayan Dwyane Wade, geceye damgasını vuran oyuncu oldu. Zaza Pachulia, takımı Atlanta Hawks'ın deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 114-100 yendiği maçta 12 sayı, 3 ribaunt ve 2 asistle oynadı.


WADA'nın itirazına red

Efes milli basketbolcu Ermal Kurtoğlu'na, kullandığı saç ilacında doping içeren finasteride maddesi bulunması nedeniyle FIBA tarafından verilen cezaya, WADA'nın yaptığı temyiz başvurusu reddedildi. FIBA Temyiz Yargıcı Ulrich Haas, hem WADA'nın başvurusunu hem de buna karşılık Ermal'in, cezanın indirilmesi için yaptığı başvuruyu reddederek, FIBA'nın kararını onayladı. Bu cezaya göre Ermal'in 6 aylık tedbirlilik süresi 21 Mart'ta dolacak.


Eğitimli sporcu atağı

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte yaptığı Eğitimli Futbol Altyapı Projesi'nin tanıtımı yapıldı. Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, amaçlarının sporculara centilmenlik ruhunu aşılamak, sağlıklı ve ahlaklı gençler yetiştirmek olduğunu söyledi. Vali Muammer Güler, geçmişte sporla eğitimi bir araya getirememenin sıkıntısını yaşadıklarını vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey de projeyle dünya şampiyonları yetiştirmeyi umduklarını söyledi.


Liderin maçı Müftüoğlu'nun

YARIN:
19.00 Ankara-F.Bahçe: Kuddusi Müftüoğlu
PAZAR:
14.00 Kayseri-Diyarbakır: Vedat Yüksel
14.00 V.Manisa-Samsun: İsmet Arzuman
14.00 Konya-Gençlerbirliği: Aytekin Durmaz
14.00 Ankaragücü-Denizli: Fırat Aydınus
14.00 Malatya-K.Erciyes: Yunus Yıldırım
16.00 Gaziantep-Trabzon: Erol Ersoy
19.00 Sivasspor-Galatasaray: Selçuk Dereli


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi