T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 23 HAZİRAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Erdoğan: MB gereken adımları atar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dövizde meydana gelen dalgalanmaların fevkalade haller olmadığını belirterek, "Merkez Bankası kendi programını bu tür fevkalade dalgalanmalar olduğu dönemde yapması gerekenleri, atması gereken adımları kendisi atar. Dolayısıyla yeri geldiği zaman da müdahale eder, yeri geldiği zaman kendi akışına bırakır" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
Başbakan Erdoğan, AK Parti 7. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için bulunduğu Antalya'da Çalkaya Beldesi'ne gelerek, milletvekilleri ve vatandaşlarla birlikte Yeşilyurt Camii'nde Cuma namazı kıldı.

Namazın ardından camiye yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir kahvehaneye yürüyerek, giden Erdoğan'a, yol üzerinde bulunan vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundular. Vatandaşları selamlayan Erdoğan, evlerinin önünde bulunan bazı kadınların yanına giderek, çocuklarını sevdi ve onlara oyuncak verdi. Erdoğan, daha sonra kahvehanede bir süre dinlendi ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Burada vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Halkımız için varız. Halkımız için koşuyoruz. Halkımız için çabalıyoruz. İnşallah daha iyi, daha güzel bir Türkiye'yi gerçekleştirmek için yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"YILMAZ'IN KENDİ TAKDİRİDİR, HAYIRLI OLSUN"

Burada gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Erdoğan, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın siyasete döneceği yolundaki açıklamasıyla ilgili bir soruya, "Kendi takdirleridir. Hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez bize" yanıtını verdi.

Erdoğan, bir diğer gazetecinin, "Pankartlarda 'Çalkaya'ya hoş geldiniz' yazıyor bunu, 'Çankaya'ya hoş geldiniz' olarak, yorumlayabilir miyiz" sorusu üzerine de, "Burası Çalkaya. Bizim öyle bir problemimiz yok dedik ya... Şu anda Çalkayadayız" diye konuştu.

Erdoğan, dövizdeki dalgalanmalarla ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi:

"Merkez Bankası kendi programını bu tür fevkalade dalgalanmalar olduğu dönemde, yapması gerekenleri, atması gereken adımları kendisi atar. Dolayısıyla yeri geldiği zaman da müdahale eder, yeri geldiği zaman kendi akışına bırakır. Bundan önce de biliyorsunuz bu tür şeyler olmuştur, olur. Bunlar fevkalade haller değil."

AK PARTİ 7. İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Öte yandan, AK Parti 7. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Antalya'nın Kundu turizm merkezinde bulunan IC Green Palace'ta başladı.

Bakanlar, milletvekilleri, parti kurucuları ve Merkez karar ve yönetim Kurulu üyeleri dünden itibaren toplantının yapılacağı otele yerleşmeye başladılar.

Bugün serbest program şeklinde başlayan toplantı yarın Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açış konuşmasıyla, resmi olarak açılacak.

Bu arada, otel ve otelin çevresinde polis ve jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri alması dikkat çekerken, otel çevresinde atlı jandarmanın da güvenliği sağladığı görüldü.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun kampın yapılacağı otelde saat 19.00'da toplanması bekleniyor.

  • ANTALYA (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi