T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 23 HAZİRAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekonomik gidiş nereye

Ekonominin sacayaklarını oluşturan oda ve sanayi kuruluşları temsilcileri İskele Sancak'ta. Son dönemdeki gelişmeleri ele alan konuklar, programda ayrıca piyasaların beklentilerini değerlendiriyor.

Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta, oda başkanları ve uzmanlar ekonomiyi tartışıyor. Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı ve ekonomiyi yakından takip eden oda ve sanayi kuruluşu temsilcilerinin katıldığı programda, son gelişmeler değerlendiriliyor. Gülören Balcı'nın yapım ve yönetmenliğini üstlendiği programda, ekonominin sacayakları beklentilerini dile getiriyor. Yaşanan hareketliliğin konuşulacağı İskele Sancak'ta, Ekonomi bir kriz mi yaşıyor? Piyasaya müdahale gerekiyor mu? Uluslararası piyasalarla başlayan kur ve faiz hareketlenmeleri nerede duracak? Ekonomi kriz mi yaşıyor, geçici bir dalgalanma mı? Döviz kuru, faiz ve temel göstergeler nerede duracak? Enflasyon hedeflerinden sapma nasıl telafi edilecek? Merkez Bankası ve Hazine nasıl bir strateji izlemeli? Piyasaya müdahale gerekiyor mu? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.40

GERÇEK KADIN HADİSLERİ

Taha Akyol'un sunumuyla ekrana gelen Eğrisi Doğrusu'na Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Görmez konuk oluyor. Görmez, İslamın kadına gerçek bakışını Taha Akyol'a anlatıyor. Türkiye ve dünyadaki siyasal ve sosyal gelişmeleri ilginç dosyalar ve konunun taraflarıyla yapılan röportajlarla ele alan programda, Peygamberin kadınlarla ilgili hadisleri konuşuluyor. Görmez, uydurma hadislerle gerçeklerin nasıl ayırtedilmesi gerektiğini anlattığı programda, İslamiyet'te kadına bakış açısını anlatıyor.
Cnn Türk / 23.10


Tibetli çocukların kupa heyecanı

Dünya kupası maçlarının oynandığı şu günlerde Tibetlilerin futbol heyecanın anlatan Kupa adlı film ekrana geliyor. Uluslararası alanda gösterilen ilk Tibet filmi olan Kupa'da, küçük budist rahiplerin futbol sevgisi anlatılıyor. Budizmin hızla değişime uğradının göstergesi olan filmin konusu kısaca şöyle: Himala-yalar'ın eteklerinde yaşayan Tibetli çocuklar sıkı bir Budizm eğitimi görmektedir. Fakat küçük rahiplerin akılları ruhani konulardan çok futboldadır. Budizmi tartışmak yerine, yaklaşan Fransa Dünya Kupası Finali'yle ilgilenmektedirler. Aralarında en ateşli olanları Orgyens ve Lodo şanslarını deneyerek Fransa-Brezilya maçını izlemek için izin isterler. Şaşırtıcı bir şekilde bu istekleri kabul edilir. Ancak bu kez de maçı izleyebilmeleri için bir uydu antenine ihtiyaçları olduğunun farkına varırlar.

KUPA
Orj Adı: Cup Yön: Khyentse Norbu Oyn: Jamyang Lodro, Orgyen Tobgyal
TRT 1 / 01.15


Ajda yeni şarkılarıya

Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show'a bu akşam Süperstar Ajda Pekkan konuk oluyor. Programda Ajda Pekkan, Cool Kadın adlı yeni albümünden şarkılar seslendiriyor. Sanatçıyla keyifli bir sohbetin gerçekleştirileceği programda ayrıca Göster Kendini isimli bir bölüm de ekrana geliyor.
KANAL D / 23.50


Turizm elçisi teyzelerle sohbet

Yandan sepetli motoruyla Anadolu'yu karış karış dolaşan Maceracı, ilginç insan hikâyelerini ekrana getirmeye devam ediyor. Murat Yeni'nin sunumuyla ekrana gelen programda, beş dil konuşan gönüllü turizm elçisi Kapadokyalı teyzelerle yapılan söyleşi yayınlanıyor. Programda ayrıca, protesto nasıl yapılır diyenler için örnek bir eylem, çeşme başında halı yıkamanın püf noktaları, çarpıcı sürprizlerle dolu asker uğurlama töreni ve tarım aletleri müzesinde bulgur öğüten teyzelerle yapılan sohbet de yer alıyor.
SAMANYOLU /20.45


SÖYLE SÖYLEYEBİLİRSEN
Keremcem, yarışma programına başlıyor

Keremcem'in sunduğu yarışma programı Söyle Söyleyebilirsen bu akşam ekrana merhaba diyor. Yarışmada altı ünlü konuk, iki ekip olarak birbiriyle yarışıyor. Bu akşamki ilk bölümün konukları; Kuzey Vargın, Seden Gürel, Belit Özükan, İsmail YK, Tuğçe Güder ve Yasemin Öztürk oluyor.
STAR / 20.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Suzan'ı bekleyen süpriz son ne?

Kenan Bal ve Alev Oraloğlu'nun rol aldığı dizide Nedim, Suzan'ı kurtarmak için elinden geleni yapıyor fakat Suzan'ı sürpriz bir son bekliyor. Tarman'a en ağır darbeyi Başar Bey indirmeye hazırlanıyor. Tahir Hoca'nın çağrısı gerekli yankıyı ve desteği bulmaya başlıyor. SAMANYOLU / 22.00


YABANCI DAMAT
Memik Dede düğün günü ortadan kayboluyor

Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı Candan Erçetin'in konuk oyuncu olduğu dizide Memik'in evleneceğini öğrenen Kahraman, İstanbul'a gidip, Eftalya'yı Stavro'dan istiyor. İstanbul'a giderken uçakta, Candan Erçetin ile tanışıyor. Düğün günü geldiğinde Memik ortadan kayboluyor.
KANAL D / 20.30


Gora
Turistik bir kentte ticaretle uğraşan Arif uzaylılar tarafından kaçırılıp onların gezegenine götürülür. Gönlü gezegenin prensesi Çeku'ya kaptıran Arif, gezegenden kaçmak için de uzaylıların komutanı Logar'a karşı zorlu bir mücadeleye girer.
Yön:Ömer Faruk Sorak Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Şafak Sezer, Rasim Öztekin, Özkan Uğur, İdil Fırat
SHOW / 20.40

Okul
Doğu Yücel'in romanından uyarlanan filmde, ÖSS'ye hazırlanan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Aniden hayatlarına giren bir hayalet, gençleri korkutmaya başlar. Bu hayalet hikayesinin kökeninde bir yıl önce intihar eden bir arkadaşları bulunmaktadır.
Yön: Durul-Yağmur Taylan, Sen: Doğu Yücel, Oyn: Nehir Erdoğan, Burak Altay, Berk Hakman, Cem Kılıç, Sinem Kobal, Melisa Sözen
ATV / 20.30

Rüzgarla Konuşanlar
Amerika 2. Dünya Savaşı'nda Japonlara karşı Navajo Kızılderililerinden esinlenerek bir kodlama sistemi oluşturur. Çavuş Enders, kodu kullanan Navajo asıllı askeri korurken ikili dost olur. Asker, düşman tarafından ele geçerilirse çavuş onu öldürmek zorundadır.
Orj Adı: Windtalkers, Yönetmen: John Woo, Oyn: Nicolas Cage, Adam Beach, Peter Stormare, Noah Emmerich, Mark Ruffalo
TGRT / 21.15

İki Annem
Yıllar önce çocuğunu kaybeden Nazan'ın hayatı bir bebekle karşısına çıkan kadın nedeniyle değişir. Kadın kısa bir işi olduğunu söyleyerek bebeği Nazan'a emanet eder ve ortadan kaybolur. Nazan, çocuğu kendi çocuğu gibi büyütürken, 15 yıl sonra gerçek anne ortaya çıkar ve çocuğunu geri ister.
Yön: Nazif Tunç, Senaryo: Mehmet Uyar, Oyn: Özge Günaydın, Sibel Türkoğlu, Ceren Çanakçı, Vugar Aliye
KANAL 7 / 21.30

Çılgın Şehir
Sam, bir müzede güvenlik görevlisi olarak çalışırken işten kovulur. İşine dönmek için her yolu denemeye kararlı olan Sam, bazı kişileri müzede rehin alır. Bu sırada gazeteci Max da müzededir. Bu hikayeyi araştırmaya ve yazmaya karar verir.
Orj Adı: Mad City, Yön: Constantin Costa - Gavras Oyn: John Travolta, Dustin Hoffman, Mia Kirshner, Alan Alda
TGRT / 24.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi