T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 20 OCAK 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Ülkerspor ümitli

ULEB Avrupa Ligi'nde sahasında Real Madrid'e yenilen Ülkerspor'da antrenör Ergin Ataman, hedeften kopmadıklarını söyledi. Partizan ve Siena maçlarına dikkat çeken Ataman, "Rakiplerimizle kendi evimizde oynayacağız ve bu maçları kazanırsak bir üst tura çıkarız" dedi. Ataman, Real Madrid maçında yedek oyunculardan yeterince katkı alamadıklarını kaydetti.


Beşiktaş çeyrek finalde: 73-44

Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası 3. tur rövanş maçında Beşiktaş Cola Turka, Fransa'nın ESB Lille Metropole takımını 73-44 yenerek, çeyrek finale çıktı. Maça iyi başlayan Beşiktaş, Şebnem, Selwyn ve Müjde'nin skorer oyunuyla 1. periyodu 26-7, devreyi de 44-19 önde geçti. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren siyah-beyazlılar, maçı 73-44 kazanarak tarihinde ilk defa çeyrek finale çıktı.


Magic, Wizards'ı devirdi

NBA'de Orlando Magic, sahasında Washington Wizards'ı 106-98 yendiğe maçta Hidayet Türkoğlu, 36 dakikada 10 sayı, 2 savunma ribauntu, 2 asist, 1 top çalma ve 1 blokla galibiyette pay sahibi oldu. Ligde 22. mağlubiyetine karşılık 14. galibiyetini alan Magic'de Jameer Nelson'ın 22 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistlik performansları galibiyeti getirdi. Wizards'da ise 30 sayı ve 12 ribauntla double-double'ı mağlubiyeti önleyemedi.


Düsseldorf'a Türk sponsor

Türkiye'nin en büyük tur operatörlerinden Kayı Grup'a ait GTI Travel, Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden Fortuna Düsseldorf takımının sponsoru oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsa Görgülü, Düsseldorf'a sponsor olması dolayısıyla, gruba ait Sky Airlines filosundaki Boeing 737/800 tipi bir uçağın Fortuna Düsseldorf'un logosuyla boyandığını, bu uçağın sezon boyunca bu logo ve renkle uçacağını kaydetti.


Güneş Sigorta tek kaldı

Voleybolda Avrupa Kupaları'nda mücadele eden 3 Türk takımından ikisi daha elendi. Erkekler "Top Teams'' Kupası'nda, Halk Bankası, Bayanlar Konfederasyon Kupası'nda da Beşiktaş çeyrek finalde her iki maçı da kaybederek elendi. Şampiyonlar Ligi'nde Güneş Sigorta, grubu 2. bitirerek play off grubuna yükselmeyi başardı. Güneş Sigorta, ligde ise dün Dicle Üniversitesi'ni 3-0 yenerek yoluna devam etti.


Daçka, Tuborg önünde

Basketbol Erkekler Ligi'nde ikinci yarı ara vermeden bugün 2 maçla başlayacak. Açılış maçında İTÜ, Bandırma Banvitspor'u saat 15.00'da Ayazağa'da konuk edecek. Günün önemli maçında ise saat 20.00 Darüşşafaka, sahasında Tuborg'u ağırlayacak. Karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak. Bayanlar Ligi'nde ise, İstanbul Üniversitesi, sahasında saat 14.00'da Kayseri TED Koleji ile karşılaşacak. Maç Avcılar Salonu'nda oynanacak.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi