T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 20 OCAK 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Siyaset gündemi

TBMM Başkanı Bülent Arınç İskele Sancak'ta siyasetin yakın geleceği ve gündem hakkındaki soruları cevaplarken, Bakan Başesgioğlu da Eğrisi Doğrusu'nda sosyal güvenlik politikaları konusunda bilgi veriyor

Memleketin halleri

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun sunduğu İskele Sancak'a bu hafta TBMM Başkanı Bülent Arınç konuk oluyor. Arınç, TBMM'den gerçekleşecek canlı yayında Karaalioğlu'nun erken seçim, cumhurbaşkanlığı tartışmaları, ekonomideki gelişmeler, Avrupa Birliği, dış politika, Meclis, siyasetin yakın geleceği ve gündemdeki konular hakkındaki sorularını cevaplandırıyor.
KANAL 7 / 23.30

Bakan'la sosyal güvenlik

Gazeteci Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu'na ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu konuk. Programda "IMF'nin de istediği Sosyal Güvenlik Reformu çalışanları nasıl etkileyecek?" ve "SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'nın birleşmesi çalışanlara yük mü, kolaylık mı getirecek?" gibi soruları cevaplayacak olan Bakan Başesgioğlu, genel Sağlık Sigortası'ndan kimlerin nasıl yararlanacağı hakkında bilgi veriyor.
Cnn Türk / 22.00


İkiz kulesiz macera

Al Pacino'nun başı belaya giren bir halkla ilişkiler uzmanını oynadığı Tanıdığım İnsanlar, ikiz kulelerin görüntülerinin sonradan çıkarıldığı beş filmden biri...

TRT'nin Kapalı Gişe kuşağında bu hafta başrollerini Al Pacino ve Kim Basinger'ın paylaştığı Tanıdığım İnsanlar (People I Know) adlı film getiriliyor ekrana. Eleştirmenler tarafından "vasat" bir yapım olarak değerlendirilmesine rağmen, Al Pacino faktörü sebebiyle seyri hak eden bir yapım olan Tanıdığım İnsanlar'ın konusu ise şöyle: Çok geniş bir çevresi olan tanınmış halkla ilişkiler ızmanı Eli Wurman (Al Pacino) sıradışı bir adamdır. Henüz meşhur olmamış genç aktrislere ve uyuşturucuya bağımlı olan müşterisi film yıldızı Cary Launer'in (Ryan O'Neal) başı belaya girer. Müşterisini kurtarmaya çalışan Eli, bu işi yapabilmek için tüm bağlantılarını kullanmak zorundadır. Ancak onu kurtarmaya çalışırken, başını derde sokacak ve kendini birden karmaşık olayların içinde bulacaktır.

Terörist saldırının ardından yerle bir olan ikiz kulelerin görüntülerinin seyircinin tepkisini çekmemek için çıkarıldığı beş filmden biri olan Tanıdığım İnsanlar'da Al Pacino'nun hastalıktan ve yoğun iş temposundan dolayı dağıtmış hali insanın içine sıkıntı verse de etkileyici bir yapım. Ardı ardına gelişen konular sebebiyle bazı yerlerini anlamak güç olabilen filmde, Al Pacino makyajla göründüğünden çok daha yaşlı hale getirilmiş. Aslında politik amaçlı ve mesaj içerikli olan, ancak bunu seyirciye iletme konusunda çok da başarılı olamayan bir yapım olan Tanıdığım İnsanlar, yine de türün meraklıları ve Al Pacino hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir yapım.

TANIDIĞIM İNSANLAR

Orijinal Adı: People I Know Yön: Daniel Algrant, Al Pacino, Kim Basinger, Ryan O'Neal, TÈa Leoni, Richard Schiff, Bill Nunn, Robert Klein, Mark Webber, Eldon Bullock, Juliet Papa Türü: Romantik-Dram Yapım: 2002
TRT 1 / 20.35


Beyaz, hız kesmiyor

Bayram günü yayınlanan Sezen Aksu'yu konuk ettiği programıyla hafta boyunca konuşulan Beyaz'ın programına ilgi arttı. Beyaz Show'un bu haftaki bölümüne magazinin en çok konuşulan isimleri Banu Alkan ve Murat Taşdemir ile Hadise ve Fatih Erkoç konuk.
KANAL D / 23.30


Karadeniz'den fıkra, türküler

İsmail Türüt'ün sunduğu geçtiğimiz hafta başlayan Fıkralarla Türkiye, ekranın en orijinal programlarından. Türüt'ün sunduğu, usta tiyatrocuların ünlü Karadeniz fıkralarını oynadığı programda, tamı tamına 45 fıkra canlandırılıyor. Aynı anda 6 şehre birden giden otobüs, Geri Vites, Avcı, Kuş Uçar gibi fıkraların canlandırılacağı programda Türüt türküleri de var.
KANAL 7 / 21.30


Fazla sağlık öldürür mü?

Ayça Şen'in mizahi bakış açısıyla Türkiye'de o hafta gelişen kültürel ve sosyal olayları izleyiciye aktardığı Ayça Şen Harikalar Diyarında programında sağlıklı beslenme çılgınlığı ele alınıyor. Sağlıklı beslenme takıntısı olarak da bilinen Orthorexia hakkında Prof. Dr. Arif Verimli, Dr. Ender Saraç ve Pınar Altuğ ile konuşuyor.
NTV / 23.00


IHLAMURLAR ALTINDA
Ömer ve Elif'in arası bozuluyor

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizide, Ömer, Yılmaz'ı görür görmez tanımıştır. Filiz'in gerçeği bilmeye hakkı olduğu düşüncesindedir. Ömer, Yılmaz'ı tanımasına rağmen bunu saklayan Elif ile hesaplaşır. Aralarındaki sarsıntının nedeni Yılmaz'dır.
KANAL D / 21.45


ŞUBAT SOĞUĞU
Tahir Mutlu'ya ilginç teklif

Kenan Bal, Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Mehmet Aziz Tarman, Tahir Mutlu'ya ilginç bir teklifte bulunur. Gizli kağıtları saklayan Elif, peşindeki adamdan habersizdir.
SAMANYOLU / 22.00


BÜYÜK YALAN
Rüksan'ın boşanma kararı aileyi şok ediyor

Emrah, Halil Ergün ve Sinem Öztufan'ın rol aldığı dizide, Emirhan annesinin aldığı boşanma kararını büyük şokla karşılıyor. Rüksan ise, aldığı kararını kızlarına anlatmak için konağa gidiyor.
ATV / 20.00


Kutsanmış Çocuk
Hayatını hemşirelik yaparak kazanan Maggie'nin monoton günleri kızkardeşi Jenna'nın, yanında yeni doğmuş bebeğiyle çıkıp gelmesi ve otistik olduğu anlaşılan minik kızı ablasına bırakarak çekip gitmesiyle aniden son bulur.
(Bless the Child) Yön: Chuck Russell Oyn: Kim Basinger, Hollister Coleman, Ian Holm, Angela Bettis, C. Ricci (2000/Gerilim)
TV8 / 20.30

Gerçek Efsaneler
Köklü tarihi geçmişiyle tanınan New England'daki Pendleton Koleji'nde işlenen cinayetler, farklı hikayelerle bağlantılıdır. Her zaman anlatılan korku dolu hikayelerin gerçeğe dönüştüren katil öğrencileri birer birer avlamaya başlar.
(Urban Legend) Yön: Jamie Blanks Oyn: Alicia Witt, Joshua Jackson, J. Leto
SHOW / 22.00

Kırılma Noktası
Güney California'da bir grup maskeli soyguncunun gerçekleştirdiği banka soygunlarını araştırmak üzere görevlendirilen Johnny, kimliğini gizleyerek sörfçü bir gruba sızar. Soygunların bu sörfçüler tarafından gerçekleştirildiğine inanan Johnny'nin elinde kanıt yoktur.
Orijinal Adı: Point Break Yapım Yılı: 1991 Yön: Kathryn Bigelow Oyn: Patrick Swayze, Keanu Reeves, Lori Petty, G. Busey
Cnbc-e / 22.00

Şeytani Sır
Amerika'yı keşfetmek isteyen Huxley adlı müzisyen, bu yolculuk sırasında iki kız kardeşle tanışır. Ancak ilginç iki kız kardeş onun hayatında beklemediği değişikliklere yol açacak ve kendisini kabus dolu günlerin içersinde bulacaktır.
Orijinal Adı: Innocents Yön: Gregory Marquette Oyn: Connie Nielsan, M. Kirshner
ATV / 00.30

Vay Anam Vay
FBI ajanı olan Malcolm bir banka hırsızını yakalamak üzere güneye gider. Hırsızların yaşlı bir kadının evinde saklanacağını öğrenen Malcolm, kadının uzun bir süreliğine şehir dışına gittiğini görünce kılık değiştirerek onun yerine geçer ve macera da böylece başlamış olur.
(Big Momma's House) Yön: Raja Gosnell Oyn: Martin Lawrence, Nia Long
TRT 1 / 00.45


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi