T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 24 ŞUBAT 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gözüm kulağım sizsiniz

İki oyuncuyla görüşme yapan Fransız hoca, "Sizler benim saha içindeki yardımcılarımsınız. Takımın tüm atakları sizler organize edeceksiniz. Yardımlaşma olursa maçı alırız" dedi.

Lig ve kupada aldığı istikrarsız sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, pazar günkü F.Bahçe maçını, "Kurtuluş" olarak değerlendiriyor. Teknik direktör Tigana, zorlu maç öncesi Sergen ve Tümer'i, özel olarak bu karşılaşmaya hazırlıyor. İki oyuncuyla görüşen Fransız hoca, "Sizler saha içinde gözüm, kulağım olacaksınız. İkinize de çok güveniyorum. Sizler takımın tüm ataklarını harekete geçireceksiniz. Oyun planımı sizlerin üzerine kuracağım" dediği öğrenildi.

GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN

F.Bahçe'nin güçlü bir ekip olduğunu ancak yenilmeyecek bir takım olmadığını vurgulayan Tigana, "Biz de iyi bir takımız. Sadece şanssız maçlar çıkarıyoruz. Arkadaşlarınız elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacak. Sizlerden ricam takım arkadaşlarınızla saha içinde sık sık konuşarak birbirinize yardımcı olun. Özellikle orta sahada birbirinizden kopuk oynamazsanız, rakibimizi yeneriz. Çünkü F.Bahçe'yi orta sahada durduğumuz zaman istediğimiz sonucu alabiliriz" dediği belirtildi.

KAPTANLAR SÖZ VERDİ

Maça gelmeyecek taraftarlar için oynayacaklarını ifade eden Sergen ve Tümer'in de Tigana'ya, "Hocam biz arkadaşlarımızla konuştuk. Herkes kendisini bu maça çok iyi hazırlayacak. Maçın önemini çok iyi biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak galip gelmek istiyoruz" diye söz verdikleri belirtildi.

  • Engin ALBAYRAK

    Seyirci bizi etkilemez

    Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Kleberson, seyirci baskısından etkilenmeyeceklerini belirterek, "İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı ekstra çalışıp F.Bahçe'yi yenmemiz gerekiyor" dedi. Çağdaş ise "En büyük üzüntüm zaferimizi taraftarımızla paylaşamamak olacak" ifadalerini kullandı.

    Ürünsak: Tehdit telefonları alıyorum

    Beşiktaş'ın pazarlamadan sorumlu yöneticisi Murat Ürünsak, "Belirsiz kişiler tarafından sürekli aranıyorum. Nedenini ben de bilmiyorum" dedi. Beşiktaş Pazarlama ve Gelirler Komitesi Başkanı Murat Ürünsak tehdit edildiğini söyledi. Fulya Projesi reklam panoları için bir şirketle 1 milyon 160 bin dolar karşılığı sözleşme imzaladıklarını ancak inşaat izni çıkmadığı için mahkemelik olduklarını belirten Ürünsak, "Ne kulübü zarar uğratırım, ne de ticari ilişkilerde karşımdaki kişilere yanlış yaparım. Kimin tarafından arandığını bilmediğim tehdit telefonları alıyorum. Ancak kimse bana iftira atamaz. Şirket sahibi de dahil herkesle yüzleşmeye hazırım" dedi.

    Kartal, Kadıköy'de 5 yıldır kaybetmiyor

    Kadıköy'de F.Bahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibine deplasmanda 5 yıldır yenilmiyor. Siyah-beyazlılar, Kadıköy'de ezeli rakibiyle yaptığı son 4 maçı da yitirmezken, bu süre içinde 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 2001-2002'de 2-1, 2002-2003'te 1-0 galip ayrıldığı Kadıköy'de, 2003-2004 sezonunda 2-2 berabere kalan Kartal, geçen sezon ise tarihe geçen maçta sahadan 4-3 galip ayrılmayı bildi. F.Bahçe, Beşiktaş'ı en son 24 Şubat 2001'de yapılan lig maçında 3-1'lik skorla mağlup etmişti.

    A.Hassan 2 ay sonra kadroda

    Teknik direktör Tigana tarafından affedilen ve 2 aylık bir aradan sonra ilk kez dün takımla birlikte antrenmana çıkan Ahmed Hassan çok mutlu olduğunu söyledi. Antrenman eksiği bulunmadığını vurgulayan A.Hassan, "Görev verilmesi halinde F.Bahçe maçında oynamak istiyorum" diye konuştu.

    Fulya Projesi engelleniyor

    Beşiktaş Kulübü ile Beşiktaş Belediyesi arasında Fulya Projesi ile ilgili tartışmalar sürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada, belediyenin uygulamalarının mevzuata uygun olmadığı öne sürülerek, "3 kez değişiklik yapılan proje, yasal olmayan nedenlerle küçültülmek isteniyor" denildi.

    Derbinin hakemi Selçuk Dereli

    Tecrübeli hakemin yönettiği maçlarda F.Bahçe ile Beşiktaş genelde kaybetmiyor. F.Bahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek Selçuk Dereli, kariyerinde 3. kez derbi maçına çıkacak. Ankara Bölgesi hakemi olan FIFA kokartlı Dereli, daha önce 2002-2003 sezonunda G.Saray'ın F.Bahçe'yi 2-0 ve 2003-2004'te F.Bahçe'nin Beşiktaş'ı, İnönü'de 3-1 yendiği maçlarda görev yapmıştı. Dereli, bugüne dek ligde F.Bahçe ve Beşiktaş'ın 14'er maçında görev aldı. Beşiktaş, Dereli'nin yönettiği maçlarda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Deneyimli hakem, F.Bahçe'nin de 14 maçını yönetirken, sarı-lacivertli ekip, 9'unu kazandı, 3'ünü kaybetti ve 2 maçta da berabere kaldı.

    HAFTANIN HAKEMLERİ

    YARIN
    14.00 K.Erciyes-G.Antep: Fırat Aydınus
    19.00 G.Saray-V.Manisa: Oktay Demiray
    Pazar
    14.00 Samsun-Ankara: Bülent Demirlek
    14.00 G.Birliği-A.Gücü: Z.Önder İpek
    14.00 D.Bakır-Konya: Kuddusi Müftüoğlu
    14.00 Ç.Rize-Kayseri: Cem Papila
    14.00 Denizli-Malatya: Vedat Yüksel
    16.00 Trabzon-Sivas: M.Fatih Gökçe


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi