T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 24 ŞUBAT 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hamas'la Ortadoğu

İskele Sancak'ta bu hafta, Filistin seçimlerinden zaferle çıkan Hamas ziyareti sonrası, gerilen Türk dış politikası, Ortadoğu'da tırmanan gerginlik ve Türkiye'nin izleyeceği siyaset tartışılıyor.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta bu hafta, Hamas ziyareti sonrası gerilen Türk dış politikası, Orta Doğu'da tırmanan gerginlik ve Türkiye'nin izleyeceği siyaset tartışılıyor. Orta Doğu'daki gelişmelerin tüm boyutlarıyla ele alınacağı programda, Filistin seçimlerinden zaferle çıkan Hamas'la birlikte Orta Doğu'da değişen dengeler, Hamas'ın Türkiye ziyareti, bu ziyarete verilen tepkiler, İsrail ve Hamas'ın karşılıklı açıklamaları değerlendiriliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, El Cezire Türkiye Temsilcisi Yusuf El Şerif, Gazeteci Fehmi Koru ve uzman isimlerin konuk olarak katılacağı İskele Sancak'ta; ABD, İsrail ve Avrupa Birliği, Filistin'deki yeni durumla ilgili pozisyon belirlemeye çalışırken Türkiye'nin tavrı nasıl anlaşılmalı?, Hamas ziyareti ABD ve İsrail'le birlikte mi planlandı?, Türkiye, Ortadoğu'da yeni bir inisiyatif mi geliştiriyor?, Türkiye, ABD'den bağımsız bir Ortadoğu politikası belirleyebilir mi?, Ziyaret Türkiye'nin ABD ve İsrail'le ilişkilerine nasıl yansıyacak?, Ankara bu girişimle Mısır ve Rusya'nın elini zayıflattı mı?, Filistin'e ekonomik ambargonun gündemde olduğu bir sırada, Ankara ziyareti Hamas için ne anlam ifade ediyor?, Hamas silah bırakacak mı yoksa daha radikalleşecek mi?, Filistin halkını açlıkla terbiye etme planı başarılı olacak mı?, Filistin'i nasıl bir gelecek bekliyor? Çatışma çıkar mı?, gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.30


Şeytanın en sevdiği avukat: Keanu Reeves

Kevin Lomax, Florida'da yaşayan ve hiç dava kaybetmeyen genç bir savunma avukatıdır. Suç ne kadar büyük olursa olsun Lomax, karizmasıyla jüriyi her zaman etkilemeyi başarır ve müvekkilini kurtarır. Lomax'ın karısı Mary Ann ile mutlu bir evliliği vardır. Kısaca hayatındaki her şey mükemmeldir. Ta ki bir öğretmenin öğrencisine tecavüzüyle ilgili bir davayı alana kadar. Lomax, jüriyi genç kızın öğretmeni hakkında yalan söyleyebileceğine inandırır, müvekkilinin suçlu olduğunu bildiği halde davayı kazanır. Artık önü açılmıştır. New York'taki bir hukuk bürosundan bir teklif alır. Teklifi yapan, tüm dünyada davaları ve müşterileri olan büyük hukuk bürosunun kurucusu John Milton'dur. Dünyanın en güçlü hukuk firmasındaki en yeni avukat, şimdiye kadar asla kaybetmemiştir, fakat ruhunu kaybetmek üzeredir. Keanu Reeves'in Lomax'ı, Al Pacino'nun kazanılacak davaların ve kaybedilecek ruhların olduğunu bilen karizmatik şirket kurucusunu oynadığı filmin anafikri ise bir sahnede şeytanın mırıldandığı söz: En sevdiğim günah kibirdir.

ŞEYTANIN AVUKATI

Orijinal Adı: The Devil's AdvocateYön: Taylor Hackford Oyn: Al Pacino, Keanu Reeves, Charlize Theron, Judith Ivey (1997/145 dk)
SHOW / 22.00


Koçyiğit'le Mor Dizi

Kadınlarla Mor Dizi adlı belgesel 3. bölümü ile ekrana geliyor. Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği bu bölümde, haklarını öğrenip bunları hayata geçirmeyi başaran kadınların hayat hikayeleri ve kazanımlarına yer veriliyor. Belgeselde, ev hanımıyken şoförlük mesleğine başlayan, muhtarlığa seçilen, sosyal hayata atılan kadınların dönüşümleri anlatılıyor.
NTV / 12.30


Dizi oyuncuları Beyaz'da

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği Beyaz Show adlı talk show programına, Kanal D'de ekranlara merhaba diyen Sev Kardeşim adlı dizinin başrol oyuncuları Davut Güloğlu ve Hande Ataizi konuk olarak katılıyor. Beyaz'ın esprileriyle renklenen programda ayrıca Geçmişten Beyaz Sayfalar ve Göster Kendini adlı bölümler de ekranlara getiriliyor.
KANAL D / 23.45


THY'nin hedefleri ne?

Taha Akyol'un hazırlayıp sunduğu Eğrisi Doğrusu'na Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil konuk oluyor. Programda, özel firmalarla başlayan rekabetin büyüdüğü, yolcu sayısının arttığı günümüzde Türk Hava Yolları'nın hedefleri konuşuluyor. Kotil programda, havacılıkta bölgesel güç olmaya hazırlanan şirketin hedeflerini Akyol'a anlatıyor.
Cnn Türk / 22.00


BENİM ANNEM
Çeşit çeşit anneler, çeşit çeşit öyküler

Aysun Güven ve Faik Ergin ve Erol Alpsoykan'ın rol aldığı yeni bir dizi başlıyor. Benim Annem'in her bölümünde, anne öyküleri anlatılıyor. İlk bölüm Öteki Oğul'da, oğullarını kaybeden Asiye'nin mektupla değişen hayatı anlatılıyor. KANAL 7/ 19.45


IHLAMURLAR ALTINDA
Elif-Yılmaz aşkı yeniden alevleniyor

Başrollerinde Bülent İnal ve Özge Borak'ın paylaştığı dizide, Elif ile Yılmaz, uzun zaman sonra, aşklarını birbirlerine itiraf ettikleri fenerde buluşuyor. Eski hatıralar canlanıyor. Filiz, ağabeyinin evliliğini kurtarabilmek için Yılmaz'ın evine gidiyor.
KANAL D / 21.45


ŞUBAT SOĞUĞU
Aziz Tarman hapis kararı için uğraşıyor

Kenan Bal ve Aytaç Yörüksalan'ın rol aldığı dizide, Tahir Mutlu platformdaki fotokopileri araştırıyor. Aziz Tarman, Mutlu hakkında hapis kararı çıkartmaya çalışıyor. Tarman, bakanlardan onay beklerken, Kenanlı ise Tarman'ın oyununu bozacak başka bir plan hazırlıyor.
SAMANYOLU / 22.00


Babamın Kabusu
Sports America'nın 51'lik sorumlusu Quaid, görevinin en önemli yılını henüz kutlamıştır. Kendini üst makamda görmek hırsıyla Sports America dergisinin reklam satışının başına gelmek isteyen 26 yaşındaki Carter, bu mutluluğu tehdit eder.
Orj. Adı: In Good Company Yön: Paul Weitz Oyn: Dennis Quaid, Topher Grace, Scarlett Johansson, Marg Helgenberger
TRT 1 / 20.20

Mesaj
Ellie, dünya dışı Zeka Araştırmaları Enstitüsü'nde çalışmaktadır. Tek amacı bir başka gezegende yaşam olduğunu kanıtlamaktır. İnançlı bir akademisyen olan Palmer Joss'la tanışır. Kısa fakat tutkulu bir aşk yaşarlar. Ve Ellie'nin hayatı değişir.
Orj Adı: Contact Yapım Yön: Robert Zemeckis Oyn: Jodie Foster, Matthew McConaughey, James Woods, Tom Skerritt
TV8 / 20.30

Barışçı
Rusya'da nükleer savaş başlıkları taşıyan bir tren kaza yapar. Bu olay Beyaz Saray'ın dahi nükleer uzmanı Dr. Julia'nın dikkatini çeker. Julia, kısa sürede olayın çalınan savaş başlıklarını örtbas etme operasyonu olduğunu fark eder.
Orijinal Adı: The Peacemaker Yön : Mimi Leder Oyn: George Clooney, Nicole Kidman, Marcel Iures, Aleksander Baluyev,
TGRT / 21.30

Bu Nasıl Sarışın 2
Elle çok sevdiği köpeği Bruiser'in annesinin acımasız bir hayvan test fabrikasında kilit altında tutulduğunu öğrenince yeni başladığı avukatlık kariyeri ve evlilik planlarını bir tarafa bırakıp, hayvan hakları için kampanya başlatır.
Orijinal Adı: Legally Blonde 2 Yön: Charles Herman Oyn: Lauren Cohn, Reese Witherspoon, Sally Field, Bob Newhart
ATV / 22.15

Ailem
Gregory Nava'nın yönettiği Ailem adlı film, Los Angeles'ın doğusunda yaşayan Meksika asıllı Sanchez ailesini 1930'lu yıllardan itibaren yaşadıklarına odaklanıyor ve göçmen bir ailenin karşılaşabileceği sorunları anlatıyor.
Orijinal Adı: My Family Yönetmen: Gregory Nava Oyn: Jimmy Smits, Edward James Olmos, Esai Morales, Eduardo Rojaz
Cnbc-e / 22.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi