AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ
Borsa yılı 24.972 puandan tamamladı

Yılı yeni rekor seviyesi olan 24 bin 972 puandan tamamlayan Borsa, seans içinde 25 bin 106 puanı görerek tarihinin en yüksek noktasını da test etmiş oldu. İkinci seansta 25 bin 106 puanı gören Borsa, böylece tarihindeki en yüksek seviyeye çıkmış oldu. İMKB Ulusal-100 Endeksi 35 puanlık yükselişle günü 24 bin 972 puandan tamamlayarak rekor kırdı. Bu arada Borsa'da, Yeni Türk Lirası (YTL) çalışmaları nedeniyle Perşembe ve Cuma günü işlem yapılmayacak. Merkez Bankası dolar kapanış kurunu alış 1.352.500 lira, satış 1.359.000 lira olarak açıkladı.

"00.30'dan itibaren ATM'den YTL verilecek"

  • HÜSEYİN ÖZAY
    Kamu Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, "Ziraat Bankası'nın ATM'lerinden yeni yılda 00.30'dan itibaren YTL verilmeye başlanacak. Vatandaşlar, Ziraat Bankası'nın Ankara'da 20 şubesinden, İstanbul'da 30 şubeden, İzmir'de de 6 şubeden YTL çekebilecek" dedi. Sayın, yine Ziraat Bankası'na ait kredi kartlarının da 00.30'dan itibaren kullanıma hazır hale geleceğini bildirdi.

    Mirage Mobilya AB'ye tasarımla girdi

    Avrupa, Asya, Amerika da birçok ülkeye ürünlerini pazarlayan Mirage Mobilya klasik ve dömi-klasik tarzdaki ürünleri ile Fransa ve Almanya gibi birçok Avrupa ülkesinden yoğun ilgi ve talep görüyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Gürcan, özellikle Avrupa ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler'de yakaladıkları başarıları tüm dünyaya taşımayı hedeflediklerini dile getirdi. Firma, Almanya Münih'te Goethe Hotel, Taşkent Dedeman Oteli, Westminster Üniversitesi, Özbekistan Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Ethopia Addis Ababa'da bir holding binası dekorasyonu gibi başarılı çalışmalara da imza attı.

    TATA, Hindistan'dan Avrupalı pick-up'ları getirdi

    Alman Daimler Benz ile Hindistan'ın önde gelen endüstriyel grubu TATA GROUP'un ortak şirketi TATA MOTORS'un 4x4 çift kabin, 4x2 çift kabin, 4x2 tek kabin orijinal kasa ve yerli kasa seçenekleriyle yenilenen 2005 modeli pick-up'ları showroomlardaki yerlerini aldı. TATA MOTORS'un Türkiye Genel Distribütörü MESİN Ltd. Şti., TATA Pick-Up modellerini 23'ü aşkın bayisi aracılığı ile müşterilerine sunuyor ve yaklaşık 27 servis noktasında da satış sonrası hizmet veriyor. MESİN Ltd. Şti.'nin 24 saat acil yol yardımı ve 2 yıl garanti hizmeti verdiği 2005 model TATA Pick-Up'lar, 18.7 milyar TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. TATA pick-uplar turbo intercoolerlı EURO3 normlarındaki gelişmiş motoru, hidrolik direksiyonu, klima seçeneği, üstün yük taşıma kapasitesi, dayanıklı ve fonksiyonel kasası, düşük yakıt tüketimi, sportif dizaynı, yeni Philips radyo-teybi gibi özellikleri ile müşterilerini bekliyor.

    İpek Mobilya, 2004'e veda kampanyası

    İpek Mobilya, 2004 yılına muhteşem bir kampanya ile veda ediyor. Müşterilerini cazip fırsatlar ve taksitlerle kampanya yolculuğuna çıkarmaya hazırlanan İpek Mobilya'nın yılın bu son kampanyasında, tüm ürünler nakit fiyatına 9, kredi kartlarına 12 taksit, vadeli ödemelerde 15, kredi kartlarına tam 18 taksit ödeme kolaylığı ile sunuluyor. Evini modern, kaliteli vedee ekonomik döşemek isteyenlerin yapmaları gerek tek şey İpek mobilya satış noktasına uğramak ve bu ödeme seçeneklerinden uygun olanı seçmek.



  • 30 Aralık 2004
    Perşembe
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED