AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M

Bir kopya yedi yıl!
Çin hükümeti, sınavlarda kopya çekenlere yedi yıla varan hapis cezaları getirmeyi planlıyor. Şinhua ajansının haberine göre, hükümetin çıkarmayı planladığı yasa, yüksekokul giriş sınavları, lise giriş sınavları, İngilizce yeterlilik sınavları gibi ülke çapında yapılan sınavları kapsıyor. Ajansa göre, bu sınavlarda kopya çekenler, 3 ila 7 hapis cezasına çarptırılabilecek. Çıkarılması düşünülen yasa, okulların yıl içindeki sınavlarını, muhasebeciler gibi meslek sahipleri için yapılan sınavları ve TOEFL gibi yabancı kaynaklı sınavları kapsamıyor. Kopya çekenlere verilecek ceza ise kopyanın topluma vereceği zarar ölçüsünde olacak.

  • ŞANGAY (A.A)

     İmamlar fazla mesai tazminatı istiyor
    Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, fazla mesai tazminatı ve ücretli moral hizmeti sunmak istediklerini söyledi. Davetlisi olarak geldiği Memur-Sen Rize Şubesi''nde bir basın açıklaması yapan Ahmet Yıldız, bir takım talepleri olduğunu belirterek, fazla mesai tazminatı ve ücretli moral hizmeti vermek istediklerini söyledi. Yıldız, Ramazan ayında ve bayramlarda din görevlilerinin çalışma yoğunluğunun arttığını ifade ederek, "Normalde 40 saat olan çalışma süremiz bu günlerde 56 saate çıkıyor. Bunun dikkate alınmasını ve bu günlerdeki yoğunluğun din görevlilerimize din hizmeti tazminatı adı altında ek bir ücret olarak ödenmesini istiyoruz" dedi. Ülkede 16 bin boş din görevlisi kadrosu bulunduğunu da kaydeden Yıldız, "Her yıl bin 500 din görevlimiz emekli olmakta, bine yakın ise yeni cami yapılmaktadır. Açığın kapatılması için her yıl asgari olarak 3 bin din görevlisine kadro verilmesi gerekir. Din görevlileri sadece camilerde değil, çocuk yurtlarında, kreşlerde, rehabilitasyon merkezlerinde, hastanelerde ve hapishanelerde etkin, sürekli ve ücretli olarak moral hizmeti sunmak istiyor" diye konuştu.

  • RİZE

     Diyarbakır'da okuldan uzak 25 bin çocuk var
    Diyarbakır'da 25 bin çocuğun okuldan uzak olduğu bildirildi. Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tekdemir, yaptığı açıklamada, Diyarbakır genelinde 5 bin 700 derslikli bin 53 ilköğretim okulu ve bin 79 derslikli 62 ortaöğretim kurumu bulunduğunu söyledi. İlköğretim ve ortaöğretimde toplam 350 bin öğrenci bulunduğunu kaydeden Tekdemir, ilköğretimde derslik başına 53, ortaöğretimde ise derslik başına 43 öğrenci düştüğünü anlattı. Tekdemir, bu yıl yapımı tamamlanan 200 dersliğin hizmete girdiğini, ancak halen 2 bin dersliğe ihtiyaçları bulunduğunu söyledi. Kentte eğitimdeki bir diğer sıkıntının ise okuldan uzak çocuklar olduğunu bildiren Tekdemir, "Bu çocukların okullaşması için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

  • DİYARBAKIR (A.A)

     MEB'den yeni bir tek sınav hakkı daha
    Milli Eğitim Bakanlığı, özel yetenek sınavı ile öğrenci alan yükseköğretim programlarını kazananlar ile ÖSYM'nin yapacağı ek yerleştirmede üniversiteye kayıt yaptırma hakkı elde edecek olanlara yeni bir "tek ders" sınav hakkı daha tanıdı. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necat Birinci'nin, Bakan adına yayımladığı konuya ilişkin genelge, valiliklere gönderildi. Genelgeye göre, bu durumdaki öğrenciler ile Açıköğretim Fakültesi'ne yerleşmeye hak kazanan ve üniversitelere genel yerleştirme sonucunda veya kayıt yaptırmama nedeniyle boş kalan kontenjanlara yapılacak ek yerleştirme sonucuna göre kesin kayıt hakkı kazanacak olanlar, tek ders sınavına girebilecek. Ancak bu durumdaki öğrencilerin kayıt yaptırmaya hak kazandıklarını, ilgili yükseköğretim kurumlarından alacakları belgeyle ispatlamaları gerekiyor.

  • ANKARA

     Okulda devamsızlığın faturası müdür yardımcısına kesildi
    Antalya'nın Demre ilçesindeki Çok Programlı Lise'de 50'ye yakın öğrencinin devamsızlıktan sınıfta kalması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, Okul Müdür Yardımcısı Yaşar Yaramış görevinden alındı. Soruşturma sonucu kusurlu bulunarak görevinden alınan Yaramış, Finike'ye bağlı Turunçova beldesindeki Çok Programlı Lise'ye edebiyat öğretmeni olarak atandı. Yaramış'ın atama kararına karşı İdare Mahkemesi'nde dava açacağı öğrenildi. Geçen yıl henüz eğitim-öğretim yılının sonuna gelmeden 50'ye yakın öğrencinin devamsızlıktan sınıfta kalması üzerine Demre Kaymakamı Mustafa Masatlı lisede inceleme yapmış ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurarak, okulda soruşturma açılmasını istemişti.

  • DEMRE (A.A)

     TAYAD'lılar cephesinde değişen bir şey yok
    Trabzon'da 6 ve 10 Nisan 2005'de çıkan olaylarla ilgili 5'i TAYAD üyesi, 20 kişinin yargılanmasına devam edildi. Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki dünkü duruşmaya "memura mukavemet, müessir fiil ve izinsiz gösteri yürüyüşü yapmak" suçlarından dava açılan 5 kişiden Zeynep Erduğrul, Nurgül Acar, Emre Bakır ve Çetin Güven ile 6 ve 10 Nisan'da çıkan olaylara karıştıkları gerekçesiyle haklarında "basit müessir fiilde bulunma, güvenlik güçlerine zor ve şiddet kullanarak direnme" suçundan dava açılan 15 kişi katıldı. Zeynep Erduğrul, "Biz asıl sorumlulardan şikayetçiyiz. Bu nedenle bize saldıranlardan şikayetimizi geri alıyoruz" dedi. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi. TAYAD üyeleri, duruşmanın ardından adliye binası önünde kendilerine destek vermek amacıyla İstanbul'dan gelen 30 kişilik grupla basın açıklaması yaptı Bu sırada bazı vatandaşlar ile TAYAD üyeleri arasında kısa bir tartışma yaşandı. Tartışanlar olay yerinden uzaklaştırıldı.

     Yine mayın: 2 asker şehit
    Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri aracın mayına çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre iki asker şehit oldu, altı asker yaralandı. Devriye görevine giden askerleri taşıyan araç, dün, Şemdinli'nin Derecik Beldesi kırsalında terör örgütü PKK üyeleri tarafından yola döşenmiş mayına çarptı. Patlamada, araç sürücüsü Ulaştırma Er Kadir Kasa (Gebze) ile Uzmançavuş Emrah Akman (Manisa) şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Yaralıların, Hakkari Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.

  • HAKKARİ

     Aksu'dan Tahriklere kapılmayın çağrısı
    İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Çeşme Alaçatı'da yaptırılan çok programlı liseyi hizmete açtı. Törende konuşan Aksu, milletçe hassasiyetle üzerinde durulan değerlere, herkesin saygılı olması gerektiğini söyledi. Birlik ve beraberliği bozmadan, sağduyulu hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Bakan Aksu, kaynağı ne olursa olsun vatandaşların huzurunu bozan her türlü yasadışı davranışa karşı tavizsiz mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, "Soğukkanlı olalım ve tahriklere kapılmayalım" dedi.

     Bomba dolu sırt çantaları ele geçirildi
    Erzincan'da, teröristlere ait, içinde patlayıcı madde ve düzeneği bulunan sırt çantaları ele geçirildi. Kemah-Erzincan karayolu ve demiryolu güvenliğini sağlayan güvenlik güçleri, devriye görevi sırasında, Uluçınar Köyü yakınlarındaki ağaçlık alanda, iki adet sırt çantası buldu. Teröristlere ait olduğu belirlenen çantaların içinden, 1 kilo 650 gram patlayıcı madde, bol miktarda pil, 3 elektrikli fünye çıktığı öğrenildi.

     Aşı hizmetleri masaya yatırılıyor
    Türkiye'de aşı ile ilgili mevcut sorunların ve gelişmelerin tartışılacağı, "1. Ulusal Aşı Sempozyumu" düzenlenecek. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği işbirliğindeki ilk ulusal aşı sempozyumu, 21-25 Eylül günleri arasında Ankara'da yapılacak. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sempozyuma ilişkin yaptığı açıklamada, aşılamanın, insan sağlığı ile uğraşanların, insan sağlığına yapabileceği en büyük hizmet olduğunu söyledi. Aşılama sayesinde çiçek gibi, milyonlarca insanın ölümüne neden olmuş bir hastalığın ortadan kaldırıldığını, çok sayıda sakatlığa yol açmış çocuk felci hastalığında da bu noktaya çok yaklaşıldığını vurgulayan Ceyhan, ancak elde edilen ilerlemelere ve geliştirilen çok sayıda yeni aşıya rağmen, hâlâ çocuklar başta olmak üzere önemli sayıda insanın aşı ile önlenebilir hastalıklar nedeniyle hayatını kaybettiğini veya sakat kaldığını bildirdi. Sempozyumda, aşılama ile ilgili problemler, konunun sorumluları tarafından tartışılacak, uzmanlar tarafından gelişmeler ve yeniliklerle ilgili konferanslar verilecek.

     En çok doğum ve ölüm ocak ayında
    Geçtiğimiz yılın doğum ve ölüm istatistiklerine göre, en çok ölüm ve doğum ocak ayında gerçekleşti. Ocak ayında Türkiye genelinde 35 bin 541 kişi hayata veda ederken; 66 bin 66 bebek dünyaya "merhaba" dedi. 2004 yılı istatistiklerine göre, geçtiğimiz yıl 340 bin 694 kişi ebediyete intikal etti. Buna karşı aynı yıl içinde toplam 541 bin 631 kişi dünyaya geldi. Ocak, aralık ve mart ayları istatistiklere "ölüm ayları" olarak geçerken ocak, ağustos, temmuz ve haziran ayları "yeni hayata" başlangıç ayları oldu. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Uğur Atik, ölümlerin aksine ocak ayında doğum oranın artmasına ilişkin olarak ise, Türkiye'de evliliklerin genellikle yaz başlangıcında gerçekleştirilmesini gösterdi.

  • AYDIN DEMİR İSTANBUL

     2005'de daha çok uçtuk
    Havalimanı İşletmecisi TAV yet-kililerinden alınan bilgiye göre, Dış Hatlar Terminali'nde, 2005'in 8 aylık döneminde 3 milyon 495 bin 178'i giden, 4 milyon 924 bin 143 gelen ve 910 bin 861'i de transit olmak üzere toplam 9 milyon 330 bin 182 yolcu trafiği yaşandı. Bu yılki yolcu yoğunluğu, aynı dönemde 7 milyon 413 bin 206 yolcu trafiğinin gerçekleştiği 2004 yılına göre yüzde 25 artış gösterdi. 2005'te en fazla yoğunluk, 1 milyon 488 bin 103 kişiyle Ağustos ayında yaşanırken, bunu 1 milyon 422 bin 775 kişiyle Haziran ve 1 milyon 316 bin 576 kişiyle Mayıs ayları takip etti. Bu yılın 8 ayında 83 bin 718 uçağın iniş-kalkış yaptığı Dış Hatlar Terminali'ndeki uçak yoğunluğu da geçen yıla göre yüzde 12 arttı. Böylece terminalde ayda ortalama 10 bin 465, günde 349, saatte 14 uçak iniş ya da kalkış yaptı.

  • İSTANBUL (A.A)

     E-dönüşüm'e 623 milyon YTL
    Hükümet bilgi toplumuna ulaşmak için kamu yatırımlarını artırdı. E-dönüşüm Türkiye İcra Kurulu'nun 14. toplantısına başkanlık eden Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, bilgi toplumuna dönüşüm ve bilgi iletişim teknolojilerini desteklediklerini ve ödenek miktarlarını sürekli artırdıklarını ifade etti. 2004 yılında 211 projeye 451 milyon YTL ödenek ayrıldığını belirten Şener, "2005 yılında 199 bilgi ve iletişim projesi için 623 milyon YTL ödenek tahsis edilmiştir. Yani toplam kamu yatırımlarında durağanlığın yaşandığı bir dönemde, bilgi ve iletişim teknolojisi için yüzde 38'lik ödenek artışı sağlanmıştır" dedi. Şener, 2003 yılında Dünya Ekonomi Forumu e-hazırlık sıralamasında 56. olan Türkiye'nin 2004 yılında 52. sıraya yükseldiğini, e-devlet hizmetlerinde de Avrupa'da 9. sıraya yükseldiğini kaydetti. Haziran ayında başlayan e-dönüşüm Türkiye projesinde üç aylık dönemde yapılanları ele aldıklarını belirten Şener, Türk halkının günlük hayatını kolaylaştıracak işlemlerin bu dönemde hayata geçirildiğini de ifade etti. Şener yasa ve teknik altyapının tamamlanarak tüm hizmetleri e-dönüşüm projesi içerisine almayı hedeflediklerini kaydetti.

  • HABER MERKEZİ / ANKARA

     'Dünya Bankası'nın isteğine karşı çıktım görevden alındım'
    Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan ile eski Devlet Bakanı Recep Önal'ın Yüce Divan'da yargılandıkları davada tanık olarak dinlenilen Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Osman Nuri Ertuğ, "IMF'nin, dünyanın her yerinde kamu bankaları ve ulusal sermayeleri yok ettiğini" öne sürdü. Görev yaptığı dönemde hiçbir politik baskı görmediğini anlatan Ertuğ, 2001'den sonra Türkiye'de IMF sürecinin başladığını belirtti. Tanık Ertuğ, "Dünya Bankası, (bankalarda yeni bir yapılandırma yapalım) diyor. 1.5 milyar doları, yarısı hibe olmak üzere veriyor. Ancak (yeniden yapılandırmayı bizim önerdiğimiz şirket yapacak) diyor. Ben de buna o dönemde karşı çıktım ve ondan sonra da görevden alındım" diye konuştu. TBMM KİT Komisyonu Başkan Vekilliği yapan Nidai Seven, "Erdoğan Toprak, Özkan'ın benimle görüşmek isteğini söyledi. Ancak ben bunu reddettim" dedi. Seven'in, "Yenal Ansen, Ufuk Söylemez'den başlayıp Hüsamettin Özkan da dahil hepsini kullanmıştır. Bu adam bir dahi. 7 yıl görevde kalmıştır" sözleri üzerine Başkan Tuğcu, kişisel değerlendirmelerde bulunmamasını istedi. Duruşma 11 Ekim Salı gününe ertelendi.

  • ANKARA

     Devlet bir 'tık' uzakta
    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 'Vatandaşlar, 'e-devlet' projesiyle, belgelerle, kağıtlarla uğraşmak yerine, tek tuşla devle ulaşabilecek" dedi. Sakarya Üniversitesi ile Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, 4. Ulusal Bilgi Ekonomi ve Yönetim Kongresi'ne katılan Bakan Yıldırım, 1980'li yıllarda hızlanmaya başlayan bilişim teknolojilerindeki gelişimin, 1990'lı yıllarda üst seviyeye ulaştığını belirtti. Gelişmiş ülkelerin, bilişim teknolojisindeki bu hızlı gelişime ayak uydurduğunu, Türkiye'nin ise "bazı çekişmelerle 15 yıl kaybettiğini" ifade eden Yıldırım; "Milli Eğitim Bakanlığı'yla yaptığımız protokolle, okullarda internet erişimini sağlıyoruz. Şu anda yüzde 80'i bitmiş durumda. Yıl sonuna kadar bütün okullarda geniş bant internet erişimi sağlanmış olacak. Biz yönetim olarak, 'e-Dönüşüm Türkiye' projesini başlattık, 'e- Devlet Projesi' var. Vatandaş bir tuşla devlete ulaşabilecek."

  • İZMİT

     RTÜK, TRT için üye adaylarını belirledi
    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), boş bulunan 2 TRT Yönetim Kurulu üyeliği için adaylarını belirledi. RTÜK, daha önce Başbakanlığa bildirilen 2 adaya ilave olarak, sosyal bilim alanında Prof. Dr. Yüksel Özden'i, kitle iletişimi alanında Doç. Dr. Mete Çamdereli'yi aday gösterdi. Üst kurul, daha önce kitle iletişim alanında Ayla Erbakan ve Sacettin Gürbüz'ü, sosyal bilim alanında ise Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ve Doç. Dr. Abdullah Topçuoğlu'nu aday göstermişti.

  • ANKARA (A.A)

     Generaller davasında gözler Yargıtay'da
    Yargıtay, kuvvet komutanlarının da aralarında bulunduğu 312 generalin, Vakit Gazetesi aleyhine açtığı 624 milyar liralık tazminat davasının temyiz incelemesini 27 Eylül 2005 günü yapacak. Yargıtay 4. Hukuk Dairesi'nde duruşmalı olarak yapılacak olan davaya, Vakit Gazetesi adına çok sayıda avukat katılacak. Dava, Vakit Gazetesi'nde yayımlanan "Onbaşı bile olamayacakların general oldukları ülke" yazısından dolayı açılmıştı. Aralarında 4 kuvvet komutanının da bulunduğu 312 generalin Vakit Gazetesi'ne açtığı tazminat davası, Ankara 20. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 20 Mayıs 2005 günü sonuçlanmıştı. Mahkeme yazar Mehmet Doğan ve gazete sorumlularının 312 generale 2'şer milyar lira tazminat ödemesine karar vermişti. Davalı avukatlarının isteği üzerine generallerin dava dilekçesindeki "köşeci yazar" ve "psikolojisi bozuk" gibi ifadelerin çıkarılmasını kararlaştıran mahkeme, Vakit Gazetesi'nin yayın yasağının kaldırılması talebini ise reddetmişti.

  • EVİN GÖKTAŞ / ANKARA

     İstanbul'da 'Temiz Karadeniz' buluşması
    Karadeniz'e kıyısı olan veya Karadeniz'e dökülen nehirleri olan ülkeler, İstanbul'da "Temiz Bir Karadeniz" için biraraya geldi. BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nden dün yapılan açıklamada, 8 - 9 Eylül günlerinde Karadeniz'in Kirlenmeye Karşı Korunması Komisyonu Daimi Sekreteryası'nın organisazyonunda, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Moldovya ve Almanya'nın katılımıyla "Karadeniz Bölgesi Teknik Risk Potansiyelini Yönetimi" konulu seminer düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, toplantıda acil kirlilik ve tehlike durumlarında kullanılmak üzere bir fon oluşturulmasının da üzerinde durulduğu ifade edildi.

  • ANKARA (IHA)

     Tuzla'da eğitime yüzde yüz destek
    Tuzla Belediyesi, 'Eğitime Yüzde Yüz Destek' kampanyası kapsamında 5 bin öğrenciye defter, çanta ve kalem kutusu dağıttı. İhtiyaç sahibi tüm öğrencilere dağıtılan malzemeler okul müdürlüklerine teslim edildi. Velilere rahat bir nefes aldıran kampanyayla ilgili konuşan Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, "Hükümetin başlattığı 'Kitaplar Ankara'dan' kampanyası bizim ufkumuzu açtı ve biz de bu kampanyaya destek olmak için 'Çanta ve Defterler de Tuzla Belediyesi'nden' sloganıyla bir kampanya başlattık" dedi.

  • İSTİHBARAT SERVİSİ

     Ümraniye'deki okullara check-up
    Ümraniye Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında ilçedeki 70 okulun dış cephe boyalarını ve gerekli onarım ve tamiratlarını gerçekleştirerek, öğrencilerin daha güzel binalarda eğitime başlamalarını sağladı. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öncelikle okulların fiziki şartlarının iyileştirildiğini ve öğrencilere kırtasiye malzemeleri yardımında bulunulduğunu söyledi.

  • İSTİHBARAT SERVİSİ

     Okul çıkışı vinç katliamı
    Bayrampaşa'da bir lise öğrencisi, metro çalışması sırasında devrilen vincin altında kalarak feci şekilde can verdi. Bayrampaşa'da okuldan öğle tatili için dışarı çıkan lise ikinci sınıf öğrencisi Beytemir Abuhan (16), metro inşaatında kullanılan vincin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Bayrampaşa, İnönü Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Beytemir Abuhan öğle tatili nedeniyle dışarı çıktı. Cadde üzerinde devam etmekte olan metro inşaat alanınından geçerken çalışma yapan vincin halatı koptu. Vincin altında kalan Abuhan, başka bir iş makinasının yardımıyla ağır yaralı olarak çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Abuhan, kurtarılamadı. Olayın ardından firar eden vinç operatörü Şeref Ciba, daha sonra polise teslim oldu. Görgü tanıkları inşaat alanında hiçbir tedbir alınmadığını, ancak kazadan sonra güvenlik şeridi çekildiğini söyledi.

  • İSTANBUL

     'Dinleme cihazı' pil çıktı
    Denizli Özel İdare Müdürlüğü'nde, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'e tahsis edilen telefonun ahizesinde çıkan cismin, dinleme cihazı değil, pil olduğu belirlendi. Yeni bir 'telekulak' skandalı olarak nitelendirilen olaydan sonra, Denizli Valililiği'nce inceleme başlatıldı. Vali Gazi Şimşek, "İlimizde elektrik ve elektronik işleriyle uğraşan firmalarla görüşülmüş ve cismin bir pil olduğu görüşü bildirilmiştir"dedi.

  • DENİZLİ

     Pansiyonu için öldürüldü
    Sultanahmet Divan Yolu Caddesi'ndeki Özlem Pansiyon'un sahibi Edibe Özölçenoğlu, ziyarete gittiği kızının evinden ayrıldıktan sonra öldürüldü. Kızının Mecidiyeköy'deki evinden geç saatlerde ayrıldıktan sonra silahlı saldırıya uğrayan ve vücuduna 7 kurşun isabet eden Edibe Özölçenoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırganlar kaçarken, Özölçenoğlu'nun, Sultanahmet'te bulunan pansiyonu sebebiyle tehdit edildiği öğrenildi.

  • SALİH AYDIN



  • 16 Eylül 2005
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED