AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Fener'e Deniz darbesi

Tahkim'den F.Bahçe'ye iki günde ikinci şok geldi. Beşiktaş'ın cezasının kaldırılmasından sonra G.Birliği'nin itirazıyla Deniz'in oynama hakkı kesin karar çıkıncaya kadar donduruldu

ÖNCE İNÖNÜ, ŞİMDİ DENİZ

Beşiktaş'a verilen saha kapatma cezasını kaldırarak F.Bahçe'nin tepkisini çeken Tahkim Kurulu, dün de şok bir karara imza attı. Kurul, G.Birliği'nden F.Bahçe'ye olaylı biçimde transfer olan Deniz Barış'ın lisansına verilen vize işlemini askıya aldı. G.Birliği'nin itirazı üzerine konuyu ele alan Tahkim, Başkent ekibinin başvurusunu bu aşamada yerinde bulurken, dava sonuçlanana dek Deniz'in F.Bahçe'de oynama hakkını elinden aldı.

DENİZ DE KABUL ETTİ

Tahkim bu kararını, başkan Selçuk Öztek ve üye Samim Ünan'ın muhalefetiyle oy çokluğuyla aldı. G.Birliği, F.Bahçe'ye transfer olan Deniz'den, sözleşmesindeki özel maddeye uymaması nedeniyle şikayetçi olmuş, federasyon oyuncunun Ankara ekibine 1 milyon avro ödemesi kararını almış, itiraz üzerine konu Tahkim'e gitmişti. Dün Tahkim'de yapılan duruşmalı toplantıya katılan Deniz de, sözleşmesindeki özel maddeyi kabul etti.

Daum'un hesabı karıştı

Daum, sakat Appiah'ın derbiye yetişememesi olasılığına karşı, dünkü idmanda onun yerine Deniz'i denedi ancak Tahkim'in kararıyla şok oldu.

'Biz kazanırız'

FENERBAHÇE'nin Beşiktaş derbisindeki kilit ismi Alex olacak. Büyük maçlardaki futboluyla eleştirilen Brezilyalı yıldız, pazar günkü maçta patlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Sarı-Lacivertli takımın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Alex, İnönü Stadı'ndaki maçta Beşiktaş'ı yenerek ligde son haftalardaki çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Taraftar operasyonu

İnönü Stadı'nın derbiye yeniden açılmasına tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar önceki gece İnönü Stadı'na "operasyon" düzenleyip VIP girişine pankart astı.

Kritik derbiye Aydınus

GEÇEN YILIN FLAŞ HAKEMİ

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Pazar günü yapılacak sezonun ilk derbi maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Geçen yıl 19 maçla en çok görev alan Aydınus, bu karşılaşmalarda 8 punaltı kararı verdi.

DERBİYE YABANCI DEĞİL

Fırat Aydınus, geçtiğimiz sezon İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ali Sami Yen Stadı'nda ise Galatasaray-Beşiktaş derbilerini yönetmişti. Bu maçlarda Beşiktaş, 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Liderin maçı Demirlek'in
A.Gücü-G.Birliği:
Cem Papila
Konya-Diyarbakır:
Yılnur Önen
Kayseri-Ç.Rize:
Orhan Erdemir
Malatya-Denizli:
Aytekin Durmaz
Ankara-Samsun:
Oktay Demiray
G.Antep-K.Erciyes:
Erol Ersoy
V.Manisa-G.Saray: Bülent Demirlek



16 Eylül 2005
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED