YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Yazarlar

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

 

Merhaba

Selamlaşmaya ara vermek o süre içinde iletişimi azaltsa da yeniden selamlaşmanın yoğunluğunu ve coşkusunu artırmaktadır. Bu nedenle, gönülden ve muhabbetle 'merhaba'. Türkiye son ayların yoğun gündemini hâlâ sürdürmekte. Demirel'in görev süresini uzatma çabasından yeni Cumhurbaşkanı'nın seçilmesine, Fazilet Partisi Kongresi'nden yeni hükümet krizlerine, Mesut Yılmaz ve Tansu Çiller'in komisyonlarca 'Yüce Divan'lık yapılmasından MHP'ye ilişkin yorumlara; Çakıcı, Nuriş kardeşler çatışmalarından Mehmet Ali Ağca'nın Türkiye'ye gelişine; Umut Operasyonu'ndan Paraşüt Operasyonu'na bir dizi umut, geleceğe güvenle bakmaktan fiyasko ve hayal kırıklığına dair gelişmeler devam etmekte. Bütün bu süreçte gazeteniz Yeni Şafak olup biteni bütün ayrıntılarıyla sizlere aktarmaya çalışmanın yanısıra; olayların arka planını ve geleceğine ilişkin gözatmaları sizlere ulaştırmaya ve sizlerle paylaşmaya devam etmektedir. Bu sizinle gazeteniz arasında özel bir bağ kurmanın gereği ve sonucudur aynı zamanda...

DAHA 'YENİ' BİR YENİ ŞAFAK

Uzunca bir süredir gazeteniz Yeni Şafak içerik konusundaki üstünlüğüne paralel ve tamamlayıcı olarak görselliğini de geliştirme yönünde bir çalışma arayış ve çalışma içindeydi. Nihayet bu çalışmalar bitti. Önümüzdeki Çarşamba gününden itibaren gazetemiz farklı bir görsellikle karşınızda olacak. Bu süreç içinde iki şeye dikkat etmeye çalıştık. Birincisi; yapılan değişiklikler ne ölçüde olursa olsun altıncı yılını idrak eden Yeni Şafak imajından bir kopma, bir uzaklaşma olmamalıydı. İkincisi ise, alışılmış Yeni Şafak çizgisi sürdürülürken yazılı basın ve genel iletişimdeki yeni anlayışlar ve gelişmeler yansıtılmalıydı. Biz her ikisini de başardığımıza inanıyoruz. Umarım sizler de seveceksiniz yeni Yeni Şafak'ı. Çarşamba gününden itibaren daha hareketli, daha aydınlık, daha kolay okunur, görselliği daha öne çıkarılmış bir Yeni Şafak sunacağız sizlere.

TEŞEKKÜR VE HOŞGELDİN

Uzun bir süredir bizlerle ve sizlerle birlikte Yeni Şafak'ın oluşmasında katkıda bulunan Ahmet Rıdvan ismini artık göremeyeceksiniz. Ahmet Rıdvan'a özgün ve gündemin içinden yazılarıyla yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken; Ahmet Rıdvan'ın yazdığı köşede bundan böyle Necmettin Türinay'ın yazılarını bulacağınızı bildiririz. Yeni Şafak okurlarının, Türinay'ın gündem içi yorum ve değerlendirmelerini ilgiyle izleyeceklerinden kuşku duymuyoruz.

İnsanlarda olduğu gibi insanların betimlenmesine, tanımlanmasına ve tarifine imkan tanıyan isimlerde de farklı emarelere tanık olmak hep mümkün. Bakıyorsunuz bir isim bazen sahibinden öne çıkıyor ya da geri kalıyor. İsimler de insanlar gibi yoruluyor bazen, sıkışıyor, pek ortalıkta gözükmek istemiyor ya da istenmiyor. Böyle durumlarda bazı isimler bilinçli olarak öne çıkarılırken bazıları da geri çekiliyor.

Bu cümleden olarak, Ahmet Kekeç ismini bir süre geri çekeceğimizi bildirirken, aynı anda Mehmet E. Yavuz'u sizlere takdim ediyoruz. Mehmet E.Yavuz'a da 'hoşgeldin' diyoruz.

Yeni 'Yeni Şafak'larda ve güzel günlerde buluşmak üzere, kalın sağlıcakla.


19 Haziran 2000


Kağıda basmak için tıklayın.

Editör'den

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...