YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


GOLCÜ FUTBOLCUNUN İPİNİ, BİLGİLİ, HAMOĞLU VE SCALA ÇEKTİ
ERTUĞRUL'A ÜÇLÜ OYUN

Beşiktaş, 'Evladımız' diyerek mukavele imzaladığı golcü oyuncuyu bir çırpıda harcadı. Arkadaşlarının 'Adam gibi adam' dediği Ertuğrul, kamptan gözyaşları ile ayrıldı

'Adam gibi adamdı'

Ertuğrul'un ani gönderilişi Beşiktaş kampında tedirginliğe yolaçtı. Daha önce yönetimle sözleşme imzalayan Siyah-Beyazlı futbolcular, 'Acaba sıra kimde?' paniği yaşamaya başladılar. Takım kaptanı Mehmet Özdilek, "Ertuğrul, tabir yerindeyse adam gibi adamdı. Ertuğrul, karakteri, beyefendiliği ve dürüstlüğüyle Türk futbolunun yetiştirdiği ender insanlardan birisidir" diye konuştu. Bu arada Ertuğrul'a karşılık transfer edilen Samsunspor'lu Erman, dün Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yaşlı ve ağır!

Beşiktaş camiası 6 yıl önce rekor transfer ücretiyle alınan Ertuğrul'un gönderilişiyle sarsılıyor. Ertuğrul'un Beşiktaş'tan gönderilmesinin perde arkasında ise, Başkan Serdar Bilgili, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Hamoğlu ve Teknik direktör Nevio Scala'nın ismi geçiyor. Golcü oyuncunun gönderilme sebebiyse yaşlı ve ağır oluşu!

Yedek kalırdı!

Ertuğrul'la daha sezon bitmeden sözleşme yenileyen Siyah-Beyazlı yöneticilerden Erol Kaynar, "Ertuğrul bu takımda yedek kalırdı. Biz yedek kalmasını istemediğimiz için gönderdik" dedi. Önce "Ertuğrul olayıyla ilgim yok" diyen teknik direktör Scala'nın başkan Bilgili'ye gönderilmesi yolunda rapor verdiği öğrenildi.

Bunu haketmedim

Dün Beşiktaş'ın kamp yaptığı İsviçre'den takım arkadaşlarıyla vedalaşarak ayrılan Ertuğrul'un gözyaşlarını tutumadığı görüldü. Dün öğleden sonra İstanbul'a gelen golcü, şok kararın etkisini üzerinden atamadığını belirterek, "Bunu hiç beklemiyordum. Ben istenmediğim yerde durmam. Bunu haketmedim" diye konuştu.

 

Spor Yazarları

Mehmet Atalay :
RIDVAN YELEKÇİ'YE...

________________________________Oku »

Güray Soysal :
İSTİKLÂL MARŞI

 




Kağıda basmak için tıklayın.

Türkiye için bahse girdi

AY-YILDIZ GÜNEŞ'TE
Futbol Federasyonu'nun teklifine "EVET" diyen başarılı hoca kolları sıvadı
FENERBAHÇE TEPKİLERE RAĞMEN Fenerbahçe, Türk futbol kamuoyunun tepkilerine rağmen bugün sırp futbolculara imza attırıyor. Yönetim daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Sırp Lazetiç bugün, Mirkoviç ise yarın mukavele imzalayacak. Sarı-lacivertli ekip daha önce kulüpleri ve kendileriyle anlaşmaya vardığı Samsun'lu Celil, İzmirspor'lu Soner ve Denizli'li Yusuf'un bugün resmi sözleşme imzalayacakları bildirildi.Kocaelispor'lu Kaan Dobra ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, Mert Korkmaz'ı da listeye aldı. Baliç ve Etoo'yu kiralamayı planlayan Fenerbahçe, Druliç ve Mariç'ten sonra Norveçli Bergdölmo'yu da gündemine aldı. Bu arada genç futbolculardan Serkan, Mehmet ve Efe dün Acıbadem Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçtiler.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...